2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Selam kızlar. Dün kontrole gittim ve kist hala duruyormuş. Cumartesi operasyonla alalım dedi doktor. Bu da gol olmadı maalesef. Yani bizim transfer en az 1 ay daha ertelendi. Sabredeceğiz mecbur.

Selam kızlar. Dün kontrole gittim ve kist hala duruyormuş. Cumartesi operasyonla alalım dedi doktor. Bu da gol olmadı maalesef. Yani bizim transfer en az 1 ay daha ertelendi. Sabredeceğiz mecbur.
Olacak ise geç de olsa olur olmasına engel ne varsa gitsin sağlığınıza kavuşun da

Oo Sakarya da kamu ve özel hastanelerde acil olmayan tüm ameliyatlar durdurulsun demiş valilik. Istanbul a da gelebilir ilerleyen zaman belki yine tüm Türkiye'ye de olacak . Bu transfer ameliyat olarak geçmiyordur inş

ben kendimi çok kastım . kitlendim içeriye aletleri koyunca , ve biri kapalıymış o açıldı .bir de erkek sebebli gittik diye benden rahim filmi istememişlerdi. ben istemediniz diyince yazmıştı.
sonuç olarak bir tüpüm kapalıydı açıldı şuan . ben üni hastanesinde yaptırdım . belki kateter dediginiz şey kalındı.

Belkide gecmis olsun inslalah aci hissetmek tabiki kötü birsey ama genel duydugum devlet uni hastanelerinde bayilarak cikanlar dahi oluyormus dediginiz gibi benim dedigim yerde kim cektirdiyse aci nerdeyse hic hissetmemis buyuk ihtimal aletlerle alakali c kollu alet vs diyorlar bende tam anlamam neyseki sizinde gecmis bitmis

Ben ozel baskent hastanesinde yaptirdim..benim inanilmaz canimm yandi..hatta bityikten sonra..gozumun onunde kivilcimlar olustu..bi sure oturttular beni..kesme seker verdilerr..resmen iskence..bende cok kastim kendimi..benden onceki cok rahat yaptirdi citi duyulmadii..benden aonrakide benden etkilenmis olabilir..oda inanilmaz bagirdi..

İlk adetimi an intibariyle olmuş bulunuyorum bi kaç güne hastaneye gidip tedaviye başlıycaz inşallah önümüzde gelecek olan bir adet kaldı sonra çocukuma kavuşma zamanı

İlk adetimi an intibariyle olmuş bulunuyorum bi kaç güne hastaneye gidip tedaviye başlıycaz inşallah önümüzde gelecek olan bir adet kaldı sonra çocukuma kavuşma zamanı
az kaldı kuzummm az daha sabırinşlh tedavin güzel geçer güçlü ol

Embiryologum aradı bugün 5. Gün. Önden giden tam olması gereken şekilde çok güzelmiş diğer ikisi de erken blastosist aşamasındaymış. Dondurma işlemini öğleden sonra yapacakmış o zamana kadar onlarda blastosist olur herşey şuan yolunda dedi artık sıra adet beklemelerinde

Hayırlı kandiller canım çok çok sevindim güzel bir haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…