morfoloji bozukluğu varmış bu güne kadar böyle bir şey duymamıştık hiç doktorlardan ama hem sayı az hem de morfoloji çok bozuktu düzgünlerini seçmek için çok uğraştık ama sperm yüzünden dedi embryolog.Hakkinizda hayirlisi inslalh gelisir Rabbinden umut kesilmez gelismeme nedeni acaba yumurta kalitesizliği mi belli bi sebep de soylenemiyor
Yok canm malesef transfer olmayacak genetik test vs araştıracağız neden olmadı neden 5. Güne gitmiyor diye bakalım tek sorun çikolata kisti değil belkideYa çok üzüldüm gerçekten, sizde kendimi görüyorumE peki tüm yumurtalar çöp mü oldu şimdi? Transfer edilecek embriyo hiç mi yok? Yada dondurulmuş?
Araştıracağız aynen canım malesef bir çok sebep olabilir deniyor .Hakkinizda hayirlisi inslalh gelisir Rabbinden umut kesilmez gelismeme nedeni acaba yumurta kalitesizliği mi belli bi sebep de soylenemiyor
Anladim hayirlisi olsun insallah Rabbim hiçbirimizin kucagini bos birakmasinAraştıracağız aynen canım malesef bir çok sebep olabilir deniyor .
Anladim yumurta bir sekilde buyuyo gelişiyor vs sperm daha farkli yinede insalalh hayirlisi olur hayat mucizelerle dolu en hayirli en kisa zamanda Rabbim hayirla sonuclandirsin inslalahmorfoloji bozukluğu varmış bu güne kadar böyle bir şey duymamıştık hiç doktorlardan ama hem sayı az hem de morfoloji çok bozuktu düzgünlerini seçmek için çok uğraştık ama sperm yüzünden dedi embryolog.
İnşallah o tek yumurta kalır ve senin olurTek yumurta ölmedi, döllendi de. Ama gelişmiyormuş. Emriyolog umutlu değiliz ama öğlene kadar bekliycez dedi. Dua etmekten başka yapacak bişeyim yok dualarınızı bekliyorum kızlar.
Yeni mi oldu transferin peki beni az ince aradilar dollenme sayısı neden az oldu dediğimde yaptığı açıklamada senin söylediğinide soyledi bana öyleymiş gerçekten benim 3. Günü doldurmuşlar 5 taneydi toplam geriye 3 kalmis 5. Gune takip edeceklermiş çok üzüldüm sperm kalitesinden oturuymus tese ile almışlardı bizden deevet gerçekten öyle. Bizde erkek faktöründen tüp bebek yaptırdık. Ve ben de çok korkuyordum. Ama endişe etme. Bizde sadece bi kaç ADET hareketli sperm çıkışı oluyordu. Ona rağmen yumurtalarımı döllediler. 4yumurtam vardı 4embriyo oluştu. Ama pgt yaptırdık 2-si sağlıklı geldi, ne yazıkki diğer 2si sıkıntılıydı. Ve iyi kaliteli blast 2tane embriyo transfer edildi
İnşallah 5.güne giderler. Keşke sende pgt yaptırsaydın. Sperm sayısı az olunca genetik sıkıntı çıkma olasılığı da çok oluyor. Birde sizde mikroenjeksiyon mu yapıldı? Evet benim transferim yeni yapıldı transferin 7.günü bugün. İdrar testlerim pozitif çıkıyor bugün kan testi de yaptırıcam. Pozitif çıkarsa darısı sizlere inşallahYeni mi oldu transferin peki beni az ince aradilar dollenme sayısı neden az oldu dediğimde yaptığı açıklamada senin söylediğinide soyledi bana öyleymiş gerçekten benim 3. Günü doldurmuşlar 5 taneydi toplam geriye 3 kalmis 5. Gune takip edeceklermiş çok üzüldüm sperm kalitesinden oturuymus tese ile almışlardı bizden de
Aynen öyle canım ben de sabahlara kadar bazen araştırıyorum dini açıdan da düşündüm bazen tabiki ama bu bi dr un hayat kurtarmasi kadar olağan ve caiz emin ol hormonları falan da takma bu hormonlar beyni uyarici vücut kendi üretiyor aslındaHaklısın o şekilde hiç düşünmedim. Yapay şeyler zararlı derler ya hep, bu yüzden doğal yaşamaya çalışırız... Bu işin ileri boyutu tedaviler hele de tüp bebek vs derken kafam iyice dolmuştu. Anlaşılan amannn sal gitsin kafasına gelmek gerek sonuçta doktorlar işin içinde
Aynen.oyle canim.hersey rabbimden sende insallah pozitifi görür sağlıklı bi gebelikte kucağına alirsin canim bu yoldaki herkese kendimle beraber hep dua.ediyorum . Muhtemelen mikroenjeksiyondur sayi az olunca öyle yapmış olmalılar Pgt dondurulmadan önce mi oluyor ki hiç bahsetmediler bana 3. Gun doldurulan embriyo.icin.8 ucreli sağlıklı dediler digerleri beklemede isteİnşallah 5.güne giderler. Keşke sende pgt yaptırsaydın. Sperm sayısı az olunca genetik sıkıntı çıkma olasılığı da çok oluyor. Birde sizde mikroenjeksiyon mu yapıldı? Evet benim transferim yeni yapıldı transferin 7.günü bugün. İdrar testlerim pozitif çıkıyor bugün kan testi de yaptırıcam. Pozitif çıkarsa darısı sizlere inşallahHiç canını sıkma Allah olsun dediğinde taşın üzerinde çiçek açar. Allahın izniyle bebeklerimize kavuşuruz
Yok bende dondurmadılar. 3.gün pgt yapıldı 5.güne sonuç çıktı ve 5.gün sağlıklo embriyoları transfer ettilerAynen.oyle canim.hersey rabbimden sende insallah pozitifi görür sağlıklı bi gebelikte kucağına alirsin canim bu yoldaki herkese kendimle beraber hep dua.ediyorum . Muhtemelen mikroenjeksiyondur sayi az olunca öyle yapmış olmalılar Pgt dondurulmadan önce mi oluyor ki hiç bahsetmediler bana 3. Gun doldurulan embriyo.icin.8 ucreli sağlıklı dediler digerleri beklemede iste
Anladım canım şuan pgt için.gec kaldık bile ben bundan da korkuyordum aslında da neye göre.pgt yapıyorlar ki acaba bi öngörüleri oluyordur yaptırmak.icin herhaldeYok bende dondurmadılar. 3.gün pgt yapıldı 5.güne sonuç çıktı ve 5.gün sağlıklo embriyoları transfer ettiler
Aslında bize tüp bebek merkezindeki doktor pgt yapalım demedi. Bizim çok yakın bir doktor var prof o durumumuza baktı zaten pgt olmasa kendisi yapıcaktı tüp bebeği ama mutlaka pgt yaptırın diye önerdi. İyiki de yaptırmışız yoksa sağlıksız embriyolarda transfer edilebilirdi. Bizde başka sıkıntı yok eşimin hormonları falan da normal sadece Sperm sayısı az diye pgt istedi. Ama tüp bebek merkezleri hastayı düşünmüyo aman 1-2kez deneyelim olmazsa genetik test yaptırırız kafasındalarAnladım canım şuan pgt için.gec kaldık bile ben bundan da korkuyordum aslında da neye göre.pgt yapıyorlar ki acaba bi öngörüleri oluyordur yaptırmak.icin herhalde
Benimde bugün 3. Gün aynı topallama bende de varkizlar bu arada opunun 4. Gunu ben hala yuruken topallıyorum ağrım var bazen şiddetli bazen daha iyi sizde de böyle mi oldu?
Aslında bize tüp bebek merkezindeki doktor pgt yapalım demedi. Bizim çok yakın bir doktor var prof o durumumuza baktı zaten pgt olmasa kendisi yapıcaktı tüp bebeği ama mutlaka pgt yaptırın diye önerdi. İyiki de yaptırmışız yoksa sağlıksız embriyolarda transfer edilebilirdi. Bizde başka sıkıntı yok eşimin hormonları falan da normal sadece Sperm sayısı az diye pgt istedi. Ama tüp bebek merkezleri hastayı düşünmüyo aman 1-2kez deneyelim olmazsa genetik test
Cok.haklisin.canim bu konuşmayı.iki gun önce yapsaydık pgt yi konuşur ve yapılmasını isterdim nasip değilmiş. Insallah tutar da pişman.olmam bu yüzden. Ücreti.ne kadar peki.pgt ninAslında bize tüp bebek merkezindeki doktor pgt yapalım demedi. Bizim çok yakın bir doktor var prof o durumumuza baktı zaten pgt olmasa kendisi yapıcaktı tüp bebeği ama mutlaka pgt yaptırın diye önerdi. İyiki de yaptırmışız yoksa sağlıksız embriyolarda transfer edilebilirdi. Bizde başka sıkıntı yok eşimin hormonları falan da normal sadece Sperm sayısı az diye pgt istedi. Ama tüp bebek merkezleri hastayı düşünmüyo aman 1-2kez deneyelim olmazsa genetik test yaptırırız kafasındalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?