2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Günaydın kızlar mutlu güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah nasılsınız herşey yolunda mı ben heyecanla transfer günümü bekliyorum
Merhabalar. Insallah transferiniz guzel gecer.
Ben de bir kac gun once ikiz annesi olacağımı öğrendim. 15 ekimde transferim olmustu. Ikisinin de kalp atisini duyduk cok şükür. Ama bir tanesi 1 hafta geriden geliyormus. Onun icin haftaya tekrar gidecem. Insallah tum hamileler ve ben de yavrularimizi sag salim kucagimiza aliriz. Sizlere de hayirli saglikli guzel haberler, hamilelikler diliyorum

Allah razi olsun canım hayırlısı olsun inşallah sizin içinde rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Selam kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor herşey yolunda mı

Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Yaa çok sevindim inşallah her şey çok güzel olur

İnşallah hiçbirşey olmaz eskisinden daha da birbirinize bağlanırsınızbu süreçte olur böyle şeyler. Buzlarda tamamen yok olur süpriz yap adama özlemiştir. Bir ay diyorsun

Bende beklemedeyim daha adet olmadım haftaya giderim herhalde. Sen benden 10 gün kadar çnde gidiyordun ya ondan merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…