- 9 Ekim 2020
- 5.875
- 7.879
- 148
5.gün transferi yapacaklar sana .demekki gelişimleri ii durumda ki 5.güne götürmeye karar vermişler.aksi takdirde 3.gün çağırırlardı. Normalde günlük bilgi vermeleri gerekir en kötü 1-3-5 .gün nerde yaptırıyrsn tüp bebeğiCumartesi opu oldum bugün 2. Gün
Yok cnm herkeste olmaz.olanda cok olmayanda ama olmadı diede sakın kafana takmakadınların %40nda felan olan birşey bazı kadınların rahim duvarı daha damarlı olduğu için zedelenmeden ötürü olabiliyor.
Canim.benKizlar tranferden sonra nezaman test yaptiniz birde transfer gununu sayiyormusunuz..Günü geçtim saatler bile geçmiyo
Antalya gelecek tüp bebek merkezi bilgi açısından biraz memnun değilim bakalım hakkımda hayırlısı5.gün transferi yapacaklar sana .demekki gelişimleri ii durumda ki 5.güne götürmeye karar vermişler.aksi takdirde 3.gün çağırırlardı. Normalde günlük bilgi vermeleri gerekir en kötü 1-3-5 .gün nerde yaptırıyrsn tüp bebeği
yani özel ise ara detaylı bilgi istediğini söyle yarın.3.gün olduğu için bilgi vermek zorundalar banada 1.3.5gün haber verecez demişlerdi ben rest çwktim ben hergün haber istiyorum diye sadece 4.gün haber almadımAntalya gelecek tüp bebek merkezi bilgi açısından biraz memnun değilim bakalım hakkımda hayırlısı
Evet canim gunler geçmiyor seninle ayni gun transfer oldukKizlar tranferden sonra nezaman test yaptiniz birde transfer gununu sayiyormusunuz..Günü geçtim saatler bile geçmiyo
Canim surekli yatma kan dolasimo bebek icin cok onemli ben ftil saati haric hic yatmiyorum hatta 15 aylik oglum var onunla ilgileniyorum yatir kaldir doyur altini alİnşallah canım ya ama hiç belirtim yok yemek ve wc disinda hic kalkmiyorum belkide oyuzden zaman hiç geçmiyor yemegi bile yattigim yerde yiyorum annem bende
Eveeeet benimde 17Evet canim gunler geçmiyor seninle ayni gun transfer olduk
Bana 17 kan testi yaptir dedi progesterona da baktir dedi sabirsizlikla bekliyorum o gunu ama dedigin gibi gecmiyor zaman
Dualarimiz seninle canim rabbim hevesini umudunu eksik birakmasin insallah hepimiz mutlu haberleri aliriz insallahCanim aksam 7den sonra gidicem.eba dersim 7 de bitiyo.zaten cumarteside 7 den aonra gitmistim..ne olur dua edin kuzum
Benimde 5 yaşında kızım var salgından dolayı okula yollamıyorum takılıyoruz beraber ama ben hep uzanma halindeyim ben kızımdada hiç kalkmamıştımCanim surekli yatma kan dolasimo bebek icin cok onemli ben ftil saati haric hic yatmiyorum hatta 15 aylik oglum var onunla ilgileniyorum yatir kaldir doyur altini al
Ona ragmen zaman geçmiyor
Dualarimiz seninle canim rabbim hevesini umudunu eksik birakmasin insallah hepimiz mutlu haberleri aliriz insallah
Tamam ben yarın mutlaka arayacağım teşekkür ederimyani özel ise ara detaylı bilgi istediğini söyle yarın.3.gün olduğu için bilgi vermek zorundalar banada 1.3.5gün haber verecez demişlerdi ben rest çwktim ben hergün haber istiyorum diye sadece 4.gün haber almadım
Hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider ve kavuşursun bebişineBen boş boş takılıyorum .kasım 26da görüşçez dr la transfer için.2.regl beklıyrm banada vakit hiç geçmiyor
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallaaaaahhhCanim.ben
3. Gun sabah igne yapmistim..1 kereligine mahsus..aksamina normal test yaptim yarim saat sonra hayali cikti..ama kuruma cizgisiydi..yada ignenin etkisiydi
4. Gun sabah yaptim.normal test cikmadi
5. Gun erken gebelik testi yaptim negatifti..
7.gun normal test yaptim..cok hayali biseyler gordum..zaten 7. Gunun aksaminada biliyosunuz kan vermistim..29.7 cikti
Bugun 9. Gun..simdi yoldayim..tekrar kan vericem..bakalim..eger yaptirilarsa..7. Gun rica minnet yaptilar..bidaha olmasin diyerekten..acilde..simdi..gidip yalvaricam..bakalim..gerekirse..cunki ayni lab olmasi gerekiyormus..yoksa..ozelede giderdim..suan..ama yapicak bisey yok..
Hic belirtim yok bazen diyorum acaba tutmadimiEveeeet benimde 17napiyosun varmi hissettigin biseyler nasil yatiyorsun ayagina yastik koyuyormusun rapor almasaydim zaman çabuk geçerdi ama evde geçmiyor
Amin allah razi olsun canim senden..Dualarimiz seninle canim rabbim hevesini umudunu eksik birakmasin insallah hepimiz mutlu haberleri aliriz insallah
Hadi bakalım inşallah tutmuşturHic belirtim yok bazen diyorum acaba tutmadimi
Kotu dusunmek istemiyorum ama
Ben almanyada yasiyorum turkiyeye geldim tup bebek yapmak icin geldim
Annemlerde köydeyim
Yatarken normal yatiyorum genelde soluma yatiyorum ozel yaptigim bisey yok ilaclarimi duzenli aliyorum okadar
Insallah kuzum.cokntesekkurnedyorumHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallaaaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?