2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Canim dis geb3lik olmsindan korkuyorum..allah korusunn ya..insallah..oyle bisey olmaz..artis iyi degil..
ya bebem ven dış gebelik geçirdim değerlerim katlaya katlaya arttı.dış gebelk tespitimde değerim 10.bindi yani düzenli artmıştı.dur hemen olumsuzluğa kapılma

Kizlar sonucum cikti..46.5.malesef sonucum iyi degil..cok uzgunum..nasip..2 kati artmamis..
yazilari simdi okuyabildim, bence moralini bozma. sonucta yukselen bir sayi var ve gidisati bir sonra ki testler belirleyecek. o yuzden demoralize olmak icinde, bir sonuc belirlemek icinde cok erken. sen kendini rahatlat ve duani et... insallah bu sonuc guzel bir sekilde katlanarak devam edecek. hakkinda ennn hayirlisi, ennn guzeli olsun insallah

Canim dis geb3lik olmsindan korkuyorum..allah korusunn ya..insallah..oyle bisey olmaz..artis iyi degil..

Tüp bebekte, dış gebelik olur mu, lütfen kötü şeyler düşünme. Çarşamba tekrar test verene kadar kötü şeyler getirme aklına. Bebeğin, mücadele ediyor, ona destek ol. Allah İnşallah değerin artacak. İnşallah. Rabbim bebeğinin sağlıkla doğmasını nasip etsin

Hemen moralini bozma. 20 küsürlü bir rakam değil miydi ilk test. Nerdeyse iki katı işte. İnşallah değerin artacak. Rabbim bebeğinin sağlıkla doğmasını kısmet edecek İnşallah
Yok canim 29.7 idi 46.5 olmus.hesapladim.yuzde 56 artmis..ilk bi bozulduydu canim.suan iyiyim sukurler olaun..ben zaten negatife hazirlamistim kendimi.yine oyle dusuncem kuzumm.o degilde..kollarim moamor oldu..ignelerden..oyle boyle bir morluk degill ama..3. Yude yaptircam bide carsamba..kolumun ten rengi kaybolcak tam olcak..

peki Dr una bildirdin mi bu sonuclari? asil test gunun gelmismiydi
Asil test gunum yarindi canimm.ama yarinda olsa..artis miktari iyi degil..evet kuzum..artis iyidir dedi..2 gun sonra tekrarla dedi doktorum..ama tabi..sonuc daha yuksek olsaydi auper derdi..yani biraz kritik..saglik olsun.ama ..mukemmel bir doktoraa sahiptim..allah razi olsun ondanda..

dr undan memnun olman ne guzel, bu donemde cok onemli.. carsamba guzel sonuclar alirsin ins

Benimde aret kamar
Bende Aret Kamara gidiyorum
Allah razi olsun kizlar...sukurler olsun..artmis.nasipse olucak zaten..carsamba tekrarlicam testi...nasipp..⚘⚘bu degerleri bile gorebilmek cok guzeldi..cok tesekkur ederim..⚘⚘
Hayırlı güzel müjdeli haberlerin olsun canım kesinlikle bu değerleri görebilmekte çok güzel evet üzülüyoruz ama yapacak bisey yok .
Benimde bugün kontrolüm çok güzel geçti merkezden çıktım kan sonucuna göre aradılar yarın sabah tekrar görmek istiyoruz sizi dediler toplama işlemi perşembe olabilir kesin değil dediler akşamdan beri benimde moralim bozuldu yolundan gitmeyen biseyler mi var acaba diye üzülüyorum

Canim masallahh insallah sonuclarin iyi olur. Muhtemelen yumurtalarin erken catlamasin diye onlem almislardir..canim..guzel bisey..icini rahat tut sende..lutfen..guzel dusun hep..herseybolacagina variyor..uzulup yipratmak yanimiza yük olarak kaliyor..kuzum..dualrim seninle..

Allah razı olsun kuzum benim dualarım hepinizle inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz rabbim hayirliysa nasip etsin

Bemimde öyle oldu kan sonucunda ertesi gün görmek istediler, son defa görmüş oldular sonra bugun opu oldum. 4taneden 3tane yumurta çıktı bakalım inşallah yatın döllendikleri haberini verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…