2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kızlar selam bugün opu işlemim oldu 10 tane yumurta toplanmış yarın arayıp bilgi verecekler.
Nasipse 10 gün sonra transfer işlemim olucak çok heyecanlı bekleyiş
Neden 10 gun sonra
Ben pazartesj opu oldum cumartesi transfer oldu
Kactane koycaklar
Hadi hayirlisi olsun guzel yumurta toplanmis
13 yumurta toplandi 8 tanesi 5.gune geldi ins seninde kaliteli yumoslarin olur

Aynen canım benimde korkularım tedirginliğim çok ama hep doktorumun dediğini düşünmeye çalışıp evham yapmamaya çalışıyorum..Çünkü gerçekten bizim elimizde olan birşey değil..
evt evham yapmadan takdir Allah ın diyip beklicezelbet Allah bizi de sevindirecek

Neden 10 gun sonra
Ben pazartesj opu oldum cumartesi transfer oldu
Kactane koycaklar
Hadi hayirlisi olsun guzel yumurta toplanmis
13 yumurta toplandi 8 tanesi 5.gune geldi ins seninde kaliteli yumoslarin olur
Allah razı olsun
Regl dönemim yaklaşıyor o yüzde regl dönemin geçtikten sonra transfer islemi yapacagiz dediler.
Inşallah Hayırlı güzel haberler alırız hepimiz

Merhaba arkadaşlar dün benim de transferim oldu 2 tane koydular bugün ayakta kalırsam sağ kasığım ağrıyor sadece Protestan fitil kullanıyorum normal mi sizde de olmuş muydu?

Benimde pazartesi randevum var bakalım inşallah duyasın canım
Yeni geldim hastaneden canim, cok tesekkur ederim allah razı olsun. Duyduk cok şükür kalp atışını. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah. Ancak iki kese görünüyor biri küçük kalmis gelismemis, zarari olmaz digerine dedi ama insallah oyle olur. Sen de hayırlarla duyarsin insallah.

İnşallah canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gözün aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza inşallah

Kizlar bisey sorcam simdi sali gunu kan vercem hamilemiyim degilmiyim diye
Doktor bende hamilelik ve progesteron tahlili istedi
Ben baska hastanede vercem cunki cok uzak hastane
Asil sorum degeri doktora sorcam iki gun sonra tekrar mi istiyor nasil isliyor surec
Birde hamile isek kontrole cagiriyormu yoksa artik kendi kadin dogumcunla devam edebilirsin mi diyor gorusme olmadan

Canım benden doktor sadece betahcg istedi ben sormuştum testini yap beni ara demişti..Ben beylerbeyinde oturuyorum doktorum nişantaşında hastanede Amerikan hastanesi ama benim burdan gitmem zor olur testimi burdaki yakin bir hastaneden yapicam gece geç saatte yaparım testi..salgından dolayı bigeceleri yoğun olmuyor..Allah nasip ederde tutarsa hamile kalırsam kendi doktoruma devam edicem doğuma kadar..Doğumuda doktorum yapacak inşallah ogünleri görmek nasip olursa

Insallah canim niye sizlerden progesteron testi istemedi ki acaba yada tek bendenmi istendi ki
Zaman yaklastikca heyecan artiyor 4 gun sonra ogrenicez insallah
Ben gunduz giderim cunki ben koydeyim ilceye gitmem lazim oda gunduz olur birde ozele gitcem ayyy insallah canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…