- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
Tesekkur ederim canimm, arastiricam.Cansun beyi bende duymustum..canim..hatta bir arkadasim..gebeliginde cansun beyle devam etmisti..ve memnundu..aklimda kalmis..
Canim cok gecmis olsun..opuyle alakali oldugunu dusunmiyorum kuzum..ben..bir doktoraa git kuzum..degerlerine bir bakilsin.tansiyonunu olcturdunmu hic...Arkadaşlar opu olalı 15 gün falan oldu adette olsun ama son 3 4 gündür böyle baş dönmesi,gözlerimi böyle kararıyor dönüyor gibi e birde mide bulantısı da yapıyor... Bu tip şeyler yaşayan oldu mu ? Ben koronada oldum ya opu peşine, acaba korona ile mi alakalı yoksa ilaçların etkileri mi bilemedim. Yani koronyı şükür hafif atlattım bitti.bu baş dönmesi geçmedi.ne önerirsiniz bana ?
Yok ama bende ondan şüpheleniyorum. Başımın ön kısmı ağrıyor gözlerime vuruyor sanki düşüyor gibi. Yarın karantina da son günüm salı randevu bakalım ne diyecek doktor.Canim cok gecmis olsun..opuyle alakali oldugunu dusunmiyorum kuzum..ben..bir doktoraa git kuzum..degerlerine bir bakilsin.tansiyonunu olcturdunmu hic...
İi yapmışssın tabikide ihmal etme baş dönmesi ,göz kararması vs ihmal edilmez.ama bünyen zayıf düşmüş opu ardına korona ii beslenAllah razı olsun canım ya valla korkutuyor. Salı ya Online randevu aldım bakalım doktor ne diyecek.
Eltim de koronanım başlarında hastalandı. O korona ilacını kullanmıştı birazda bünyesi düşüktü,çok etki etti hasar bıraktı. Bayıldı, sara nöbeti geçirdi kalbine vurdu bi sürü şey çıktı epilepsi vs. İnsan yakınında görünce korkuyor valla.İi yapmışssın tabikide ihmal etme baş dönmesi ,göz kararması vs ihmal edilmez.ama bünyen zayıf düşmüş opu ardına korona ii beslen
bende bu yontemi daha cok sevdim :) kendimi daha iyi hissettirdiCanim bende medikal parkta yaptirdim birdada yatirmiyoruz hicbir faydasi yok hatta yurumenin daha faydali oldugunu dusunuyoruz dediler
bana kalcadan demislerdi. bi aksam sagdan diger aksam soldan olmak uzere caprazlama esim vurmustu elh rahat gecti. sadece gobekten mi vur demislerdi sanaBu igneyi nasil vuruyorsunuz dun aksam vurdum gibekten acayip aciyor morarma yok ama dokunamiyorum birseyi yanlis yapmis olabilirmiyim
cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin. dua et bol bol nasr oku ins hepsi gececek, aklina kotu seyler getirmemeye calis lutfen o da cokk etkiliyor maalesef.Eltim de koronanım başlarında hastalandı. O korona ilacını kullanmıştı birazda bünyesi düşüktü,çok etki etti hasar bıraktı. Bayıldı, sara nöbeti geçirdi kalbine vurdu bi sürü şey çıktı epilepsi vs. İnsan yakınında görünce korkuyor valla.
ayy çok kötü nasıl yani korona ilacı okdr kötü şeyler yapıyormu koronadan daha tehlikeli ozamn.yada eltinin ilaca alerjisi olmuş.neden bırakmamış ilacı ilk belirtide??Eltim de koronanım başlarında hastalandı. O korona ilacını kullanmıştı birazda bünyesi düşüktü,çok etki etti hasar bıraktı. Bayıldı, sara nöbeti geçirdi kalbine vurdu bi sürü şey çıktı epilepsi vs. İnsan yakınında görünce korkuyor valla.
Allah eltinin ve tum hastaların yar ve yardımcısı olsun çok zor çookayy çok kötü nasıl yani korona ilacı okdr kötü şeyler yapıyormu koronadan daha tehlikeli ozamn.yada eltinin ilaca alerjisi olmuş.neden bırakmamış ilacı ilk belirtide??
Canm fitili koyunca iyice itip yatman gerekiyor hemn ayaga felan mı kalktın.dibinede kdr parmagınla itmen lazımKızlar progestan fitili nasıl kullanıyorsunuz doktor muayenede yapamamışsın fitili ucunda bırakmışsın dedi..Küçücük şey zaten elim uzandigi kadar yapiyorum ama off ya
Onlar en aktif zamanda oldular birde o ilacı kullanınca güneşe çıkmaması gerekiyormuş doktor odadan dahi çıkma demiş bunlar anlamamış bulaşmasın diye sanmış. Aradan 10 14 gün geçince yazlığa geldiler e güneş yedi tabi o zaman pstladı. Epilepsi baygınlığı yaşamış 3 kez aynı gün.doktorlar da çok şaşırdı iyi ki felç kalmadın demişler.. meğerse güneşle ölümcül oluyormuş. Çok etkili ilaçmış. Kullandığımız her ilacın yan etkilerini iyi bilmemiz gerekiyorayy çok kötü nasıl yani korona ilacı okdr kötü şeyler yapıyormu koronadan daha tehlikeli ozamn.yada eltinin ilaca alerjisi olmuş.neden bırakmamış ilacı ilk belirtide??
gerçekten ilaç diip geçmemek lazm.hepsi tedavici olduğu kdrda ölümcül.sende lütfen ihmal etme Allah korusun.ama anlattıkların vücunun zatıf düşmesi gibi belirtiler.inşlh kotu bir durum çıkmaz.biran önce iyileş aralıkta bebişlerimize kavuşacağızOnlar en aktif zamanda oldular birde o ilacı kullanınca güneşe çıkmaması gerekiyormuş doktor odadan dahi çıkma demiş bunlar anlamamış bulaşmasın diye sanmış. Aradan 10 14 gün geçince yazlığa geldiler e güneş yedi tabi o zaman pstladı. Epilepsi baygınlığı yaşamış 3 kez aynı gün.doktorlar da çok şaşırdı iyi ki felç kalmadın demişler.. meğerse güneşle ölümcül oluyormuş. Çok etkili ilaçmış. Kullandığımız her ilacın yan etkilerini iyi bilmemiz gerekiyor
Aynen canım benim önce biz iyi olcaz ki bebelere kavuşalım. İnşallah stres yorgunluk ile alakalıdır.gerçekten ilaç diip geçmemek lazm.hepsi tedavici olduğu kdrda ölümcül.sende lütfen ihmal etme Allah korusun.ama anlattıkların vücunun zatıf düşmesi gibi belirtiler.inşlh kotu bir durum çıkmaz.biran önce iyileş aralıkta bebişlerimize kavuşacağızama önce sağlıkkkkkk!!!
bende öle yapmıştım özele devlete gitmiştim hepsi amelıyat demiştiAynen canım benim önce biz iyi olcaz ki bebelere kavuşalım. İnşallah stres yorgunluk ile alakalıdır.Perşembe zaten kadın doğuma da gitcem özelde doktor tüp tıkalı ameliyat olabilirsin dedi diye hemem tmm demem bi devlete de baltırırım
Canim banada sonuna kadar aparati sokun demislerdi..ben tam yapamadim.ama..inan..o fitil hrp disari geliyodu..muhtemelen cogu diaari geliyoduu..neredeyse..ic camasiri...cok afedersin bembeyaz olugodu..surekli degiatiriyodum..Kızlar progestan fitili nasıl kullanıyorsunuz doktor muayenede yapamamışsın fitili ucunda bırakmışsın dedi..Küçücük şey zaten elim uzandigi kadar yapiyorum ama off ya
Yok canim yatarak yapiyorum zaten ama çok itemiyorum demekkiCanm fitili koyunca iyice itip yatman gerekiyor hemn ayaga felan mı kalktın.dibinede kdr parmagınla itmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?