2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

4 hafta 3 günlük gösteriyor
Ayniyiz aramizda iki gun var
Cinsiyetlerini de birlikte ogreniriz insallah
Ben cok sabırsızım ya persembe nasil gecicek ya daha cok var
O gun gorebilcekmiyim tekmi iki mi
Birde 6 tane dondurulmusum var onlari ne yapcam 1 sene saklicam da ne olur ne olmaz sonrasini napcam hic bilmiyorum

Bende çok heyecanlıyım ya zaman geçmiyo senin gidişin yakınmış benim 10 günüm var..arada bir evdeki gebelik testlerini hala yapıyorum o ikinci çizgiyi görmek çok mutlu ediyor beni..inşallaah devamı gelir ve inşallaah sağlıkla alırız kucağımıza Allah isteyen herkesede en kısa en hayırlı zamanda yaşatsın bu duyguları..Bende dondurulmuş yok zaten o 1 taneyi bile zarzor elde ettik..

Kizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
Tüm yazdiklarini baştan aşağı heyecanla okudum en son 29 cıkmış hcg testin kendim kadar sevindim inan 2 negatifm var 3.ye cesaret edemyrm aşkında bu ay gidcektm hatta bugündu randevum ama gitmedim tekrar o zorlu süreç iğneler test günü negatifi görmek bana zor geliyor o yüzden vazgctm bugün nisan ayına kadar bekleym dedim. Ne güzel senin pozitif olmuş bende birgün görür muyum pozitif hcg testini acaba

Ne kadar yaptrdnz acaba bülent beye kendisi başkent hastanesindeydi özel yer açmış şimdi
Çoktan geçti canım 1 buçuk yıl oldu sanırım muayene açalı tüp bebek ücreti 8750 ilaçlar sanırım 3000 tuttu kişiye göre bu değişir canım dondurulan embiryo varsa 1950 de onun için veriyorsun ben ımsı işlemi istedim sperm 6000 kat büyütülüp seçiliyor onun içinde 1350 verdim işlemler acıbadem de yapılıyor

B
Buarada nasıl geçiyor varmı belirtin ben azonce duş aldım kasıklarım agridi oturarak yıkanmak daha iyi galiba
Oyle cok bir belirtim yok kasiklarima kramp cok griyor dus alırken falan sıkıntım yok cok şükür acaba bendemi problem var kalp atisini duyana kadar ocim icimi yicek
Birde ayin 7 sinde almanyaya geri donuyorum ordada 10 gun karantinada kalicam doktora gidene kadar 8 9 haftalik olcak

Benm için bir hayal ama sanrm dualarm artık kabul olmuyor 3 yıl oldu
Hiç öyle düşunme ben 11 sene sonra kızıma kavuştum ve şimdide ikinci için uğraş veriyorum..hemde ne uğras verme hele bu ay hersey biranda oldu rahimagzi ameliyati oldum hemen arkasindan pihtili parcali kanamam oldu ve sadece 1 yumurtam toplandi..ve hemen döllenip konuldu..39 yasindayim..Allah yar ve yardimcin olsun tum isteyenlerin insallah en kisa zamanda yaşarsin bu duyguyu yani 3 sene diye uzulme en hayirli zamanda olucak insallah

Bize de dua edin bende o çift çizgiyi 3 yıldır beklyrm görür müyüm bilmyrm ama eğer birgün görürsem sırf o idrar testinde o ıkıncı çizgiyi kopkoyu görmek için bende yapcam ☺nasip olursa tabi

Keşke birazdaha kalabilsen..Aynen bende oyle dusunuyorum bazen kasik agrilarim oluyor bazen hic olmuyor bastaki gibi dehil agrilarim bide gogus agrim var

Bende o kopkoyu çizgiyi görmek için yaptım da durdum bol bol dua sabır kuzum her şey olur yeter ki Allah ol desin

Ins canim hic gebelik testi yapmadim ams bende sirf gorim diye ozellikle yapcam
Rabbim bu yolda cabalaysnlarin ellerini bos cevirmesin gercekten cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…