- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
Silik de olsa bence var canim insallah devami gelir
Sağol canim hepimizin insallahSilik de olsa bence var canim insallah devami gelir
Canim cok tesekkur edrim verdigin bilgiker icin..ama yarin cok kritik benim icin..5. Gune gelirler umarim..allahim nasip eder insallah..En önemlisi stresten uzak kalmak zaten. O yüzden bir süre uzak kalıp sakinliğine ve huzurunu koruman gerekmutlu minnoş bi anne adayı olarak evinde minnoş minnoş dinlenmen gerek ha bir de bana asla kabız olma diye çok uyarı yapmışlrdı. Hemşireler doktorum vs. O yüzden gerçekten en çok dikkat ettiğim de bu oldu.
Geleceklerdir inşallahCanim cok tesekkur edrim verdigin bilgiker icin..ama yarin cok kritik benim icin..5. Gune gelirler umarim..allahim nasip eder insallah..
beklemeye bir sure daha devam edicem :) simdi aradilar negatifmis. Rabbimin hikmetindan sual olunmaz.. tum negatif sonuc alanlar ins onumuzdeki aylarda hamile kalirlar (kaliriz)İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBizlerle de paylaşmayı unutmayın
beklemeye bir sure daha devam edicem :) simdi aradilar negatifmis. Rabbimin hikmetindan sual olunmaz.. tum negatif sonuc alanlar ins onumuzdeki aylarda hamile kalirlar (kaliriz)Sali dr um heyetle gorusup dondurulmus 4 embriyo icin kararini verip bize doneceklermis.
Hadi hayirlisi olsun insallahGünaydın kızçeler. Adet oldum ve bugün hastaneye gittim doğum kontrol hapı verdi 21 günlük peşine de lucrin iğne verdi diğer adette tekrar gidicem bakalım
Canim sen taze transfer olmiyacakmisin..insallah guzel haberler alirsin kuzum..nasip etsin allahim...Hadi hayirlisi olsun insallahbenimde kulagim telefonda embriyologun aramasini bekliyorum inslalah hayirli haberler verir
Yok taze degil canim doktor adetin 2.gunu gel dedi aslinda 9 yumurta toplanmisti ama dinlendirelim daha iyi olur dedi bende doktoruma guvendim oyleCanim sen taze transfer olmiyacakmisin..insallah guzel haberler alirsin kuzum..nasip etsin allahim...
Canim ben birasdan evden cikicam..suana kadar arayan olmadi..insallah hastaneye gidincede rabbim nasip etmisrirde transferim gerceklesir..benimki olursa taze olucak.kuzum..Yok taze degil canim doktor adetin 2.gunu gel dedi aslinda 9 yumurta toplanmisti ama dinlendirelim daha iyi olur dedi bende doktoruma guvendim oylesimdi haber bekliyorum 5.gunleri sen naptin
Hadi hayırlı haberle gel burayaHadi hayirlisi olsun insallahbenimde kulagim telefonda embriyologun aramasini bekliyorum inslalah hayirli haberler verir
Rabbim yardimcin olsun canim inslalah hersey olumlu guzel gelisir hayirlisiyla transferini olup gelirsin dualrim seninleCanim ben birasdan evden cikicam..suana kadar arayan olmadi..insallah hastaneye gidincede rabbim nasip etmisrirde transferim gerceklesir..benimki olursa taze olucak.kuzum..insallah olur..cok heyecanliyim..kormuyorum..karmasik duygular icindeyim
bunları niçin verdi cnm?Günaydın kızçeler. Adet oldum ve bugün hastaneye gittim doğum kontrol hapı verdi 21 günlük peşine de lucrin iğne verdi diğer adette tekrar gidicem bakalım
Amin canimmm....rabbim insallah nasip eder.bekliyoruz hala..Rabbim yardimcin olsun canim inslalah hersey olumlu guzel gelisir hayirlisiyla transferini olup gelirsin dualrim seninle
Benide simdi aradilar canim cok şükür 5 tane 5.gün embriyolarim dondurulmuş kaliteleri iyi ve orta dedi inslalah Rabbim nasip eder bize tutunduğu gunleride goruruzAmin canimmm....rabbim insallah nasip eder.bekliyoruz hala..
Masallahh canimmm..cok sevindimm..darisi insallah benimde basima..Benide simdi aradilar canim cok şükür 5 tane 5.gün embriyolarim dondurulmuş kaliteleri iyi ve orta dedi inslalah Rabbim nasip eder bize tutunduğu gunleride goruruz
Amin amin inslalah canim guzelce sana tutunacak embriyon inslalah transfer olur hayirli haberler alirsinMasallahh canimmm..cok sevindimm..darisi insallah benimde basima..bende odada bekliyorum..birazdan olucam sanirim..hemsireler bisey soylemedi..doktorum acikliyacakmis..durumlarini..birasdan ogrenicem..insallah allahimm..kucagimizada almayi nasipp eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?