Cumartesi tekrar arıcam dedi oyuzden 3. günü geçmiş oluyor cumartesi ararsa pazar 5. gün oluyor ama pazar günü transfer yapılıyormu bilmiyorumInslalah guzelce gelismeye devam eder dun olduydaniz 5.gun pazara denk geliyor ama bir taneyse riske atmazlar belki 3.gun transfer edebilirler
Yapiyorlar canim..hic merak etme..o kismini..insallah kuzum 5. Gunede gider..cok sevindim canim benim..Teşekkür ederim aradılar çok şükür döllenmiş.. Buarada pazar gününe denk gelirse transfer yapıyorlarmı pazar
Merhaba!Merhaba, buralarda henüz yeniyim. Yaklaşık iki senelik evliyim, bir yıldır çocuk istemimiz var. 0,5 amh ve 8 antral folikülden sonra jinekoloğum ivf tedavisine yönlendirdi. 10 ekimde iğne tedavisine başladım. 200 gonal-f ve 75 menopur'u beş gün kullandıktan sonra cettrotide eklendi ve beş gün de hepsini beraber kullandım. 10. gün akşam saat 9'da ovitrelle'i yaptım ve ertesi günüm iğnesiz -sadece folik asitle- geçti. sonraki gün sabah opu için tüp bebek merkezine gittim. işlemi bayıltarak yaptılar ve yaklaşık 15-20 dakika sürdü. Uyandığımda ağrım yoktu sadece sağ kasığımda oturup kalkarken ve yürürken gerçekleşen batma hissi vardı. Opu günü parol kullanma ihtiyacım olmadı çok şükür ki. bugün opunun ertesi günüydü sabah vajene yapılan jel progesteronu kullanmaya başladım, transfere kadar her gün kullanacağım.
Opu'da 8 yumurta toplandı ve embriyoloğumuz, eşimin sperm örneğinde bazı morfolojik bozukluklar görüldüğünü ve kalsiyum içerikli bir solüsyonla işlem göreceğini söyledi. Bugün merkezden aradılar ve 8 yumurtadan 7'sinin sağlıklı bir şekilde döllendiği bilgisini verdiler. Pazartesi kısmetse transfer gerçekleşecek, çok çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallahMerhaba!
Hikayem boyle baslamisti. Bugun kan tahlili gunumdu. HamileymisimAllah isteyen tum kadinlarin kucagini doldursun.
Insallah ikisi de tutmustur. Benim de 2 embriyo transfer edildi. Bu cuma ogrenicem insallah. Beta hcg kac cikti ilk yaptiginizda bir de kacinci gündü. Rabbim sag salim kucagimiza da almayınasip eder insallahBenim 2 5. Gün embriyosunda 6. Gün sabah idrarıyla çok belirgin olmayan bir çizgi çıkmıştı canım ama benşm hcg Yüksek belki ikiside tuttu 16 kasımda öğreneceğim inşallah
Cok se indim sag salim alırsınız insallah kucaginiza.Merhaba!
Hikayem boyle baslamisti. Bugun kan tahlili gunumdu. HamileymisimAllah isteyen tum kadinlarin kucagini doldursun.
Tebrik ederim canim..katlanarakta artar insallahMerhaba!
Çok çook teşekkür ederim..Ya bilmiyorumki duygularım karmakarışık..Depremler salgınlar fekaletler biryandan..Bide ben aşırı duygusal bi insanım benimle ilgili bisorun olmasa bile en basiti kayınvalidemle eltim araları bozuksa bunu dert edinirim onları barıştırmaya çalışıyorum..Hayatım boyunca aman 3 günlük dünya neyaşarsak yaşıyalım sonumuz toprak derim kimseyle münakaşaya girmem kısacası görmüyorum duymuyorum bilmiyorum derim..Ama içtiğim ilaçlarmı kullandığım iğnelermi bilmiyorum çok çok fazla etkilenmeye başladım haber izlemiyorum Özellikle buaşalamarda korkuyorum heyecanlanıyorum seviniyorum birtane diye üzülüyorum yani butun duygu halim yerle bir..Yapiyorlar canim..hic merak etme..o kismini..insallah kuzum 5. Gunede gider..cok sevindim canim benim..
Merhaba!
Seni okadar iyi anliyorumki canim..benim onceki 2 tedaavimdede 1 yumurtam toplandi hep..ve dollendi..ama onceki doktorum..hep 3. Gun transferi yapti..neagtif sonuc aldim..ama 3. Gune gidecekmi diye cok panik yapmistim..cok uzuluyodum vede ..1 yumurtamin olusmasina..bu sefer 3 yumurtam olustu kuzusum..2 si dollendi..ama 1 tanesi 5. Gube gitti transfer oldum..sakin 1 yumurtam var diye umutsuzluga kapilma..daha cokta cikabiliyor..insallah..bu tedavinde kucaginada alicaksin canim..dualarim seninleÇok çook teşekkür ederim..Ya bilmiyorumki duygularım karmakarışık..Depremler salgınlar fekaletler biryandan..Bide ben aşırı duygusal bi insanım benimle ilgili bisorun olmasa bile en basiti kayınvalidemle eltim araları bozuksa bunu dert edinirim onları barıştırmaya çalışıyorum..Hayatım boyunca aman 3 günlük dünya neyaşarsak yaşıyalım sonumuz toprak derim kimseyle münakaşaya girmem kısacası görmüyorum duymuyorum bilmiyorum derim..Ama içtiğim ilaçlarmı kullandığım iğnelermi bilmiyorum çok çok fazla etkilenmeye başladım haber izlemiyorum Özellikle buaşalamarda korkuyorum heyecanlanıyorum seviniyorum birtane diye üzülüyorum yani butun duygu halim yerle bir..
Cok tesekkurler. 187'ymisÇok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallahKaç çıktı değer
Tebrik edeeim Rabbim tamamina erdirsin saglicakla gelsin inşallahCok tesekkurler. 187'ymis
Amin insallah sizinki de, sagliklaTebrik edeeim Rabbim tamamina erdirsin saglicakla gelsin inşallah
Allah razı olsun canım benim hiç tanimadığınız bir insanın yüreğine okadar güzel dokunuyorsunuz kiSeni okadar iyi anliyorumki canim..benim onceki 2 tedaavimdede 1 yumurtam toplandi hep..ve dollendi..ama onceki doktorum..hep 3. Gun transferi yapti..neagtif sonuc aldim..ama 3. Gune gidecekmi diye cok panik yapmistim..cok uzuluyodum vede ..1 yumurtamin olusmasina..bu sefer 3 yumurtam olustu kuzusum..2 si dollendi..ama 1 tanesi 5. Gube gitti transfer oldum..sakin 1 yumurtam var diye umutsuzluga kapilma..daha cokta cikabiliyor..insallah..bu tedavinde kucaginada alicaksin canim..dualarim seninle
Yaa surat ifadesini görünce mesajı üç kez okudum yanlış mı anlıyorum diyeMerhaba!
Canım sen adet oldun mu ne durumdasınbeklemek gerek ama okadr iğne ilaç kullanılıyor yani gebelik yoksa boş yere 12.güne kdr iğne ilaç kullanmakta mantıklı değil.
ben regl oldm bitti 2.regl yi bekliyorum 26kasıma denk geliyor.ozamn gidip görüşçem dr efendiyle dicem ver bebişimide gidiyim artıkCanım sen adet oldun mu ne durumdasın
Çok iyi kuzum artış maşallahMerhaba kizlar bu gün bende 13. Günüm ikinci kan testini verdim ilki 99 ikinci 205 cıktı artış nasıl sizce iyi mi inşallah bu topikdeki herkes hamiş olur böyle güzel haberler verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?