2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Vallahi bende öyle sussada baksak yumurtalarıma diyordum

İnşallah bende öyle olurum canım yaaa yumurta takibinde bi de catal mı cıktı yaa ben muayene hep sedyede oldum aman Allahım öleceğim
Sedye nerde hep çatal kuzum ama bu öyle bir şey ki normal bir muayene gibi değil aşırı heyecanlı oluyor o yüzden de umursamıyorsun

Bencede kesinlikle tek gecede anne olanlarla aynı tutulmamalıyız ben kendimi strese sokmamak adına söylemiyorum kimseye sadece beklenti olmasın diye

Bencede kesinlikle tek gecede anne olanlarla aynı tutulmamalıyız ben kendimi strese sokmamak adına söylemiyorum kimseye sadece beklenti olmasın diye
Valla bende de kendi annem biliyor 2 de arkadaş yoksa iyi niyetle de olsa girdiğin her ortamda AA tüp yaptı nasıldı zor muydu vs vs konular uzadıkça uzayacak. Şuan da görüşme olansa da arayıp soran olur stresimiz bize yeter dış streslere gerek yok

Yani evt devlettekiler in çogu hanzo ben bir kaç defa devlete gittim dr u azarladım.kabalar valla özellikle kadın drlar
Kadınlar tripli erkeklerin de elleri ağır paldır küldür işleri 2 aşılamada da aynı doktora denk geldim mahvetti beni

Biz de eşimle takılıyoruz birbirimize bi araba benzinli biri dizel LPG'li de çocuk yapıcaz diye
aynen valla artık geyiğini yapar hale geldik .çocukken mrk ediyordum tüpün içindemi yetişiyor bebekler diye.nasıl mrk ettiysem artık başıma geldi

Kadınlar tripli erkeklerin de elleri ağır paldır küldür işleri 2 aşılamada da aynı doktora denk geldim mahvetti beni
maaş devletten olunca senin canın yanmış umurlarındamı acaba napalım Allah paraylada sağlıklada sınamasın sonuca ulaşalım bunlara döner güleriz inşlh

Kesinlikle katılıyorum sana hiç gerek yok bizim derdimiz bize yeter

Tek yumurta ölmedi, döllendi de. Ama gelişmiyormuş. Emriyolog umutlu değiliz ama öğlene kadar bekliycez dedi. Dua etmekten başka yapacak bişeyim yok dualarınızı bekliyorum kızlar.

Kızlar herkese merhaba, benımde dusuk amh sebebiyle ilk denemem haziran ayında olmustu aslında surec cok hızlı ılerlemıstı toplama, transfer hepsı bir ay ıcınde olunca insan cok umutlanıyor. Tabi negatifle sonuclanıncada üzüntünde büyük oluyor. Sonrasında doktor 1 2 tatil yapin deyince, eylul ayında ikinci tedaviye baslıcaktık, malesef bagırsak floralarımı tamamen bozmusum vucudumda da ıltıhap cok yuksek oldugu ıcın bir ay daha tedaviyi erteledik sımdı dün adet oldum yarın kısmetse start veriyorum.. Ben hem yumurta toplama ıslemı, hem histereskopi olucam sonrasında rahım dınlendırme transfer. İstanbul bahcecı cem celik. Allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun

Bir kötü haber de ben vereyim, az evvel aradılar bugün 3. gün gelişimler yavaş 9 dan 4 tanesi 3. gün görüntüsünde ama durum çok iç açıcı değil belki bugün belki de değerlendirmemize göre yarın dondururuz dediler

zor olacak biliyoruz en başında da insanın umudu bitmiyor. Sabır ve dua yapacak bir şeyimiz yo şu anda. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Bende bahceci ebru hocama gidiyroum daha tedavi basindayim igne kullaniyorum inslalah Rabbim 2.ci de sizi sevindirir hayirli haber alirsiniz sebebi ne peki dusuk amh dan mi kaynakli transfer olunanlar kalitesiz veya sıkıntılımiydi

Hakkinizda hayirlisi inslalh gelisir Rabbinden umut kesilmez gelismeme nedeni acaba yumurta kalitesizliği mi belli bi sebep de soylenemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…