Umarım dua edin benim içinde nolurAlışıyorsun dr demeden sen hazırlanıp bekliyosun bideokadar aşıosun yani.kadınların kaderi bu
Vallahi bende öyle sussada baksak yumurtalarıma diyordumAl benden de o kadar. İki aydır kaç kere çıktım sayısını unuttum. Hocaya selam verip doğru çatala yürüyorum artık. İlk hamileliğimde bebeği görmek için heyecanlanır onu özlerdim şimdi yumurtamısıyırdık mı ne
Tabiki hepimiz için edelim arkadaşlarUmarım dua edin benim içinde nolur
Sedye nerde hep çatal kuzum ama bu öyle bir şey ki normal bir muayene gibi değil aşırı heyecanlı oluyor o yüzden de umursamıyorsunİnşallah bende öyle olurum canım yaaa yumurta takibinde bi de catal mı cıktı yaa ben muayene hep sedyede oldum aman Allahım öleceğim
Bencede kesinlikle tek gecede anne olanlarla aynı tutulmamalıyızKesinlikle bende hep böyle dua ediyorum rabbim nelere kadir. Önceden tüp bebeği kimseye söylemem diyordum şimdi acı cektikce diyorum cıkıp herkese sölicem hatta sizde annemisiniz bizim yanımızda dicem diyorum onca acı rabbim mukafatını versin evlatlarımıza kavuştursun inşallah yaa
Yani evt devlettekiler in çogu hanzo ben bir kaç defa devlete gittim dr u azarladım.kabalar valla özellikle kadın drlarAy devlette berbat ama özelde doktor yine daha nazik ve nazla uğraşıyor
Valla bende de kendi annem biliyor 2 de arkadaşBencede kesinlikle tek gecede anne olanlarla aynı tutulmamalıyızben kendimi strese sokmamak adına söylemiyorum kimseye sadece beklenti olmasın diye
Kadınlar tripli erkeklerin de elleri ağır paldır küldür işleriYani evt devlettekiler in çogu hanzo ben bir kaç defa devlete gittim dr u azarladım.kabalar valla özellikle kadın drlar
Biz de eşimle takılıyoruz birbirimize bi araba benzinli biri dizel LPG'li de çocuk yapıcaz diyeSemoş ben dalgasını bile geçiom şimdiden piknik tüpümü sanayi tüpümü gelsinde artık
Hadi umarım dediğiniz gibi olur benim içinde canım yaa umarım heyecandan hiç korkmam teşekkür ederimSedye nerde hep çatal kuzum ama bu öyle bir şey ki normal bir muayene gibi değil aşırı heyecanlı oluyor o yüzden de umursamıyorsun
Biz de eşimle takılıyoruz birbirimize bi araba benzinli biri dizel LPG'li de çocuk yapıcaz diye
maaş devletten olunca senin canın yanmış umurlarındamı acaba napalım Allah paraylada sağlıklada sınamasın sonuca ulaşalım bunlara döner güleriz inşlhKadınlar tripli erkeklerin de elleri ağır paldır küldür işleri2 aşılamada da aynı doktora denk geldim mahvetti beni
Kesinlikle katılıyorum sana hiç gerek yok bizim derdimiz bize yeterValla bende de kendi annem biliyor 2 de arkadaşyoksa iyi niyetle de olsa girdiğin her ortamda AA tüp yaptı nasıldı zor muydu vs vs konular uzadıkça uzayacak. Şuan da görüşme olansa da arayıp soran olur stresimiz bize yeter dış streslere gerek yok
İnşallah yaamaaş devletten olunca senin canın yanmış umurlarındamı acaba napalım Allah paraylada sağlıklada sınamasın sonuca ulaşalım bunlara döner güleriz inşlh
zor olacak biliyoruz en başında da insanın umudu bitmiyor. Sabır ve dua yapacak bir şeyimiz yo şu anda. Allah yar ve yardımcımız olsun.Bir kötü haber de ben vereyim, az evvel aradılar bugün 3. gün gelişimler yavaş 9 dan 4 tanesi 3. gün görüntüsünde ama durum çok iç açıcı değilbelki bugün belki de değerlendirmemize göre yarın dondururuz dediler
Bende bahceci ebru hocama gidiyroum daha tedavi basindayim igne kullaniyorum inslalah Rabbim 2.ci de sizi sevindirir hayirli haber alirsiniz sebebi ne peki dusuk amh dan mi kaynakli transfer olunanlar kalitesiz veya sıkıntılımiydiKızlar herkese merhaba, benımde dusuk amh sebebiyle ilk denemem haziran ayında olmustu aslında surec cok hızlı ılerlemıstı toplama, transfer hepsı bir ay ıcınde olunca insan cok umutlanıyor. Tabi negatifle sonuclanıncada üzüntünde büyük oluyor. Sonrasında doktor 1 2 tatil yapin deyince, eylul ayında ikinci tedaviye baslıcaktık, malesef bagırsak floralarımı tamamen bozmusum vucudumda da ıltıhap cok yuksek oldugu ıcın bir ay daha tedaviyi erteledik sımdı dün adet oldum yarın kısmetse start veriyorum.. Ben hem yumurta toplama ıslemı, hem histereskopi olucam sonrasında rahım dınlendırme transfer. İstanbul bahcecı cem celik. Allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun
Hakkinizda hayirlisi inslalh gelisir Rabbinden umut kesilmez gelismeme nedeni acaba yumurta kalitesizliği mi belli bi sebep de soylenemiyorBir kötü haber de ben vereyim, az evvel aradılar bugün 3. gün gelişimler yavaş 9 dan 4 tanesi 3. gün görüntüsünde ama durum çok iç açıcı değilbelki bugün belki de değerlendirmemize göre yarın dondururuz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?