Allah bir dahada yasatmasin.canim..tabi cok zor..insallah ablanada nasip olur..en tatlisindan..amin..cumlemizin insallah..kuzum..
Canim benim, gayet iyi, insallah 2 gün sonra katlanır cok cok seviniriz.Kızlar dayanamadım testimi yaptım sonuç 70.3 çıktı 4. Gün yumurtası ve tek yumurta sonuç nasıl sizce herkesin baya yüksek çıkmış
Hepinizin yorumlarını ayrı ayrı okudum Ayy çok heyecanlı bekleyiş yaa
Benimde nasipse embriyoların yarın 5.günü hayırlı haberler alırım inşallah
Insallah canim hayirlisiyla 5.gune gelsin birde kaliyrlerini sor bakalimHepinizin yorumlarını ayrı ayrı okudum Ayy çok heyecanlı bekleyiş yaa
Benimde nasipse embriyoların yarın 5.günü hayırlı haberler alırım inşallah
Adet ağrısı gibi mi acaba bende de kasık ağrısı var ama adet ağrısı gibi daha çok benimde 8. Günüm dahakızlar 2 gündür kasıklarım ağrıyor, bötle kas agrısı gibi, ürürken özellikle acıyor, sanki ekiyor gibi kasım.
bugun transferin 6.günü
Aradılar merkezden akşam üstü 3.gün 6 taneydiler bugün çok şükür 5.gün tamamladık 5 tane gayet güzel kaliteliymis toplam 5 tane bugün dondurma işlemi gerçekleşti nasipse transfer gününü bekliyoruz artık çok heyecanlı bekleyişInsallah canim hayirlisiyla 5.gune gelsin birde kaliyrlerini sor bakalim
Hayirli olsun canim yumoslarin artik annesine transfer olacaklari gunleri bekliyorlarAradılar merkezden akşam üstü 3.gün 6 taneydiler bugün çok şükür 5.gün tamamladık 5 tane gayet güzel kaliteliymis toplam 5 tane bugün dondurma işlemi gerçekleşti nasipse transfer gününü bekliyoruz artık çok heyecanlı bekleyiş
Bence iyi canim onemli olan deger degil iki gunde bir iki katina cikmasi onemliMerhaba arkadaşlar 7. gün değer 41 düşük bir değer mi?
Benimki kas agrısı gibiAdet ağrısı gibi mi acaba bende de kasık ağrısı var ama adet ağrısı gibi daha çok benimde 8. Günüm daha
Yaa sorma içim kıpır kıpır ilk denememiz ya ondanmidir bilmem belli etmiyorum eşime ama çok heyecanliyimHayirli olsun canim yumoslarin artik annesine transfer olacaklari gunleri bekliyorlar
Hmm bilemedim. Kas ağrısı iğneden dolayı var bendeBenimki kas agrısı gibi
Insallah canim hayirli haberler verebilirimYaa sorma içim kıpır kıpır ilk denememiz ya ondanmidir bilmem belli etmiyorum eşime ama çok heyecanliyim
Yarında nasipse senden güzel müjdeli haberler alalim inşallah
Benim bir sabah bir akşamdı biraz lekelenme olunca 2 sabah 2 akşam yaptılar canımKızlar günde kaç estofem içiyorsunuz
Ben gunde 3 tane iciyorum canimKızlar günde kaç estofem içiyorsunuz
Ben gunde 3 tane iciyorum canim
[/QUOTE
Şifa olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?