Evet canim benimki gobekten bende bir saga bir sola vuruyorum sadece dokundumu acısı var demekki herkese farkli veriyorlarbana kalcadan demislerdi. bi aksam sagdan diger aksam soldan olmak uzere caprazlama esim vurmustu elh rahat gecti. sadece gobekten mi vur demislerdi sana
İnşallah güzel haberler alırsınKontrole gidiyorum kızlar çok heyecanliyim güzel hayırlı haberler alırım inşallah
Benimde 3 kere 2 ser adet yapiyorum bende cok ileri itmiyorum ama hepsi geri gelmiyor cok az geri geliyor ama ben 2 saat yatiyorum digeri 12 de oldugu icin onuda sabaha kadar yatiyorumÇok küçük canım ya bide 3 tane gunde 3 kere
Bitiyor canım kadın doğum doktoru öneriyor sana genelde hakan beyi öneriyor riskli gebelik perinatoloğ olduğu içinBende ikisinden kullanıyorum ilk kalp atışından sonra bir daha Bülent hoca çağırıyor mu artık bitiyor mu oradaki işlem
Allah razı olsun canım inşallah hayırlı haberler alırım nasıl heyecanliyim anlatamamHadi insallah kuzum..bol bol kaliteli yumurtan olusmustur insallah..dualarim seninle canim
Amin canim allah razı olsun inşallahİnşallah güzel haberler alırsın
10. Haftada kesmen gerektiğini son kontrolde söylüyor o zaman canım tamam teşekkür ederimBitiyor canım kadın doğum doktoru öneriyor sana genelde hakan beyi öneriyor riskli gebelik perinatoloğ olduğu için
Aynen canım 6+5 te gitmiştim ben o zaman demişti10. Haftada kesmen gerektiğini son kontrolde söylüyor o zaman canım tamam teşekkür ederim
Kalp atışını duymuş muydun canım bende 6+4 de gitmiş olacağım inşallahAynen canım 6+5 te gitmiştim ben o zaman demişti
Hayırlı olsun canım benim ohhh ne güzel . Güzel güzel toplanıp güzel güzel döllensinler inşallahKızlar muayne gayet güzel geçti yumoşlar çok güzel gayet iyi şimdilik bi sorun engel yok iğnelere devam nasipse çarşamba sabah toplama işlemi olacak
gözün aydın cnm inşlh devamıda gzl gelirKızlar muayne gayet güzel geçti yumoşlar çok güzel gayet iyi şimdilik bi sorun engel yok iğnelere devam nasipse çarşamba sabah toplama işlemi olacak
Amin canim inşallahHayırlı olsun canım benim ohhh ne güzel . Güzel güzel toplanıp güzel güzel döllensinler inşallah
Sağol cnm amin inşallah sonu güzel olurgözün aydın cnm inşlh devamıda gzl gelir)
Canim tekrar test yaptirdinmi nasil gecti bilgi vermedinCanim cok tesekkur ederim..ben daha atlatamafim kzuum..yarin netlescek biras daha..kismet olur insallah⚘
Ooo saat sayarsan yandınKizlar tranferden sonra nezaman test yaptiniz birde transfer gununu sayiyormusunuz..Günü geçtim saatler bile geçmiyo
Yok 3. gün salı toplandı cumartesi transfer yapıldı ama transfer gününüde sayicakmiyizOoo saat sayarsan yandınkaçıncı gün embriyosu 5.günse 5.gun başla teste
3.günse min 7gün bekle;₺inşlh tutunur minnoşYok 3. gün salı toplandı cumartesi transfer yapıldı ama transfer gününüde sayicakmiyiz
Merhaba.. Bu mesajı gördüğüme o kadar sevindim ki.. Haziranda ben de tüp bebek yaptırırken sizin mesajlarınızı görüyordum.. Demek oldu.. Gerçekten çok mutlu oldum.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Hangi doktor nerede başardınız??Allah razii olsun kizlaarrr hepinizdenn..ben hala..elimi ayagimi nereye koyacagimi bilemiyorum...heyecandannnn....dilerimmm..rabbimeee..hepimizee nasipp eder.......sukurlerrr olsunn...hala agliyorumm...mutluluktan..dilerimm..rabbim hepinizeee..yasatainn..bu duyguyu....allah hepinizden razi olsunnnnn.....iyiki varsiniz..hep destek oldunuzz bana..sukurler olsun..
bugün testin vardı sonuç ne oldu mrktan ölelim mi onumu istiyorsun
Yok canım o gün sayılmıyorKizlar tranferden sonra nezaman test yaptiniz birde transfer gununu sayiyormusunuz..Günü geçtim saatler bile geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?