3.gun embriyosu oldugu icin 12 gun sonra dir benimki 10 gun sonraydi simdi kaldi 5 gunum ama saatler dakikalar gecmiyor12gün sonraya test verdi heyecanla bekliyoruz
Kızlar aşırı kasık ağrısından dolayı hastaneye kadırıldım apandisten şüphelendiler serum takıcaklardı durumumu anlattım önce gebelik testi yaptirdim..Adetime 3 gün var ama transfer sonrası testimede 5 gün var..Test sonucum 10.59 çıktı..Çok ağrım var3.gun embriyosu oldugu icin 12 gun sonra dir benimki 10 gun sonraydi simdi kaldi 5 gunum ama saatler dakikalar gecmiyor
Hangi ilaclari kullaniyorsun
Çok geçmiş olsun cnm.dr lar ne diyor peki bu duruma?? test felan yapmadılarmı başka birde değerine gelince kaçıncı günün bugün? kaç gnlk embriyoKızlar aşırı kasık ağrısından dolayı hastaneye kaldırıldım apandisten şüphelendiler durumumu anlattım serum takıcaklardı önce gebelik testi yaptırdım...adetime 3 gün var transfer sonrası testime 5 gün var...test sonucum 10.59 çıktı..nedemek oluyor bilmiyorum serum taktırmamakta ısrar ediyorum
Salı toplandı cumartesi transferim oldu cumartesiyi saymazsak 5. günüm bugun..yok direk serum takicaklardı istemedim..imza aldilar kendi istegimle hastaneden çıkıyorum diye eve geldik canım..betahcg için günümü bekliyim dayanabildigim kadar dayanayim dedim..progestan kullaniyoruz ya acaba oyuzden mi 10.59 çikti..Valla nedir nedeğildir hic bilmiyorum oyuzden çaresizce sizlere yazdım msjÇok geçmiş olsun cnm.dr lar ne diyor peki bu duruma?? test felan yapmadılarmı başka birde değerine gelince kaçıncı günün bugün? kaç gnlk embriyo
canim yaa cok gecmis olsunKızlar aşırı kasık ağrısından dolayı hastaneye kadırıldım apandisten şüphelendiler serum takıcaklardı durumumu anlattım önce gebelik testi yaptirdim..Adetime 3 gün var ama transfer sonrası testimede 5 gün var..Test sonucum 10.59 çıktı..Çok ağrım var
senden se Allah razi olsunAmin canim..cok tesekkur ediyoeum ..Allah razi olsun aizden.
Gaz sıkışmasıda olabilir dediler sonradan ..ne olduğunu bilmeden beni denek gibi kullanıp heleki şu durumda seeumla ilaç basmalarını istemedim canım yaa..canim yaa cok gecmis olsundayanilmayacak kadar cok agrinin sebebini kendi dr una sor istersen ama apandistten supheleniyorsa ona da baktir. suan icin senin sagligin onemli
anliyorum.. peki simdi nasilsin? gecti mi agrinGaz sıkışmasıda olabilir dediler sonradan ..ne olduğunu bilmeden beni denek gibi kullanıp heleki şu durumda seeumla ilaç basmalarını istemedim canım yaa..
Daha iyiyim ama aklımda hep test sonucum var..transferimin 5. günü betahcg 10.59 çıktı..nedemek tuttumu tutmadımı varmi yokmu diyeanliyorum.. peki simdi nasilsin? gecti mi agrin
cok haklisin... bizi ancak birbirimiz anlariz, dua etmek ve sabir dilemekten baska da maalesef elimizden birsey gelmiyorDaha iyiyim ama aklımda hep test sonucum var..transferimin 5. günü betahcg 10.59 çıktı..nedemek tuttumu tutmadımı varmi yokmu diye
cok haklisin... bizi ancak birbirimiz anlariz, dua etmek ve sabir dilemekten baska da maalesef elimizden birsey gelmiyorsen sakin kalip dinlenmeye bak, ins guzel sonuclar alirsin. zaten agrin var birde extra stres yaparsan sagligina yansir Allah korusun. kendini rahatlatacak, kafani dagitacak seyler bul ben bu donemde pc oyunu oynayip film izledim epey oyaladi beni :)
Canim bence 5.gune gore degerin cok iyi cikmis ama tutup tutmadığını iki gunde bir kan verip katlanip katlanmadigina bakman lazım doktorunla gorustunmu degerle ilgili o ne dediDaha iyiyim ama aklımda hep test sonucum var..transferimin 5. günü betahcg 10.59 çıktı..nedemek tuttumu tutmadımı varmi yokmu
Evet evet inşallah sonuna kadar giderDevam ediyormu hamileliginiz
Doktoruma söylemedim..Çünkü ne olduğunu burdakiler bile anlamadı..Biri apandisit diyor diğeri gaz sıkışması bilemedim yani..Böyle olucagini bilseydim hiç hastaneye gitmezdim..boşuna o bozuk yollardan geçip durdum..Üstelikte 5. güne kadar heo dinlenmişken..canım ya betahcg 5 gün öncesi için iyi belki ama ilaç ve iğnelerinde etkisi olabilirmiş öyle yazıyor bazı yerlerde..Agrım azaldı ayakkarımı sıcak tutmaya çalışıyorum..Ayaklarım ısınınca rahat ediyorum..Canim bence 5.gune gore degerin cok iyi cikmis ama tutup tutmadığını iki gunde bir kan verip katlanip katlanmadigina bakman lazım doktorunla gorustunmu degerle ilgili o ne dedi
Bu arada apandist olayi cok tehlikeli bir durum onu takip et aman ihmal etme
Ayy insallah canim ne kadarlik lar maşallahEvet evet inşallah sonuna kadar gider
Dedigim gibi 2 gun sonra tekraf yaptirip yukselip yukselmedigine bakarsan anlarizDoktoruma söylemedim..Çünkü ne olduğunu burdakiler bile anlamadı..Biri apandisit diyor diğeri gaz sıkışması bilemedim yani..Böyle olucagini bilseydim hiç hastaneye gitmezdim..boşuna o bozuk yollardan geçip durdum..Üstelikte 5. güne kadar heo dinlenmişken..canım ya betahcg 5 gün öncesi için iyi belki ama ilaç ve iğnelerinde etkisi olabilirmiş öyle yazıyor bazı yerlerde..Agrım azaldı ayakkarımı sıcak tutmaya çalışıyorum..Ayaklarım ısınınca rahat ediyorum..
Şimdiden hayırlısı olsun canım bebeişine kavuş inşallah yeni yılda güzel haberlerin olsunbenm aralıgın 2.haftası olucak sanırım 26snda drla görüşçez transfer için.daha var benm baya
Ahhh bilirim bilirim benim 3. Denemem, inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın canım3.gun embriyosu oldugu icin 12 gun sonra dir benimki 10 gun sonraydi simdi kaldi 5 gunum ama saatler dakikalar gecmiyor
Hangi ilaclari kullaniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?