İnşallah ya başka ne rahatlatır ki gaz sancısını internetten bi araştır ekstra ilaç antibiyotik falan vermedi mi doktor kimyon iyi gelir diyolardı onun çayını mı yapsanOlabilir bendede oldu halada var umarim gecer biran once
Benimde Cuma yada Cumartesi yumurtalıklarım toplanacak bende çok heyecanlıyımBilmiyorum ki canim benim uyuyorum sürekli ben de ama o ilacın etkisidir diyebdusunuyorum
Iciyorum canim 2 tane ilac verdi rezene vs de iciyorum da bakalim inslalah gecer zamanlaİnşallah ya başka ne rahatlatır ki gaz sancısını internetten bi araştır ekstra ilaç antibiyotik falan vermedi mi doktor kimyon iyi gelir diyolardı onun çayını mı yapsan
Merhaba kızlar.
Öncelikle Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın. Kısaca durumumdan bahsetmek istiyorum. 5 yıllık evliyim. Yaklaşık 2 yıldır bebek istiyorduk ama eşimin sperm değerlerinde hız ve sayı eksikliği vardı. Çeşitli ilaçlar, bitkisel tedaviler vs denedik ama değerler istenilen seviyeye çıkmadı. O yüzden daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik. İzmir'de yaşadığımız için burada birçok hastanenin tüp bebek merkezleri ile görüştük ve en çok içimize sinen Ümit Hoca olduğu için İrenbe'de yaptırmaya karar kıldık. Geçtiğimiz ay yumurta takibi ve iğne tedavisine başladık. Ümit hoca muayenede küçük bir kist gördü. Bu nedenle yumurtaları toplayalım ama transfer için önümüzdeki ayı bekleyelim dedi. 12 Ekim Pazartesi günü toplam 13 yumurta toplandı. 1. gün aradıklarında yumurtalardan 11 tanesi olgunlaşmış ve bunlardan da 9 tanesi döllendi dediler. 3. gün yani bugün aradıklarında ise 6 tanesi istenilen kaliteye ulaştı ve donduruldu dediler. Beklemeye geçtik bakalım. Bu ay adetimin 2. günü kontrole gideceğim. Kistin durumuna göre transfere karar verecek hoca. Allah gönlümüze göre versin.
Teşekkür ederimozaman ilaçlı yapıp kalınlaştıracaktır dr unyada dinlendirecektir rahmini iki türlüde ayarlıyor onlar için rahat olsun yrn ki işlemindede bol yumoşlar dilerim
İnşallah bi an önce geçerIciyorum canim 2 tane ilac verdi rezene vs de iciyorum da bakalim inslalah gecer zamanla
Olacak ise geç de olsa olurSelam kızlar. Dün kontrole gittim ve kist hala duruyormuş. Cumartesi operasyonla alalım dedi doktor. Bu da gol olmadı maalesef. Yani bizim transfer en az 1 ay daha ertelendi. Sabredeceğiz mecbur.
ben kendimi çok kastım . kitlendim içeriye aletleri koyunca , ve biri kapalıymış o açıldı .bir de erkek sebebli gittik diye benden rahim filmi istememişlerdi. ben istemediniz diyince yazmıştı.Siz rahim filminden neden bu kadar aci olduki bende normal anestesisiz cektirdim hic aci hissetmedim ama ozel sanomed diye kadikiyde bi yerdeydi doktor orayi onermisti en ince kataterleri kullaniyorlar diye o yuzden hic aci hissetmemiştim belkide tupler acik oldugu icin ama bilemedim
Belkide gecmis olsun inslalah aci hissetmek tabiki kötü birsey ama genel duydugum devlet uni hastanelerinde bayilarak cikanlar dahi oluyormus dediginiz gibi benim dedigim yerde kim cektirdiyse aci nerdeyse hic hissetmemis buyuk ihtimal aletlerle alakali c kollu alet vs diyorlar bende tam anlamam neyseki sizinde gecmis bitmisben kendimi çok kastım . kitlendim içeriye aletleri koyunca , ve biri kapalıymış o açıldı .bir de erkek sebebli gittik diye benden rahim filmi istememişlerdi. ben istemediniz diyince yazmıştı.
sonuç olarak bir tüpüm kapalıydı açıldı şuan . ben üni hastanesinde yaptırdım . belki kateter dediginiz şey kalındı.
Ben ozel baskent hastanesinde yaptirdim..benim inanilmaz canimm yandi..hatta bityikten sonra..gozumun onunde kivilcimlar olustu..bi sure oturttular beni..kesme seker verdilerr..resmen iskence..bende cok kastim kendimi..benden onceki cok rahat yaptirdi citi duyulmadii..benden aonrakide benden etkilenmis olabilir..oda inanilmaz bagirdi..ben kendimi çok kastım . kitlendim içeriye aletleri koyunca , ve biri kapalıymış o açıldı .bir de erkek sebebli gittik diye benden rahim filmi istememişlerdi. ben istemediniz diyince yazmıştı.
sonuç olarak bir tüpüm kapalıydı açıldı şuan . ben üni hastanesinde yaptırdım . belki kateter dediginiz şey kalındı.
az kaldı kuzummm az daha sabırİlk adetimi an intibariyle olmuş bulunuyorumbi kaç güne hastaneye gidip tedaviye başlıycaz inşallah önümüzde gelecek olan bir adet kaldı sonra çocukuma kavuşma zamanı
Maşallah çok sevindim rabbim sorunsuz hamilelik ve hayırla kavuşmayı nasip etsinKızlar merhaba size muhteşem bir haberle geldim. 1 aylık gebeyim. Rabbim herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.
AminMaşallah çok sevindim rabbim sorunsuz hamilelik ve hayırla kavuşmayı nasip etsin
Hayırlı kandiller canım çok çok sevindim güzel bir haberEmbiryologum aradı bugün 5. Gün. Önden giden tam olması gereken şekilde çok güzelmiş diğer ikisi de erken blastosist aşamasındaymış. Dondurma işlemini öğleden sonra yapacakmış o zamana kadar onlarda blastosist olur herşey şuan yolunda dediartık sıra adet beklemelerinde
Hayırlı olsun canımKızlar merhaba size muhteşem bir haberle geldim. 1 aylık gebeyim. Rabbim herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?