- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Yaa ne güzel masallah Allah saglikla kucagina Almayi nasip etsin inşallah ❤
İnşallah canım herkese dua ediyorum hepinize inşallah rabbim herkese yaşatır hepimizin kucakları sağlıklı hayırlı imanlı bebişlerle dolarAy çok sevindim sağlıkla rabbim kucağına almayi nasip etsin yaa ne güzel bi duygu bende ağlardım valla
Darısı başımıza inşallah
Canimmmm, cok muutlu oldum, cok şükür annesini sevincten avlatmis minigimiz. Gozun aydin, insallah sag salim kucagina aldigin gunleri de görürsünAh canım ne kadar düşüncelisin gerçekten unutmamışsınızEvet duydum ablası güp güp nasıl atıyordu ağlamaktan bir hal oldum
Amin Allah razı olsun canım.İnşallah canım herkese dua ediyorum hepinize inşallah rabbim herkese yaşatır hepimizin kucakları sağlıklı hayırlı imanlı bebişlerle dolar
Canım benim çok çok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırızCanimmmm, cok muutlu oldum, cok şükür annesini sevincten avlatmis minigimiz. Gozun aydin, insallah sag salim kucagina aldigin gunleri de görürsün
Transferin 5. Günü bhcg salgılanmaya başlar bundan önce yapılan testler anlamsız. Ben 5. Gün gece uykumdan uyanmıştım ağrıyla. Yerleşme ağrısı da olabilir ilaçların etkisi de. Olumsuz düşünmesin test gününe kadar beklemekten başka yapacak bir şey yokCanım doktora gidemiyor eşi korona olmuş kardeşi goturucek ama test günü izin aldığı için oncesinden götüremiyor..transfer günden beri test yapiyor ve testi hep sili çikiyor koyulaşma olmadigi için üzuluyor ve olumsuz şeyler düşünüyor..Kasık agrisi transferin ikinci gunu olmus gece onu uyandiricak şekilde sanki rahmimi biri eliyle çamaşır sıkar gibi hissettim dedi
Hadi bize de haber ver inşallahKizlar tahlile gidiyorum dua edin benim icin cok heyecanliyim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
Hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlar tahlile gidiyorum dua edin benim icin cok heyecanliyim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
Kizlar tahlile gidiyorum dua edin benim icin cok heyecanliyim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
[/QUOTE
Masallah canim, cok guzel bir deger. Saglikli ilerlesin inşalllah. Transferin kacinci gününde yaptinKizlar 280.3 cikti degerim iki gun sonra tekrar vercem insallah artar sonucum
Maşallaaah canıım ikiside tuttu inşallaaahKizlar 280.3 cikti degerim iki gun sonra tekrar vercem insallah artar sonucum
10.gun bugun insallah artarMasallah canim, cok guzel bir deger. Saglikli ilerlesin inşalllah. Transferin kacinci gününde yaptin
Insallah ama sanmiyorum 2 ye gore dusuk geldiMaşallaaah canıım ikiside tuttu inşallaaah
Sen aksam vercen dimi hadi hayirli haberlerle gelMaşallaaah canıım ikiside tuttu inşallaaah
Aynen canım akşam vericem burdaki hastanelerin hepsi korona testi yapiyo ve tıklım tıklım akşam birazdaha sakin kanı veririm sonucu arabada beklerimInsallah ama sanmiyorum 2 ye gore dusuk geldi
Olsun tutsunda
Hadi bakalim insallah haber bekliyoruz sendenAynen canım akşam vericem burdaki hastanelerin hepsi korona testi yapiyo ve tıklım tıklım akşam birazdaha sakin kanı veririm sonucu arabada beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?