2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Hadi bakalim insallah haber bekliyoruz senden
İnşallah valla biliyosun rahmim hiç dinlenmedi önce ameliyat oldum sonra 10 gun suren pihtili siddetli kanamam oldu zarzor 1 yumurta elde edildi yumurta toplandi sonra hemen transfer yapildi herşey taze oldu..ve herşey çok kısa bir sürede oldu pek umudum yok hatta ilaçlari bile kesmiştim sonra sizlerin uyarısıyla devam ettim..Oğluşun abi olucak Allahın izniyle inşallah

Biliyorum canim ama kan tahlilinde iyi cikmisti onuda atlama herseyde vardir bir hayir belki bu boyle kismet olcak
Evet oglum abi olcak insallah artar

Kızlar dayanamadım testimi yaptım sonuç 70.3 çıktı 4. Gün yumurtası ve tek yumurta sonuç nasıl sizce herkesin baya yüksek çıkmış

Kızlar dayanamadım testimi yaptım sonuç 70.3 çıktı 4. Gün yumurtası ve tek yumurta sonuç nasıl sizce herkesin baya yüksek çıkmış
Canim bence iyi ama bildigin gibi iki gunde bir iki kati artmasi onemli ins artar degerlerimiz
Iki gun sonrayi sabırsızlıkla bekliyorum

Maşallah ya bi sürü hamile kalan oluyorbizde umutlanıyoruz. Rabbim hauırla hamilelikleri tamama erdirsin yavrularınıza kavuştursun bize de en kısa sürede yaşatsın inşallah

Maşallah ya bi sürü hamile kalan oluyorbizde umutlanıyoruz. Rabbim hauırla hamilelikleri tamama erdirsin yavrularınıza kavuştursun bize de en kısa sürede yaşatsın inşallah
Aminn canim insallah hayirlisuyla artislarini da goruruz

Saol canim cok tesekkur ederim simdilik sevinemiyorum iki gun sonra duzenli artarsa mutlulugu ozaman yasicam insallah
Bilmezmiyim kuzum..insan sevinemiyor..ama hep guzel dusun olurmu..masallah degerin cok guzell..rabbim insallah nasip edecek ...katlanarakta artacak...insallah..kuzum benim..

Bilmezmiyim kuzum..insan sevinemiyor..ama hep guzel dusun olurmu..masallah degerin cok guzell..rabbim insallah nasip edecek ...katlanarakta artacak...insallah..kuzum benim..
Insallah canim bu benim ilk tup bebek hikayem ignelerden ilaclardan dolayi hic zorlanmadim ama transfer olduktan sonra 10 gun varya kendi kendimi yedim okadar zorki rabbim bu yolda olanlarin ellerini bos cevirmesin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ablam yillarca ugrasti tup bebekte 7 kere yaptirdi ama olmadi psikolojikmen cok zor

Allah bir dahada yasatmasin.canim..tabi cok zor..insallah ablanada nasip olur..en tatlisindan..amin..cumlemizin insallah..kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…