- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Insallah annesine tutunmustur miniginTransferimin 8.günündeyiminşallah hepimizin yolu açık olsun
Canım kardeşim doktor ona sordum..Doktorun garantiye almak için progesteron testi istemiş gebelik testiyle beraber progesterondada artış varsa hamilelik kesinleşiyormuş ..eger gebelik testi yuksek progesteron yüksek değilse düşüğe sebep olabiliyormuş..Bunun istemesinin sebebi progesteron testinde hormonlar inceleniyor Allah korusun eger tutmamışsa sebeplerini araştırmak için olabilirmiş..Benden istemedi ben sabah 3 öglen 3 Akşam 3 tane progesteron fitil kullaniyorum belkide test yapsa kullandigim fitillerden dolayı yüksek çıkar diye istememiş olabilir..Insallah canim niye sizlerden progesteron testi istemedi ki acaba yada tek bendenmi istendi ki
Zaman yaklastikca heyecan artiyor 4 gun sonra ogrenicez insallah
Ben gunduz giderim cunki ben koydeyim ilceye gitmem lazim oda gunduz olur birde ozele gitcem ayyy insallah canim ya
Canim bende sabah 2 oglen 2 aksam 2 kullaniyorum bilmiyorumki ogrenirim sali gunu insallahCanım kardeşim doktor ona sordum..Doktorun garantiye almak için progesteron testi istemiş gebelik testiyle beraber progesterondada artış varsa hamilelik kesinleşiyormuş ..eger gebelik testi yuksek progesteron yüksek değilse düşüğe sebep olabiliyormuş..Bunun istemesinin sebebi progesteron testinde hormonlar inceleniyor Allah korusun eger tutmamışsa sebeplerini araştırmak için olabilirmiş..Benden istemedi ben sabah 3 öglen 3 Akşam 3 tane progesteron fitil kullaniyorum belkide test yapsa kullandigim fitillerden dolayı yüksek çıkar diye istememiş olabilir..
Oy masallah ozaman teste 2 gununmu var senin kacinci gun embriyosuTransferimin 8.günündeyiminşallah hepimizin yolu açık olsun
aynen bende ne soyleyeceklerini bile bile bir umut dun gittim randevuya, ayni seyleri duyup geldim :) IVF den sonra hamile kalma sansi yuksek oluyor demislerdi onceki tedavimde. ins Rabbim guzel surprizler nasip eder bizeKuzum neden negatif oldugu belli aslinda..bunu bicok bayan yasayabiliyomus..yaninkimyasal gebeligi..muhtemelen..yumurtanin kalitesiyle alakalidir problem diye dusunuyorum..yada nasip degilmis..tabikide doktorumla gorusucem kuzum..allah razi olsun ondanda..hamile kalabildigimi gordum en azindan..haftaya persembe olumsuz gorusmem var..kuzusumm..ama ben hemen tup bebek desem bile muhtemeln o bir iki ay dogal denememi isticektir..cunki doktorum hep bana.sen dogal gebe kalabilirsini vurgulamisti..kismett.haftaya persembe belli olcak..
Tabikide basvurabilirisn canimm.neden olmasin..belki ileride bende duaunebilirim.hic dusunmedim..bugune kadar.aynen bende ne soyleyeceklerini bile bile bir umut dun gittim randevuya, ayni seyleri duyup geldim :) IVF den sonra hamile kalma sansi yuksek oluyor demislerdi onceki tedavimde. ins Rabbim guzel surprizler nasip eder bizedr larin soyledigine gore bircok kadin evlat edindikten sonra hamile kaliyormus, cunku annelik duygusunu tattigi icin hamile kalma beklentisi olmuyor ve vucut o baski ve stresten kurtuluyormus. sonrasinda da hamile kalma potansiyeli yuksek oluyormus. tabii birde ihtiyac sahibi bir evlada yuva verdigin icin onun mukafati da oluyordur... ayni seyi benim cocukluk arkadasim yasadi ve ayni donemde benle evlat edinen bircok kadinin sonradan benim gibi kendiliginden bebegi oldu demisti. burada cocugu olanlarda evlat ediniyor, cok yaygin. bazen diyorum basvursam mi, bazen de cevre,ileride yasanabilecek problemler vs yuzunden dur biraz daha diyorum... Allah in izniyle hersey cok guzel olacak diye dua edip bekliyorum Eki Görüntüle 2720591
Bence de çok güzel bir düşünce canımaynen bende ne soyleyeceklerini bile bile bir umut dun gittim randevuya, ayni seyleri duyup geldim :) IVF den sonra hamile kalma sansi yuksek oluyor demislerdi onceki tedavimde. ins Rabbim guzel surprizler nasip eder bizedr larin soyledigine gore bircok kadin evlat edindikten sonra hamile kaliyormus, cunku annelik duygusunu tattigi icin hamile kalma beklentisi olmuyor ve vucut o baski ve stresten kurtuluyormus. sonrasinda da hamile kalma potansiyeli yuksek oluyormus. tabii birde ihtiyac sahibi bir evlada yuva verdigin icin onun mukafati da oluyordur... ayni seyi benim cocukluk arkadasim yasadi ve ayni donemde benle evlat edinen bircok kadinin sonradan benim gibi kendiliginden bebegi oldu demisti. burada cocugu olanlarda evlat ediniyor, cok yaygin. bazen diyorum basvursam mi, bazen de cevre,ileride yasanabilecek problemler vs yuzunden dur biraz daha diyorum... Allah in izniyle hersey cok guzel olacak diye dua edip bekliyorum Eki Görüntüle 2720591
İnşallah hepimizin inşallahHayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Insallah annesine tutunmustur minigin
12.gün test yapın dediler :) 3.gün embriyosuOy masallah ozaman teste 2 gununmu var senin kacinci gun embriyosu
Ozamam carsamba test yaptircan bende sali gunu yaptircam hayirli haberler aliriz burda insallah canim12.gün test yapın dediler :) 3.gün embriyosu
Canim sen naptin ilaçlarını biraktinmiTabikide basvurabilirisn canimm.neden olmasin..belki ileride bende duaunebilirim.hic dusunmedim..bugune kadar.
İnşallah canımOzamam carsamba test yaptircan bende sali gunu yaptircam hayirli haberler aliriz burda insallah canim
Maşallah cok guzel canim 2 ay sonra insallah guzel haberler verirsinGunaydin arkadaslar, insallah herkesin pozitif olurbenimde bugun 5. Gunum opu isleminden sonraki. 3. Gunde 15 taneden 5. Gune 10 tane ulasti. Sevinmek istemiyorum. Ama bi yandan icim kıpır kıpır. Ohs sendromu riski için 2 ay bekleyeceğim. Ozamana kadar dondurulacaklar. Dualarınız benimle olsun.benim dualarım sizlerle
Saol canım :) bu işleride hiç bilmiyorum ama. Dondurucaklar 2 ay bişe olur mu onlara orda vs veya dondurmaları çözmeleri riskli mi ? Bakalım sayı iyi ama sevinmeyeceğim şimdilik. Sizlere de tavsiyem unutmanız. Yokmuş gibi hayatınıza bakın, stresten ne kadar uzak okadar iyi. Beslenme ve spora devam edin o süreçteMaşallah cok guzel canim 2 ay sonra insallah guzel haberler verirsin
Ben biraktim kuzum.adet olmayi bekliyorum..nasip degilmis..kimyasal oldu..benimki..degerlerim dustu..Canim sen naptin ilaçlarını biraktinmi
Canim ben ilk degeri aldiktan sonra hic idrarda baktirmadim..hatta hemen hemen hergun 2 ayri merkezde kan baktirdim..kimyasalda degerin cok yavas ve duzensiz artip bi anda dusuyor..bende ilk 2 kan testinde degerim artmisti..dusme basladigi gun ve onceki gun onanilmaz bir adet sancisi ve inanilmaz bir halsizlik olmustu..zaten onu uasadim degerim dusmeye basladi..bilmiyorum alakasi varmidir..o agrilarla degerin duamesi ...ama sanmiyorum..cunki gebe kalan arkadaslarda bu agrilari cekiyo bildigim kadsriyla..yani kimyasal olmayan durumlardada olabiliyor..kimyasal oldugunu ancak kan testiyle anlayabiliriz sanirim.degerin artip sonrada dusmesini gozlemleyerek..Kızlar kimyasal gebelikle alakalı bilginiz varmı agrı yapiyormu testlerde ki silik çizgi koyulaştımı transfer sonrası hiç kasık ağrısı oldumu..Teyzemin kızı galiba dış gebelik geçiriyo dediğine göre test gününe 5 gün var kanda baktırmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?