2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

6. Gün yaptır kuzum en erken yani aslında erken artmazsa hcg çıkmaz ki ben bugün yaptırdım doktorum neden erken yaptırdın dedi oda 9. Günümdü
6. Gunde cikiyor azda olsa canim..3.5 de olsa cikar.bi deger..ben 3 kere 0.20 mi miydi neydi onu gordugum icin..bu sefer beklemicem..10 gun beklemenin bi anlami yok..ciksa cikiyo..5. Gunler..

Ben bu siteden gördüm. Burada diyor 3bb %41, daha iyilerinde oran daha artıyor diye. 4ab 4ba nın hangisi daha iyi o belirgin değilmiş, bazı çalışmalar son sayının daha önemli olduğunu bazıları ilk sayının önemli olduğunu söylüyormuş.

Bence hiç moral bozulacak bir durum yok. İnşallah olacak :)

Yaa cok tesekkur ederim canimm..hemen okuyorum..simdi...

Canim lutfen uzulme ve strese sıkıntıya girme vucudun etkilenir az omce daha baska topikde okudum 3.deneme ilk 2 denemesi cook iyi 5aa kalitede olmasina ragmen tutmuyo simdiki 3bc tranferinde hamile iyiye yor iyi olsun
Hangi topikte canim..tek embriyo transferimi olmus..hakkisin canim.suan daha iyiyimm..sukur.

Kızlar muayenedeki yumurta sayısıyla yumurta toplama sırasında gelen yumurta sayısı farklılık gösteriyormu..Arkadaşıma 2 yumurta denilmiş operasyonda 4 tane toplanmış..

Merhaba kızlar. Benim döllenen 2 yumurtadan biri iyi kalite çıktı 6ba 6.gün dondurdular. Diğeri 1bc di 7.günü de bekleyelim demişlerdi. Bugün aradılar blastokist aşamasına gelmiş ama kalitesi çok düşük olduğu için dondurmadılar. Birinln kaliteli olduğuna seviniyorum ama diğerini kaybettiğime de üzüldüm. Ama buna da şükür tabi Perşembe 2.yumurta toplama sürecine başladık tekrar. İnşallah bunda daha fazla embriyo olur

Canim lutfen uzulme ve strese sıkıntıya girme vucudun etkilenir az omce daha baska topikde okudum 3.deneme ilk 2 denemesi cook iyi 5aa kalitede olmasina ragmen tutmuyo simdiki 3bc tranferinde hamile iyiye yor iyi olsun
Sen nekadar güzel kalpli bir insansın yaa herkesin yarasına merhem oluyorsun..Allah ne muradın varsa versin inşallah

Insallah canim..amin insallahh..kuzum ya.hersey olacagina variyor..cokta uzmemek lazim..
Tabiki öyle biz kendimizi parçalasakta herşey nasip. Bir yola çıkıyoruz Allah neyi vesile kılarsa , belki 4ba tutacak belki 5aa tutmayacak. Şuan üzülmek sadece bebişi de seni de olumsuz etkiler. İyi düşünücezki iyi olsun

Kızlar opudan önce eşlere yani baba adaylarına ilaç yada antibiyotik verildimi..yumurta toplanmadan önce veriliyordu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…