Keşke öyle bir mucize olsa bunca emek var ama malesef nasipte yokmuş demekki çok üzgünümBelki yarın güzel haberler gelir belli olmaz bu Allah’ın işi
Üzülmeyin vardır bundada bi hayır deyin lütfenKeşke öyle bir mucize olsa bunca emek var ama malesef nasipte yokmuş demekki çok üzgünüm
İnsanız bazı şeyler elimizde olmuyor maalesef ama zamanla atlatırım umuyorum çok sağolun çok teşekkür ediyorum. Nasipten ötesi yok tabikiÜzülmeyin vardır bundada bi hayır deyin lütfen
Merhaba canim hic tedirgin olma..yazini okudum..masallah 2 tanesi dollenmis..insallah 2 side kaliteli bi sekilde ilerler..ilerlersee muthis olur..2 side ilerlerse 1 tanesinimi transfer yapcaklar ikisinidemi..eger yaptirabiliyosan..ikisinide yaptir.sansi artitirain..insallahh ikiside kaliteli ve 5. Gune gider..benimde 4-5 yumurta gorundu..ignelerin 3. Gunundeyim..ama korkuyorum ilerlemicek diye buyumeleri..daha onceki 2 dnenemde 2 yumurtam oluyodu..ignelerden sonra sadece 1 i olgunlasiyodu.2. Kalite 3. Gun embriyo transferi oldu..simdide korkuyorum oncekiler gibi olcak diye..yani hepsi buyumicek diye..cunki dhaa once basima geldi..ne guzel senin..2si dollenmis..masallah..insallahh ilerlicekte kaliteli bi sekilde..pozitif dusun hep..bende inan cok korkuyorum..ama elimden geldigince aklima getirmemeye calisiyorum..allah sabir versin..bizlere kuzum..guc versin..İşte yumurta sayısı az olması beni tedirgin ediyor sadece
2 tane 5. Güne gitmiş emriyo varken neden dondurmayı ve tekrar yumurta toplamayı seçtiniz yada doktorunuz seçti? Acaba bilmediğim bir şey mi var diye soruyorum. Dün benim de opum vardı. İstersen dondurup tekrar toplayıp sonra transfer yapabiliriz mecburiyet değil sen seç dedi Dr ben de belki bu seferki tutacak ne diye bir daha aynı tedaviyş olayım diye dondurulması mı istemedim. Sende 2 tane 5.bgüne gelmiş de var bakınca herşey yolunda neden transfer yapmadınız? Benim amh 0.056 daha da düşük yani.Arkadaşlar bana da antibiyotik verilmedi. Opudan sonraki 6. günüm. Hatta doktoruma da sordum antibiyotiğe gerek yok mu diye ama ameliyathanede tek doz vermişler damardan, devamına gerek yokmuş. Yani herkese verilmeyebiliyor.
Hoş benden 4 yumurta toplanmıştı belki sayı ile de alakalıdır. 3 ü olgun çıktı. 2 si döllendi ve 2si de 5. güne gidip donduruldu. Amh: 0,41, yaş 34. Düşük amh ı olan az yumurtası için arkadaşlar için umut olsun. İnşallah 2 adet sonra tekrar yumurta toplamaya başlayacağız ve belki uygun koşullar olursa taze transfer bile yapabileceğiz :)
Hepiniz için dua ediyorum
Sagol canimTabiki normal şeffaf yumurta akı kıvamında fazlaca akıntı geliyor
Üzülmeyin birincisi herşey bu yumurtalar için bitmiş değil ikincisi siz hala iyi olacaksınız ki bi daha başlarsanız güçlü olun. Üzmeyin kendinizi bu bir sınav ve sonu illa ki gelecek hem de çok güzelKeşke öyle bir mucize olsa bunca emek var ama malesef nasipte yokmuş demekki çok üzgünüm
Merak ediyorum 2embriyonuz varken neden yine yumurta toplamaya gidiliyor yine? Bende en baştan taze transfer olacağı belliydi oyüzden az yuöurta sayı hedeflendi. 4embriyom oldu. Pgt-den 2si sağlıklı geldi ve taze transfer oldum. O 2sini deneseydiniz eger pozitif olmasaydı sonucunuz sonra yine yumurtamaya gidilirdi diye düşünüyorum
Sürekli yürüyorum ama böyle bir omuz ağrısı çekmedim umarım çabuk geçer;(Yürüyüş bence iyi gelir canım bağırsak hareketi için o tür operasyonlardan sonra düzenli yürütüyorlar
Üzülme cnm;( pes etme tekrar denersiniz biraz kendini toparla bol bol vitamin yediğine içtiğinede dikkat et en önemlisi paikoloji rabbim ol diyince oluverir.sabret ama yılmaMerhaba hanımlar
Dün opu vardı benim , bugün aradılar 2 yumurtam vardı ikisi içinde kaliteli dolu demişti doktor ama maalesef embriyo bile olamamış(( daha ilk günden pes etmişler
İnşallah en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuzAslında biz tedavi başında oldukça umutsuzduk. Amh düşük. İlk muayenede 2 folikül çıkabilir gibi göründü. Oldukça yüksek doz (meonal 300 ünite) tedaviye başladık buna rağmen 5. gün kontrolümüzde sadece 2 folikül çok yavaş büyümeye başlamıştı. Sonraki kontrollerde yavaş yavaş arkadan gelip 4 folikül oldular ama herkes 10 gün 8 gün iğneler yapıp sonra çatlatma iğnesi vurulup 12.gün gibi yumurta toplamaya giderken benim yumurtalarım çok dirençli olduğu için tam 15 gün iğne oldum. (İğnelerden 1 gün önce de 5 gün boyunca famera hap kullanmıştım). Yani tedavim maalesef çok çok uzadı.
Rahimin bebeği tutacağı belli zaman aralığı oluyormuş. Onu geçtik. Opuya girmeden önce hiç riske atmayalım dedi doktorum. Hem de ne kadar dirençli olduğumu anlayıp dozu daha da yükselteceğiz bir sonraki tedavide. İlaçlara başlamamın 18.günü, adetimin 20.Günü opuya girince de rahim bozulmaya başlamış oldu
Bir de 2sinin de 5.güne gelebileceğine de çok ihtimal vermiyorduk dediğm gibi. O yüzden tekrar embriyo oluşturup artık tek tek koyacağız inşallah dedi doktorum :)
Üzülmeden olmuyor işte , sil baştan yeniden başlamak herşeye , birde eşimin stresi , onun yüzünden ağlayamıyorum bileÜzülme cnm;( pes etme tekrar denersiniz biraz kendini toparla bol bol vitamin yediğine içtiğinede dikkat et en önemlisi paikoloji rabbim ol diyince oluverir.sabret ama yılma
Vereckse rabbim 1taneylwde veriyor hadi kızlar güzel haberler verin inşallah hepimize moral lazımBenimde 2 tane döllenmiş inşallah benimde 5. Güne 2si sağlıkla gider benim yaşım 27 amh 0.33 çıktı daha sonra 0.9
2 tane 5. Güne gitmiş emriyo varken neden dondurmayı ve tekrar yumurta toplamayı seçtiniz yada doktorunuz seçti? Acaba bilmediğim bir şey mi var diye soruyorum. Dün benim de opum vardı. İstersen dondurup tekrar toplayıp sonra transfer yapabiliriz mecburiyet değil sen seç dedi Dr ben de belki bu seferki tutacak ne diye bir daha aynı tedaviyş olayım diye dondurulması mı istemedim. Sende 2 tane 5.bgüne gelmiş de var bakınca herşey yolunda neden transfer yapmadınız? Benim amh 0.056 daha da düşük yani.
Merhaba hanımlar
Dün opu vardı benim , bugün aradılar 2 yumurtam vardı ikisi içinde kaliteli dolu demişti doktor ama maalesef embriyo bile olamamış(( daha ilk günden pes etmişler
İnsanız bazı şeyler elimizde olmuyor maalesef ama zamanla atlatırım umuyorum çok sağolun çok teşekkür ediyorum. Nasipten ötesi yok tabiki
Ben cuma oldum ilk 2 gün biraz zor geçiyor maalesef ama yürümeye çalış evde biraz ve karnının üstüne yat biraz o gaz çıkana kadar rahat yok maalesefKızlar laporoskopi ve opu oldum dün ölüyorum gaz sancısından omuzlarım,göğüs boşluğum ne yapsam geçer fikri olan varmı dyanamıyorum
Haklısın hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz tekrar baştan başlamak zor çok haklısın hiçbirimizin garantisi yok bir ümit çıktık bu yola ama herşey nasip birsürü yumurtası olup döllenip a kalite transfer olup negatifi görenlerde var sabredip denemek lazım Allahtan ümit kesilmez canm benmÜzülmeden olmuyor işte , sil baştan yeniden başlamak herşeye , birde eşimin stresi , onun yüzünden ağlayamıyorum bile
Aynen ya içine 2 3litre gaz koyuyorlar su 2günü bi atlatsam artk yumurtalarımı bile düşünmüyorum sancıdan canımın derdine düştümBen cuma oldum ilk 2 gün biraz zor geçiyor maalesef ama yürümeye çalış evde biraz ve karnının üstüne yat biraz o gaz çıkana kadar rahat yok maalesef
Bende de aynısı oldu iğneyle başlayınca hemen azalıyorKızlar bu gonal f regl’i kesiyor mu acaba? Adetin 2. Günü başladık bugün adetimin 3. Günü ama hiç gelmiyor neredeyse sizde oldu mu böyle bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?