2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Canim cok gecmis olsun..opuyle alakali oldugunu dusunmiyorum kuzum..ben..bir doktoraa git kuzum..degerlerine bir bakilsin.tansiyonunu olcturdunmu hic...

Canim cok gecmis olsun..opuyle alakali oldugunu dusunmiyorum kuzum..ben..bir doktoraa git kuzum..degerlerine bir bakilsin.tansiyonunu olcturdunmu hic...
Yok ama bende ondan şüpheleniyorum. Başımın ön kısmı ağrıyor gözlerime vuruyor sanki düşüyor gibi. Yarın karantina da son günüm salı randevu bakalım ne diyecek doktor.

Allah razı olsun canım ya valla korkutuyor. Salı ya Online randevu aldım bakalım doktor ne diyecek.
İi yapmışssın tabikide ihmal etme baş dönmesi ,göz kararması vs ihmal edilmez.ama bünyen zayıf düşmüş opu ardına korona ii beslen

İi yapmışssın tabikide ihmal etme baş dönmesi ,göz kararması vs ihmal edilmez.ama bünyen zayıf düşmüş opu ardına korona ii beslen
Eltim de koronanım başlarında hastalandı. O korona ilacını kullanmıştı birazda bünyesi düşüktü,çok etki etti hasar bıraktı. Bayıldı, sara nöbeti geçirdi kalbine vurdu bi sürü şey çıktı epilepsi vs. İnsan yakınında görünce korkuyor valla.

Bu igneyi nasil vuruyorsunuz dun aksam vurdum gibekten acayip aciyor morarma yok ama dokunamiyorum birseyi yanlis yapmis olabilirmiyim
bana kalcadan demislerdi. bi aksam sagdan diger aksam soldan olmak uzere caprazlama esim vurmustu elh rahat gecti. sadece gobekten mi vur demislerdi sana

cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin. dua et bol bol nasr oku ins hepsi gececek, aklina kotu seyler getirmemeye calis lutfen o da cokk etkiliyor maalesef.

ayy çok kötü nasıl yani korona ilacı okdr kötü şeyler yapıyormu koronadan daha tehlikeli ozamn.yada eltinin ilaca alerjisi olmuş.neden bırakmamış ilacı ilk belirtide??

Kızlar progestan fitili nasıl kullanıyorsunuz doktor muayenede yapamamışsın fitili ucunda bırakmışsın dedi..Küçücük şey zaten elim uzandigi kadar yapiyorum ama off ya

Kızlar progestan fitili nasıl kullanıyorsunuz doktor muayenede yapamamışsın fitili ucunda bırakmışsın dedi..Küçücük şey zaten elim uzandigi kadar yapiyorum ama off ya
Canm fitili koyunca iyice itip yatman gerekiyor hemn ayaga felan mı kalktın.dibinede kdr parmagınla itmen lazım

ayy çok kötü nasıl yani korona ilacı okdr kötü şeyler yapıyormu koronadan daha tehlikeli ozamn.yada eltinin ilaca alerjisi olmuş.neden bırakmamış ilacı ilk belirtide??
Onlar en aktif zamanda oldular birde o ilacı kullanınca güneşe çıkmaması gerekiyormuş doktor odadan dahi çıkma demiş bunlar anlamamış bulaşmasın diye sanmış. Aradan 10 14 gün geçince yazlığa geldiler e güneş yedi tabi o zaman pstladı. Epilepsi baygınlığı yaşamış 3 kez aynı gün.doktorlar da çok şaşırdı iyi ki felç kalmadın demişler.. meğerse güneşle ölümcül oluyormuş. Çok etkili ilaçmış. Kullandığımız her ilacın yan etkilerini iyi bilmemiz gerekiyor

gerçekten ilaç diip geçmemek lazm.hepsi tedavici olduğu kdrda ölümcül.sende lütfen ihmal etme Allah korusun.ama anlattıkların vücunun zatıf düşmesi gibi belirtiler.inşlh kotu bir durum çıkmaz.biran önce iyileş aralıkta bebişlerimize kavuşacağızama önce sağlıkkkkkk!!!

Aynen canım benim önce biz iyi olcaz ki bebelere kavuşalım. İnşallah stres yorgunluk ile alakalıdır. Perşembe zaten kadın doğuma da gitcem özelde doktor tüp tıkalı ameliyat olabilirsin dedi diye hemem tmm demem bi devlete de baltırırım

bende öle yapmıştım özele devlete gitmiştim hepsi amelıyat demişti hatta ilk devlete gitmiştim direk seni keselım dedıler olurda amelıyat kesınleşirse bağlat ben öle yaptım.3gnde iileşiyrn paıkolojk olrkta orda durması ii gelio işe yaramasada

Canim banada sonuna kadar aparati sokun demislerdi..ben tam yapamadim.ama..inan..o fitil hrp disari geliyodu..muhtemelen cogu diaari geliyoduu..neredeyse..ic camasiri...cok afedersin bembeyaz olugodu..surekli degiatiriyodum..

Ya keske benimkide aparatli olsaydi benimki hap gibi bişey canim ..ya önceki aparatlıydı eşim yapiyodu ama bu hap gibi olunca ilerletmesi çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…