Stres yapmamalıyız kesinlikle ama ne biliyim vallahi bana hiçbirşey kar etmiyor böyle zamanlarda bişey de yapasım gelmiyor zaten sürekli kendi durumumda birilerinin tecrübelerini bulup okuyup o sekilde rahatlamak istiyorum Allah hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı nasip etsinBenim normalde lekelenmem olmazdı ilk kez bu ay oldu ve 4 gün kadar gecikti çok stresliyim bende ondan oldu sanırım. Stressiz olmamız lazım ama sonunu bilememek korkutuyor beni. Tedavi sürecinden çok. Nefes egzersizi yapıyorum sende dene. Az da olsa rahatlatıyor
Teşekkür ederim canım rabbim bu zor zamanları yasayan herkesi sıkıntılarından kurtarsın bizde hem kadın hem erkek faktörlü bide eşimin tesesine canım sıkılıyor ona da üzülüyorum ne biliyim Allahım yardım etsinAllahım kolaylıklar versin inşallah tüm sıkıntılarından kurtulursun
Aynen bana da dedi günlük hayatiniza devam edin dedi bende igneyi yaptıktan 2 3 saat sonra bas agrisi mide agrisi basliyo sersemlik yapiyo biraz ama adetim cok yoğun olmasada geliyoYa benim kesildi gibi nerdeyse hiç gelmiyo bünyeden bünyeye değişiyodur belki, hemşire sana da söylemiştir yaptıktan sonra yatmayın günlük işlerinize devam edin dedi ben dün yürümüştüm hiç anlamadım etkisini bugün biraz uyuşukluk oldu gibi ama sonra akşamüstü bi yürüdük şükür geçti
Kesinlikle bir gün boyunca yoğun kanama gör öyle git bende senin gibi ilk gün lekelenme sonrası gittin ertesi gün cumaydı pazartesi gel dedi bu şekilde yumurta görülmez dedi. Zaten ilk 5 gün ideal dedi sende tam kanaman olsun 3. Gün git bence yarın iyice aksın ertesi gün gitKızlar iğnelere başlamak için doktor adetin 2. Günü gel dedi hatta sordum ben ilk gün lekelenme görüyorum diye kan görünce 2. Gün dedi. Sizler nasıl yaptınız ne zaman gitmeliyim. Suan leke ama kan şeklinde peçeteye geliyor bugünü 1 saymalı mıyım ne yapmalıyım
Amin canımStres yapmamalıyız kesinlikle ama ne biliyim vallahi bana hiçbirşey kar etmiyor böyle zamanlarda bişey de yapasım gelmiyor zaten sürekli kendi durumumda birilerinin tecrübelerini bulup okuyup o sekilde rahatlamak istiyorum Allah hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı nasip etsin
Zaten en cok ondan korkuyorum şimdi yarın gitsem hiç yoktan alttan muayene olucam zaten korkuyorum sonra diyecek 2 gün sonra tekrar gel korktuğum seyi iki kez yasamış olucam iyice gelsin öyle gidicemKesinlikle bir gün boyunca yoğun kanama gör öyle git bende senin gibi ilk gün lekelenme sonrası gittin ertesi gün cumaydı pazartesi gel dedi bu şekilde yumurta görülmez dedi. Zaten ilk 5 gün ideal dedi sende tam kanaman olsun 3. Gün git bence yarın iyice aksın ertesi gün git
Kesinlikle süreçte te alttan muayene 4 kere falan oluyorsun ortalama ama büyüdü mü kaç tane diye doktor demeden çatala oturuyorsun heyecandan bende hiç sevmezdim koşa koşa gittim aman çatladı mı aman büyüdü mü diyeZaten en cok ondan korkuyorum şimdi yarın gitsem hiç yoktan alttan muayene olucam zaten korkuyorum sonra diyecek 2 gün sonra tekrar gel korktuğum seyi iki kez yasamış olucam iyice gelsin öyle gidicem
Tüm bu çektiklerimizi unutturacak güzel sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah her şey bizim için imtihan dünyası sabredip elimizden geleni yapıp Allah’a tevekkül edicez Allah’ın gücü nelere Kadir. Meryem’e babasız evlat veren rabbim elbet bizleri de duyar görürTeşekkür ederim canım rabbim bu zor zamanları yasayan herkesi sıkıntılarından kurtarsın bizde hem kadın hem erkek faktörlü bide eşimin tesesine canım sıkılıyor ona da üzülüyorum ne biliyim Allahım yardım etsin
Korkma kendini kasma rahat bırak kolay olur muayeneZaten en cok ondan korkuyorum şimdi yarın gitsem hiç yoktan alttan muayene olucam zaten korkuyorum sonra diyecek 2 gün sonra tekrar gel korktuğum seyi iki kez yasamış olucam iyice gelsin öyle gidicem
Al benden de o kadar. İki aydır kaç kere çıktım sayısını unuttum. Hocaya selam verip doğru çatala yürüyorum artık. İlk hamileliğimde bebeği görmek için heyecanlanır onu özlerdim şimdi yumurtamıKesinlikle süreçte te alttan muayene 4 kere falan oluyorsun ortalama ama büyüdü mü kaç tane diye doktor demeden çatala oturuyorsun heyecandan bende hiç sevmezdim koşa koşa gittim aman çatladı mı aman büyüdü mü diye
Offf offf bi yapabilsem aklım öyle diyor ama işte yok bi türlü rahat olamıyorumKorkma kendini kasma rahat bırak kolay olur muayene
İnşallah bende öyle olurum canım yaaa yumurta takibinde bi de catal mı cıktı yaa ben muayene hep sedyede oldum aman Allahım öleceğimKesinlikle süreçte te alttan muayene 4 kere falan oluyorsun ortalama ama büyüdü mü kaç tane diye doktor demeden çatala oturuyorsun heyecandan bende hiç sevmezdim koşa koşa gittim aman çatladı mı aman büyüdü mü diye
can yakıcı birşey değilki,kadınsak bu muayene tipiyle barışık olmak zorundayız.derin nefes alıp gevşiceksin kebdini kasarsan canın acır.relax olacaksın ben okadar cok muayene oldumki artık rutin olduOfff offf bi yapabilsem aklım öyle diyor ama işte yok bi türlü rahat olamıyorum
Kesinlikle bende hep böyle dua ediyorum rabbim nelere kadir. Önceden tüp bebeği kimseye söylemem diyordum şimdi acı cektikce diyorum cıkıp herkese sölicem hatta sizde annemisiniz bizim yanımızda dicem diyorum onca acı rabbim mukafatını versin evlatlarımıza kavuştursun inşallah yaaTüm bu çektiklerimizi unutturacak güzel sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah her şey bizim için imtihan dünyası sabredip elimizden geleni yapıp Allah’a tevekkül edicez Allah’ın gücü nelere Kadir. Meryem’e babasız evlat veren rabbim elbet bizleri de duyar görür
Ayyyy düşüncesi bile beni cok fena yapıyor canım yaa ne biliyim işte yapı meselesi düşününce hiç yaşayacağımı sanmazdım basıma geldi umarım bende bigün böyle alışabilirimcan yakıcı birşey değilki,kadınsak bu muayene tipiyle barışık olmak zorundayız.derin nefes alıp gevşiceksin kebdini kasarsan canın acır.relax olacaksın ben okadar cok muayene oldumki artık rutin oldu
Kesinlikle sıyırdıkAl benden de o kadar. İki aydır kaç kere çıktım sayısını unuttum. Hocaya selam verip doğru çatala yürüyorum artık. İlk hamileliğimde bebeği görmek için heyecanlanır onu özlerdim şimdi yumurtamısıyırdık mı ne
Alışıyorsun dr demeden sen hazırlanıp bekliyosun bideAyyyy düşüncesi bile beni cok fena yapıyor canım yaa ne biliyim işte yapı meselesi düşününce hiç yaşayacağımı sanmazdım basıma geldi umarım bende bigün böyle alışabilirim
Semoş ben dalgasını bile geçiom şimdiden piknik tüpümü sanayi tüpümü gelsinde artıkKesinlikle bende hep böyle dua ediyorum rabbim nelere kadir. Önceden tüp bebeği kimseye söylemem diyordum şimdi acı cektikce diyorum cıkıp herkese sölicem hatta sizde annemisiniz bizim yanımızda dicem diyorum onca acı rabbim mukafatını versin evlatlarımıza kavuştursun inşallah yaa
Stres yapmamalıyız kesinlikle ama ne biliyim vallahi bana hiçbirşey kar etmiyor böyle zamanlarda bişey de yapasım gelmiyor zaten sürekli kendi durumumda birilerinin tecrübelerini bulup okuyup o sekilde rahatlamak istiyorum Allah hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı nasip etsin
can yakıcı birşey değilki,kadınsak bu muayene tipiyle barışık olmak zorundayız.derin nefes alıp gevşiceksin kebdini kasarsan canın acır.relax olacaksın ben okadar cok muayene oldumki artık rutin oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?