Gözünaydın canım o zaman orta kaliteleri de donduruyolar yani dimiBenide simdi aradilar canim cok şükür 5 tane 5.gün embriyolarim dondurulmuş kaliteleri iyi ve orta dedi inslalah Rabbim nasip eder bize tutunduğu gunleride goruruz
Evt evet 5.gune ulaşan ortalari da donduruyorlar cunku hangisinin tutacagi belli degil kaliteli olanlar her na kadar iyi olsada orta kalitede olup tutan da cok kisi varmisGözünaydın canım o zaman orta kaliteleri de donduruyolar yani dimi
Canım vakitlice adet olup artık transfer hazırlığı yapmam için verdi doktorbunları niçin verdi cnm?
İnşallah sıkı sıkı tutunur sana bebişin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Kizlar transferden ciktimm...1 embriyom devam etmemis..o yuzden 1 embriyo transferi oldum..ba kalit3deymis..yuzde 50 sansin var dedi bana..sukurler olsun..
Amin canim..sansim biras dustu uzgunum..ama sukurler olsun rabbime kuzmn..İnşallah sıkı sıkı tutunur sana bebişin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Insallah o sımsıkı tutar canim gecmis olsunKizlar transferden ciktimm...1 embriyom devam etmemis..o yuzden 1 embriyo transferi oldum..ba kalit3deymis..yuzde 50 sansin var dedi bana..sukurler olsun..
Normalde 2 mi olacakti transferAmin canim..sansim biras dustu uzgunum..ama sukurler olsun rabbime kuzmn..
Kizlar transferden ciktimm...1 embriyom devam etmemis..o yuzden 1 embriyo transferi oldum..ba kalit3deymis..yuzde 50 sansin var dedi bana..sukurler olsun..
Inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebişin. Kucağına almak nasip olsu insallahKizlar transferden ciktimm...1 embriyom devam etmemis..o yuzden 1 embriyo transferi oldum..ba kalit3deymis..yuzde 50 sansin var dedi bana..sukurler olsun..
İnşallah sıkı sıkı tutunur sana kuzumKizlar transferden ciktimm...1 embriyom devam etmemis..o yuzden 1 embriyo transferi oldum..ba kalit3deymis..yuzde 50 sansin var dedi bana..sukurler olsun..
Evet canim 2 olcakti devam etseydi..nasip degilmis..Normalde 2 mi olacakti transfer
Cok tesekkur ederim canim..amin insallah..İnşallah sağlıkla kucağına alırsın :) çok sevindim gerçekten.
Cok tesekkur ediyorum...amin insallahInşallah sıkı sıkı tutunur sana bebişin. Kucağına almak nasip olsu insallah
Cok tesekkur ederim canim..amin insallah..İnşallah sıkı sıkı tutunur sana kuzumDualarım seninle. Mutlaka haberdar et buradan
Olsun insalalh bu tutunurEvet canim 2 olcakti devam etseydi..nasip degilmis..
Hadi bakalım güzel haberler gelsin şimdi inşallahKizlar transferden ciktimm...1 embriyom devam etmemis..o yuzden 1 embriyo transferi oldum..ba kalit3deymis..yuzde 50 sansin var dedi bana..sukurler olsun..
Cokntesekkue ediyorum canim..amin..Hadi bakalım güzel haberler gelsin şimdi inşallah
Benim bildiğim %30unu ödüyoruz toplamın. Ama tam emin değilim ben aldığımda eczaneye hesaplatmıştım. Normalde 7500 falan tutuyordu. 2070₺ ödemiştim raporla.Arkadaşlar birşey sorcam da benşm ilaç raporum onaylanmış. Eczaneden ben tam para vererek ilaöalrı aldım şimdi iade alcam ama raporda yüzde kaç karşılıyor yazmıyor. Nasıl anlarım onu ? Eczaneden ne kadar alcam hesap yapacağım da. Bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?