2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kizlar transferden ciktimm...1 embriyom devam etmemis..o yuzden 1 embriyo transferi oldum..ba kalit3deymis..yuzde 50 sansin var dedi bana..sukurler olsun..
İnşallah sıkı sıkı tutunur sana bebişin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Kizlar transferden ciktimm...1 embriyom devam etmemis..o yuzden 1 embriyo transferi oldum..ba kalit3deymis..yuzde 50 sansin var dedi bana..sukurler olsun..

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın :) çok sevindim gerçekten.

İnşallah sıkı sıkı tutunur sana kuzum Dualarım seninle. Mutlaka haberdar et buradan

Arkadaşlar birşey sorcam da benşm ilaç raporum onaylanmış. Eczaneden ben tam para vererek ilaöalrı aldım şimdi iade alcam ama raporda yüzde kaç karşılıyor yazmıyor. Nasıl anlarım onu ? Eczaneden ne kadar alcam hesap yapacağım da. Bilgisi olan var mı ?

Benim bildiğim %30unu ödüyoruz toplamın. Ama tam emin değilim ben aldığımda eczaneye hesaplatmıştım. Normalde 7500 falan tutuyordu. 2070₺ ödemiştim raporla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…