- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
Tabiki orasi oyle sonuclarimiz guzel olsun insallah hayirlisiyla guzel haberler alalimEvet ya hemşire banada şırıngalı gösterdi ama reçetede kalem gibi olan yazıyomuş fark yok aynı dediler sadece şırıngalı 2.5 kere kullanılıomuş kalem gbi olan 2 kez öyle aldım bakalım çarşamba sorarım şırıngalı derlerse ondan alırım dğer kutuları. Ne güzel şans olmuş teyzen uyguna almışsın bayağ o şırıngalı 800küsurdu aynen benimkide 700küsur ama işte tanıdık olmayınca en fazla o kadar düştü bizde aldık çokta sormadıkta 2 eczane biri 1300 dedi. Amaan inşallah yeterki olsunda göze aldık bu paraları
Benim bu ölçü işine hiç aklım ermiyor. Doktor iyi dedi mi benim için konu kapanıyor. Ne kadar çok bilgi o kadar stres. Hep derler ya cahillik güzel şey kafa rahatYok ama en som ölçtüğğnde o ikisinin boyu 14.5 dü olgun sayılır mı bilmiyorum çok çok 17 olmuştur alınırken
Ne güzel söyledin, inşallah canım benimİnşallah, sabırla koruk helva olurmuş. O kadar emek karşılık bulacak inşallah❤
Ben geçen ay tüp bebek tedavisine başlayıp yumurtaların yeterli gelişmemesi yüzünden yarıda bırakmıştım. 6 aydır da ilaçla zorla adet görüyordum. Bu ay erken ve kendiliğinden adet gördüm. Hormonlarla oynamaktan oluyor sanırım.Herkese yeniden merhabalar. Ben iğnelere başlamak için adet olmayı yani 26 Ekim’i bekliyordum ancak beklenmedik bir şekilde dün (17 Ekim) adet oldum. Kendileri de düzenlidir ama beni şaşırttı bu sefer
3 ay yumurta geliştirici hap kullanmıştım. Bu ay bir şey kullanmayıp tüp bebeğe başlayacaktım. Aranızda bu ilaçları bıraktığı ay adetini erken gören var mı?
Her hastanın durumu diğerinden farklı. Mesela bazı arkadaşlara verilen ilaçlar bana verilmemiş, bana verilenler onlarda yok. Hepimizin sorunları farklı çözümler farklı. Doktorunun elbet vardır bildiği. Takılma bunaBenim dün opu yapıldı ama hiçbir ilaç verilmedi neden acaba ????
En azından bi antibiyotik vermeleri lazımdı enfeksiyon kapabilirsin bence doktorunla görüşBenim dün opu yapıldı ama hiçbir ilaç verilmedi neden acaba ????
Haklısın canım 5. Gune gidip bana tutunsunlarda da başka bisey istemiyorumBu arada 33 tanenin 13 u dollenmisti. Gönlünü ferah tut
Bizimde erkek infertilitesi ilk 3 gün yumurta kalitesine göre ilerliyor son 2 ise erkeğin sperm kalitesine göre korkmuyor değilim açıkçası
Bunu kim söyledi canim son.iki gun sperm kalitesi ile alakalı olduğunu sizinde tese ile mi elde edildiBizimde erkek infertilitesi ilk 3 gün yumurta kalitesine göre ilerliyor son 2 ise erkeğin sperm kalitesine göre korkmuyor değilim açıkçası
Döllendi demişler miydi daha öncemerhaba kızlar malesef pek hayırlı haberlerle gelmedim opudan sonraki 5. Günüm bugün ve embriyolar blast olmamış malesef. Bir küçük ihtimal yarın da bakıcaz dedi doktorum ama genel olarak olumsuza hazırladı diyebilirim. Şu durumda hücrelerin birleşmemesi zaten sağlıksız olduğunu gösteriyormuş anladığım kadarıyla. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Genetik sıkıntı demek mi acaba?
doğru ya transfer olacaklara veriyorlar kafamdan gitmiş.ben 1-2ay beklicem iyileşmeyi senin zamandı transfer semoşSenin transfer sonraki ay mı olacak
antibiyotik veriliyor genelde mikrobik bir durum olmaması için druna bir danış istersen için rahat etsinBenim dün opu yapıldı ama hiçbir ilaç verilmedi neden acaba ????
Simdi merak edip baktim okudum o yaziyi allah aşkına elle tutulur mantıklı bi açıklaması yok o düşüncenin sinirlerim hopladi resmen dr da olsa herkesin ruh sağlığı iyi olmayabilir her söylediğide dogru olmayabilir kafanı karıştırma böyle şeylerle benceAminnn. Gerçekten bu iğneler hormonlar içerikleri düşünmek istemiyorum. Özellikle de aidin Salih in yazılarını okuduktan sonra.tüp bebek tedavisi hiç istemiyordum ama mecbur kaldık rabbim pis içerikleri arındırıp temizlensin hayırla temiz nesiller versin hepimize
Benim ki de diğer aya kalabilir ama olabilir de bu ay o yüzden verdiler bana tüm ilaçları şuan kullanıyorum ama sonraki aylara da kalabilir dedi doktordoğru ya transfer olacaklara veriyorlar kafamdan gitmiş.ben 1-2ay beklicem iyileşmeyi senin zamandı transfer semoş
Tabiki normal şeffaf yumurta akı kıvamında fazlaca akıntı geliyorKızlar merhaba gonol f kullanırken afedersiniz ama akinti gelmesi normal mi iyi birşey mi ki
O iki de güzel olur sağlıkla senin olur inşallahBende düm opu oldum 3 tane toplamışlardı 2 si döllenmiş olgun dediler kalitesi daha sonraki günlerde belli olur dediler ama bilmiyorum inşallah sağlıkla ilerlerler Allah’a emanet ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?