2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Anladım. Benim de baya düşüktü ve ganol f 300 ile tedaviye başladık ama 10. Günde 1 yumurta istenen seviyeye geldi. Sanırım rahim çok yorulmadığı içina dondurma gereği duymadılar bende.
Tez zamanda istediğin sonucu alırsın inşallah

Canım 16 toplanmıştı 12si olgun çıktı 9u döllenmişti ama 3. Günden itibaren beklenildiği gibi ilerlemedi malesef
benim de ilk tedavimde böyle olmuştu maalesef bende çok korkmuştm 2.ciye başlamak için ama korkunun faydası yok en güzeli stres yapmayıp pes etmeden tekrar denemek. Belki bu sefer de aynısı olacak hiç bilmiyorum cuma opu oldu yarın arayacaklar neler olup bitiyor bakıcaz artık seni çok iyi anlıyorum ama emin ol yolumuza bakmaktan başka çaremiz yok ümidini kesme

Benim bu ikinci tedavi idi zaten ve bu defa gerçekten son 6 aydır herşey buna endeksli yaşadık zaten yeme içmeden spordur ilaçtır tut takviye vsye kadar ki zaten sırf kisti baskılanmak ve kaliteli yumurta elde etmek adına geçici menapozdaydım yani bu kes gerçekten yapabileceğimin en iyisini yaptım maddi manevi üzüntüm de bu nedenle. Yani bunşekilde olmadıysa birdahaki olmaz diye düşünüyorum açıkçası

benim de bu ikinci denemeydi maalesef maddi manevi bir daha ne zaman güç bulurum şuan hiç bilemiyorum . İnşallah senin herşey yolunda gider bu defa canım dualarım sizinle .

benim de bu ikinci denemeydi maalesef maddi manevi bir daha ne zaman güç bulurum şuan hiç bilemiyorum . İnşallah senin herşey yolunda gider bu defa canım dualarım sizinle .
umarım bi daha tedaviye ihyacın kalmadan hamile kalırsın. allah bu yollarda kimseleri oyalamasın kucaklarını doldursun mucizlerine kavuştrsun

üzüldüm okudukça;(pes etme ilerde pes ettiğin için daha çok üzülürsün bende 5senedir nelerle uğraştım.ne ameliyatlar geçirdim.ama hiç pes etmedim cocuk isteğimden.7senelk evlıyım yasımda 35 sağlıgıma kavusmak için neler atlattım.güçlü ol Allahtan ümit kesilmez

Hanımlar cetrotide iğnesi böyle farklı bir his yaptı mı sizde de? Bugün ilkkez yaptık da iğne esnasında ve sonrasında sızlama gibi değişik birşey oldu

Hanımlar cetrotide iğnesi böyle farklı bir his yaptı mı sizde de? Bugün ilkkez yaptık da iğne esnasında ve sonrasında sızlama gibi değişik birşey oldu
biraz yakıyor sonrasında acı veriyor ama sana tavsiyem dolaptan çıkarınca 1-2 dk elinde beklet biraz ılınsın sonra yap o zaman fazla acı sızı olmuyor

Maşallah canım ne mutlu böyle umutlu mücadele etmene . İnşallah ben de o gücü bulurum . Yıllardır zaten çikolata kistinin derdini çekmekten ben de bıktım sürekli doktor işlerinden Olumsuz tedaviler de üstüne gelince maalesef iyice kötü hissettim.

biraz yakıyor sonrasında acı veriyor ama sana tavsiyem dolaptan çıkarınca 1-2 dk elinde beklet biraz ılınsın sonra yap o zaman fazla acı sızı olmuyor
Aaa tamam canım ben 15nkd kadar önce çıkarttım ama demek ki ısınmadı.

Seni inan çok iyi anlıyorum zaman zaman bende çok kötü aldum bıktım depresyona girdim panik atak oldum.ama üzüldükçe dahada yıprandım.ama artık çabamı sarfediyorum fazla kafama takmadan.beterin beteri var anlıyacağın.kebdini biraz toparla kebdini güçlü hissettiğin zaman tekrar denersin

Kızlar bu gonal f regl’i kesiyor mu acaba? Adetin 2. Günü başladık bugün adetimin 3. Günü ama hiç gelmiyor neredeyse sizde oldu mu böyle bir şey?
bende sizinle ayni basladim bugun adetimin 3.gunu kesilmedi bende yogub geliyor ama cok bas agrisi ve halsizlik yapıyor

Ah çikolata kisti ahh. Çok bela. Kurtuldum dersin hasarı kalır yada tekrarı olur

Bu iğne soğukken yapılmaz dolaptan 20dk önce cıkarıp oda sıcaklığına getirmen gerekıyor.

Ya çok üzüldüm gerçekten, sizde kendimi görüyorum E peki tüm yumurtalar çöp mü oldu şimdi? Transfer edilecek embriyo hiç mi yok? Yada dondurulmuş?

Ya ne olur böyle düşünmeyin, ne ümidi olmayanlar anne oluyor, mücadeleye devam, 50 yaşına kadar yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…