2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Tabiki orasi oyle sonuclarimiz guzel olsun insallah hayirlisiyla guzel haberler alalim

Yok ama en som ölçtüğğnde o ikisinin boyu 14.5 dü olgun sayılır mı bilmiyorum çok çok 17 olmuştur alınırken
Benim bu ölçü işine hiç aklım ermiyor. Doktor iyi dedi mi benim için konu kapanıyor. Ne kadar çok bilgi o kadar stres. Hep derler ya cahillik güzel şey kafa rahat

Ben geçen ay tüp bebek tedavisine başlayıp yumurtaların yeterli gelişmemesi yüzünden yarıda bırakmıştım. 6 aydır da ilaçla zorla adet görüyordum. Bu ay erken ve kendiliğinden adet gördüm. Hormonlarla oynamaktan oluyor sanırım.

Benim dün opu yapıldı ama hiçbir ilaç verilmedi neden acaba ????
Her hastanın durumu diğerinden farklı. Mesela bazı arkadaşlara verilen ilaçlar bana verilmemiş, bana verilenler onlarda yok. Hepimizin sorunları farklı çözümler farklı. Doktorunun elbet vardır bildiği. Takılma buna

merhaba kızlar malesef pek hayırlı haberlerle gelmedim opudan sonraki 5. Günüm bugün ve embriyolar blast olmamış malesef. Bir küçük ihtimal yarın da bakıcaz dedi doktorum ama genel olarak olumsuza hazırladı diyebilirim. Şu durumda hücrelerin birleşmemesi zaten sağlıksız olduğunu gösteriyormuş anladığım kadarıyla. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Genetik sıkıntı demek mi acaba?

Bizimde erkek infertilitesi ilk 3 gün yumurta kalitesine göre ilerliyor son 2 ise erkeğin sperm kalitesine göre korkmuyor değilim açıkçası
Bizimde erkek infertilitesi ilk 3 gün yumurta kalitesine göre ilerliyor son 2 ise erkeğin sperm kalitesine göre korkmuyor değilim açıkçası
Bunu kim söyledi canim son.iki gun sperm kalitesi ile alakalı olduğunu sizinde tese ile mi elde edildi

Döllendi demişler miydi daha önce

Kızlar laporoskopi ve opu oldum dün ölüyorum gaz sancısından omuzlarım,göğüs boşluğum ne yapsam geçer fikri olan varmı dyanamıyorum

Simdi merak edip baktim okudum o yaziyi allah aşkına elle tutulur mantıklı bi açıklaması yok o düşüncenin sinirlerim hopladi resmen dr da olsa herkesin ruh sağlığı iyi olmayabilir her söylediğide dogru olmayabilir kafanı karıştırma böyle şeylerle bence

doğru ya transfer olacaklara veriyorlar kafamdan gitmiş.ben 1-2ay beklicem iyileşmeyi senin zamandı transfer semoş
Benim ki de diğer aya kalabilir ama olabilir de bu ay o yüzden verdiler bana tüm ilaçları şuan kullanıyorum ama sonraki aylara da kalabilir dedi doktor

Bende düm opu oldum 3 tane toplamışlardı 2 si döllenmiş olgun dediler kalitesi daha sonraki günlerde belli olur dediler ama bilmiyorum inşallah sağlıkla ilerlerler Allah’a emanet ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…