Hayir canim.ama yakinda baslarim biseylere...sen kullaniyomusunextra bir ilac, vitamin vb kullaniyor musun?
ben sadece tiroid ilaci kullaniyorum. folik asid de kullan dedi dr um ama ben icmiyorum :) Aralik ta tekrar kan testi vericem.Hayir canim.ama yakinda baslarim biseylere...sen kullaniyomusun
Merhabalar. Insallah transferiniz guzel gecer.Günaydın kızlar mutlu güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah nasılsınız herşey yolunda mı ben heyecanla transfer günümü bekliyorum
Yaaa çok sevindim tesadüfün bu kadarı ya
sizde aret kamarda tedavi oluyordunuz dğmi?Selam kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor herşey yolunda mı
cnm henüz bir gelişme yok uzun zamandr eşimle problemler yaşıyorum ailemle kalıyordum 1aydır.şuan brz buzlar eridi gibi istbla dönüyorum aramızdaki sorunları düzeltebilirsek transferi ona göre düşüncem.sen neler yapıosun ne durumdasınPlutonMerkez sen naptın canım ? Var mı gelişme
Evet yanlış hatırlamıyorsam sizde orda tedavi görüyordunuz sanırımsizde aret kamarda tedavi oluyordunuz dğmi?
evet bende transferimi oldum çok şükğr sonuc pozitif, siz ne yaptınız?Evet yanlış hatırlamıyorsam sizde orda tedavi görüyordunuz sanırım
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsincnm henüz bir gelişme yok uzun zamandr eşimle problemler yaşıyorum ailemle kalıyordum 1aydır.şuan brz buzlar eridi gibi istbla dönüyorum aramızdaki sorunları düzeltebilirsek transferi ona göre düşüncem.sen neler yapıosun ne durumdasın
Ay çok sevindim ne zaman oldun transferini kaçıncı günün bugün ay valla çok sevindim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinevet bende transferimi oldum çok şükğr sonuc pozitif, siz ne yaptınız?
Yaa çok sevindim inşallah her şey çok güzel olurcnm henüz bir gelişme yok uzun zamandr eşimle problemler yaşıyorum ailemle kalıyordum 1aydır.şuan brz buzlar eridi gibi istbla dönüyorum aramızdaki sorunları düzeltebilirsek transferi ona göre düşüncem.sen neler yapıosun ne durumdasın
benim transferimin 13.günü bugun, 3.gün embiryosuydu. siz adet olamyı mı bekliyorsunuzAy çok sevindim ne zaman oldun transferini kaçıncı günün bugün ay valla çok sevindim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende transfer günümü bekliyorum hayirlisiyla
Tşk ederim semoşumYaa çok sevindim inşallah her şey çok güzel olur
hafif kasık ağrıları var, onun dışında hiçbir his yok:)Tşk ederim semoşuminşallah rabbim yüzümüzü güldürsün sen ne durumdasın nasıl gidiyor
Evet canım ya adet olmayı bekliyorum 3 gün geçti normalde hep erken olurdum bu ay bekliyorum ya olamadım bi türlübenim transferimin 13.günü bugun, 3.gün embiryosuydu. siz adet olamyı mı bekliyorsunuz
ben baya bir kaçırdım sohbetleri sende aret hocadaydınhafif kasık ağrıları var, onun dışında hiçbir his yok:)
İnşallah hiçbirşey olmaz eskisinden daha da birbirinize bağlanırsınızcnm henüz bir gelişme yok uzun zamandr eşimle problemler yaşıyorum ailemle kalıyordum 1aydır.şuan brz buzlar eridi gibi istbla dönüyorum aramızdaki sorunları düzeltebilirsek transferi ona göre düşüncem.sen neler yapıosun ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?