Yaa çok sevindim gerçekten. İnşallah herşey gönlünce olur ve büyük haberi de duyarız senden en kısa zamandaEmbiryologum aradı bugün 5. Gün. Önden giden tam olması gereken şekilde çok güzelmiş diğer ikisi de erken blastosist aşamasındaymış. Dondurma işlemini öğleden sonra yapacakmış o zamana kadar onlarda blastosist olur herşey şuan yolunda dediartık sıra adet beklemelerinde
Bugün önemliYaa çok sevindim gerçekten. İnşallah herşey gönlünce olur ve büyük haberi de duyarız senden en kısa zamandaSeninle aramızda 1 gün var ben de çok heyecanlandım şimdi seni görünce Bakalım bugün 4.gün ve haber verecekler akşama
Çok teşekkür ederim darısı herkesin başına :)Hayırlı olsun canım
Hayırlı olsunnnnKızlar merhaba size muhteşem bir haberle geldim. 1 aylık gebeyim. Rabbim herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.
Güçlü ve mutlu hissediyorum inşallah sonu güzel olsun hepimiz içinaz kaldı kuzummm az daha sabırinşlh tedavin güzel geçer güçlü ol
Amin bugün herkes güzel haberler almış herkesin keyfi yerinde maşallahGüçlü ve mutlu hissediyorum inşallah sonu güzel olsun hepimiz için
Maşallah canım çok sevindim. Hayırlı kandillerEmbiryologum aradı bugün 5. Gün. Önden giden tam olması gereken şekilde çok güzelmiş diğer ikisi de erken blastosist aşamasındaymış. Dondurma işlemini öğleden sonra yapacakmış o zamana kadar onlarda blastosist olur herşey şuan yolunda dediartık sıra adet beklemelerinde
Maşallah maşallah bu grupta herkes güzel haberlerle gelsin inşallah. Seninde herkesin de kandili mübarek olsun dualarda buluşmak dileğiyleAmin bugün herkes güzel haberler almış herkesin keyfi yerinde maşallahherkesin kandili kutlu olsun
Canimm dualarim seninleeee...insallah gidicekkk canimm..masallah ...ben gider diye duaunuyorumm insallah..Kızlar emrıyolog aradı sabah 1 yumurtamız vardı biliyorsunuz oda döllenmiş çok şükür. Insallah 4. 5. Güne gider. Allah bu mubarek gecede ona can versin. hepımızın dualarını kabul etsin.
Evet ilk denememizde tuttu dr çok ümit vermiyordu hatta o da şaşırdı inşallah güzel sonuçlanırHayırlı olsunnnn)) ilk denememiydi sevindm senin adına
Canimm dualarim seninleeee...insallah gidicekkk canimm..masallah ...ben gider diye duaunuyorumm insallah..
4-5 die şartlanma cnm 3.güne iyi kalitede giderse riske etmezler dondurular rahimdede gelişir embriyo sen içini ferah tut bugün kandil herkesin güzel dilekleri kabul olsun ve hayırlı olsunKızlar emrıyolog aradı sabah 1 yumurtamız vardı biliyorsunuz oda döllenmiş çok şükür. Insallah 4. 5. Güne gider. Allah bu mubarek gecede ona can versin. hepımızın dualarını kabul etsin.
İnşlh güZel devam eder dr ların imkansız deiği durumlarda bile ne umutlar yeşeriyor Allah ol dediği zamn olur sen sadece tadını çıkarEvet ilk denememizde tuttu dr çok ümit vermiyordu hatta o da şaşırdı inşallah güzel sonuçlanır
Kıjjj üzülmee belki düzelir düzelmeseede lap olursun korkma kuzusu lap da zor bir işlem değil okdrBende su toplaması vs de olmamış ama tüpte ki sıvı tam alamamış oraya çok müdahale edememiş doktor. 2. Adette gel tekrar bakcaz belki yok olmultur. Vücut kendini toparlar düzeltebilir dedi. Artık vücudun vereceği tepkilere bağlı herşey yoksa laparoskopi kaçınılmazhayırlısı ne ise o olsun
O fitildendirKizlar transfer oncesi doktorum bana fitil vermisti. Dunden beridir kullaniyorum..ama bembeyaz bir akinti geliyor..surekli..sizdede oldumu..bu durumlar..
Kıjjj üzülmee belki düzelir düzelmeseede lap olursun korkma kuzusu lap da zor bir işlem değil okdr
Evet canim kesin fitilden oldu..ama..sanki fitilin bi kismi sivi bi sekilde disariya cikiyo gibii..vucudummu kabul etmiyor anlamadimO fitildendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?