- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
Siz rahim filminden neden bu kadar aci olduki bende normal anestesisiz cektirdim hic aci hissetmedim ama ozel sanomed diye kadikiyde bi yerdeydi doktor orayi onermisti en ince kataterleri kullaniyorlar diye o yuzden hic aci hissetmemiştim belkide tupler acik oldugu icin ama bilemedimiçeri salınan boruyu hissediyormusunuz embrıyoyu tasıyan .
Ben hiç dikkat etmedim gaz işine normalde de hergğn turp vs gibi gaz yapıcı şeyler yiyince farkedemedim
Canim pozitif oll hep..bak benim 3 taneydi 1 tanesi dollenmedi..1 taneis dollendi..bir taneside tam olgunlasmamis ama yinede dollenmis..o tam olgunlasmamistan cok umutlu degilim ama..ilk bi moralim bozuldu..ama sonra o minnak dollenen icin duygusala bagladim..cirpiniyor yavrum dedim..insallah birakmaz ama hersey allahtan..rabbim insallah kismet eder bana..sende icini hep rahat tut..beklemk cok zor..cok iyi biliyorum..4 ay bekledim ben..ilac tedavisi aliyodumm..cok zoe gecri o 4 ay..
Doğru söylüyorsun canım oluruna bırakmak lazım. Belki o çırpınıyor dediğin sana transfer edilecekCanim pozitif oll hep..bak benim 3 taneydi 1 tanesi dollenmedi..1 taneis dollendi..bir taneside tam olgunlasmamis ama yinede dollenmis..o tam olgunlasmamistan cok umutlu degilim ama..ilk bi moralim bozuldu..ama sonra o minnak dollenen icin duygusala bagladim..cirpiniyor yavrum dedim..insallah birakmaz ama hersey allahtan..rabbim insallah kismet eder bana..sende icini hep rahat tut..beklemk cok zor..cok iyi biliyorum..4 ay bekledim ben..ilac tedavisi aliyodumm..cok zoe gecri o 4 ay..
Aynen canım benim de adet sancısı gibi bir şeydi yani öyle çok acımadı canımAslında ben 2 kez çekildim ikisinde de anestezi olmadı. C kollu cihaz diyorlar incecik ağrısız. Bende hafif tıkanıklık vardı mesela zorladı biraz böyle adet ağrısı olur ya o şekilde oldu sonra geçti. Eski cihazlarla sanırım ağrı oluyor
Transfer en kolayı canım içini ferah tutrahim filmine de demişlerdi . ama o içeri salınanı hissettim .
Aslında opu yu değilde sonrasını düşünüyorum benkaliteli yumurta çıkar mı döllenir mi diye. Birde transferi 2 adet dönemi sonra olcam sürekli kafamda kurarım artık
Oyy zaten bi olsunlarr..totosuna totosuna vurucak sirada cok kisi var benim ailemden..annem diyokii..kizima cok cektirdin deyip ignelerden ve aldigim tedavileri kastediyo tabi..totosuna vurucam diyo..Ay ya valla aynı duygular bizde de . Biri tam kıvamında diğerleri geriden geliyor ya o önce olana zıpır cadı haşere biz kız mı acaba diyip duruyoruz
Esimde oyle diyo..o olcak diyo..ben inaniyorum diyo..ama bilemiyorum..insallah nasip eder..rabbim canim..cumlemizede..Doğru söylüyorsun canım oluruna bırakmak lazım. Belki o çırpınıyor dediğin sana transfer edilecekher şeyde var bir hayır.
Olsun yeter ki bebeğim gelsin güzellikle inşallahanladm cnm tüp bwbek merkezleri ile üniv. tüp bebk fiyatları farklıdır muhtemelen.benm şuan raporsuz istbl tüp bebekte kabaca 17bin civarı tuttu testler transfer tedavi vs.ama dediğim gibi merkez ,hastane ,ünverste fiyatlar değişir .rapor alman için senden bir aşılama daha isterler. tek aşılamaya rapor çıkarmazlar cnm
Allah emeklerini boşa çıkarmasın gerçekten kimsenin aslında keşke tüp bebeği ücretsiz yapılsa en azından bir kere masus zaten insanlar yıpranıyor ben gerçekten bazen anlamıyorum şu zamanda umarım rabbimde nasibi ile gelirŞöyle diyim 7 bine yakın hastaneye 3500 civarı ilaçlara. İlaçların bir kısmı geri alınacak daha rapor onaylanmadı ama zaten dondurma işlemi de 1750 TL idi gelen oraya giderartı transfer zamanı ilaçlar da oluyor sanırım,vitaminler, hag vs baya masraflıymış
Amin. Devlet Hastanesi'nde o rakam ilaçla beraber Mak 3 3.5 oluyor hastaneye bin gibi birşey veriliyor gerisi ilaçlar. Ama devlet hastanesi ortamı vs bu ağır dönemde sıkıntı zaten psikolojik olarak insan değişik oluyor üstüne onşsrın o hallerini ben kaldıramadım. Aşılamaları Kanuni de yaptırdım ama tüp yapmak istemedimAllah emeklerini boşa çıkarmasın gerçekten kimsenin aslında keşke tüp bebeği ücretsiz yapılsa en azından bir kere masus zaten insanlar yıpranıyor ben gerçekten bazen anlamıyorum şu zamanda umarım rabbimde nasibi ile gelir
ben opuyla beraber laporoskopide oldum oyüzdenSen neden bekliyorsun canım. Benim rahim kalınlığım yeterli değilmiş
Rahim kalınlığı en az 7 olmalıymış 6.1 ölçtü dün benimkini riske atmaya gerek yok kalınlaştıralım dedi. Bizde sorun değil dedik. İlaçsız mı yapıcak onu bilmiyorum yarın konuşcazben opuyla beraber laporoskopide oldum oyüzdendr un sanırım ilaçsız transfer yapacak oyüzden mi rahim kalınlığın düzelsin diemi bekletio?
kasvete bağlama bende 35 yaşındayımOlsun yeter ki bebeğim gelsin güzellikle inşallahaşılamada olur ama artık yaşım geçiyor diye sadece korkuyorum 35 den sora iyice düşüyormuş sanırım ama allah herkeze yardım etsin inşallah çok teşekkür ediyorum
kullandığımız hormon iğneleri rahim dokusuna zarar verdiği için inceliyor taze transferlerde genelde ilaçlı yapılıyor dinlenmiş rahimde düzenli bir yumurtlama ve adet dönemi varsa doğl transfer tercih ediyorlar senin opu ne zamn oldu?Rahim kalınlığı en az 7 olmalıymış 6.1 ölçtü dün benimkini riske atmaya gerek yok kalınlaştıralım dedi. Bizde sorun değil dedik. İlaçsız mı yapıcak onu bilmiyorum yarın
Yarın canım daha olmadımkullandığımız hormon iğneleri rahim dokusuna zarar verdiği için inceliyor taze transferlerde genelde ilaçlı yapılıyor dinlenmiş rahimde düzenli bir yumurtlama ve adet dönemi varsa doğl transfer tercih ediyorlar senin opu ne zamn oldu?
ozaman ilaçlı yapıp kalınlaştıracaktır dr unYarın canım daha olmadım
Selam kızlar yarın yumrta toplama işlemim var. Yanımda götürmem gereken bir şey var mı sizce
Ya o çatlatma iğnesi gonapeptly o mu gaz yapıyo acaba bende de oldubenim opuya girmeden de vardi biraz gaz opuyla birlikte hepten siskinlik oldu herhalde
Olabilir bendede oldu halada var umarim gecer biran onceYa o çatlatma iğnesi gonapeptly o mu gaz yapıyo acaba bende de oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?