2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

içeri salınan boruyu hissediyormusunuz embrıyoyu tasıyan .
Siz rahim filminden neden bu kadar aci olduki bende normal anestesisiz cektirdim hic aci hissetmedim ama ozel sanomed diye kadikiyde bi yerdeydi doktor orayi onermisti en ince kataterleri kullaniyorlar diye o yuzden hic aci hissetmemiştim belkide tupler acik oldugu icin ama bilemedim

Ay ya valla aynı duygular bizde de . Biri tam kıvamında diğerleri geriden geliyor ya o önce olana zıpır cadı haşere biz kız mı acaba diyip duruyoruz

Doğru söylüyorsun canım oluruna bırakmak lazım. Belki o çırpınıyor dediğin sana transfer edilecek her şeyde var bir hayır.

Aynen canım benim de adet sancısı gibi bir şeydi yani öyle çok acımadı canım

Ay ya valla aynı duygular bizde de . Biri tam kıvamında diğerleri geriden geliyor ya o önce olana zıpır cadı haşere biz kız mı acaba diyip duruyoruz
Oyy zaten bi olsunlarr..totosuna totosuna vurucak sirada cok kisi var benim ailemden..annem diyokii..kizima cok cektirdin deyip ignelerden ve aldigim tedavileri kastediyo tabi..totosuna vurucam diyo..insallah senindee tutunurlar kuzummm benim...rabbim nasip etsin..

Olsun yeter ki bebeğim gelsin güzellikle inşallah aşılamada olur ama artık yaşım geçiyor diye sadece korkuyorum 35 den sora iyice düşüyormuş sanırım ama allah herkeze yardım etsin inşallah çok teşekkür ediyorum

Allah emeklerini boşa çıkarmasın gerçekten kimsenin aslında keşke tüp bebeği ücretsiz yapılsa en azından bir kere masus zaten insanlar yıpranıyor ben gerçekten bazen anlamıyorum şu zamanda umarım rabbimde nasibi ile gelir

Amin. Devlet Hastanesi'nde o rakam ilaçla beraber Mak 3 3.5 oluyor hastaneye bin gibi birşey veriliyor gerisi ilaçlar. Ama devlet hastanesi ortamı vs bu ağır dönemde sıkıntı zaten psikolojik olarak insan değişik oluyor üstüne onşsrın o hallerini ben kaldıramadım. Aşılamaları Kanuni de yaptırdım ama tüp yapmak istemedim

ben opuyla beraber laporoskopide oldum oyüzden dr un sanırım ilaçsız transfer yapacak oyüzden mi rahim kalınlığın düzelsin diemi bekletio?
Rahim kalınlığı en az 7 olmalıymış 6.1 ölçtü dün benimkini riske atmaya gerek yok kalınlaştıralım dedi. Bizde sorun değil dedik. İlaçsız mı yapıcak onu bilmiyorum yarın konuşcaz

kasvete bağlama bende 35 yaşındayım benmde ilk denemem 2ay snra transferim olumlu düşünelim cnm bende zamn zamn yaş olayına takılıyrm sonrada diyrm nasip işi bu karamsar olma yaşnz değilsin

Rahim kalınlığı en az 7 olmalıymış 6.1 ölçtü dün benimkini riske atmaya gerek yok kalınlaştıralım dedi. Bizde sorun değil dedik. İlaçsız mı yapıcak onu bilmiyorum yarın
kullandığımız hormon iğneleri rahim dokusuna zarar verdiği için inceliyor taze transferlerde genelde ilaçlı yapılıyor dinlenmiş rahimde düzenli bir yumurtlama ve adet dönemi varsa doğl transfer tercih ediyorlar senin opu ne zamn oldu?

Yarın canım daha olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…