2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Hakkinizda hayirlisi inslalh gelisir Rabbinden umut kesilmez gelismeme nedeni acaba yumurta kalitesizliği mi belli bi sebep de soylenemiyor
morfoloji bozukluğu varmış bu güne kadar böyle bir şey duymamıştık hiç doktorlardan ama hem sayı az hem de morfoloji çok bozuktu düzgünlerini seçmek için çok uğraştık ama sperm yüzünden dedi embryolog.

Ya çok üzüldüm gerçekten, sizde kendimi görüyorum E peki tüm yumurtalar çöp mü oldu şimdi? Transfer edilecek embriyo hiç mi yok? Yada dondurulmuş?
Yok canm malesef transfer olmayacak genetik test vs araştıracağız neden olmadı neden 5. Güne gitmiyor diye bakalım tek sorun çikolata kisti değil belkide

Anladim yumurta bir sekilde buyuyo gelişiyor vs sperm daha farkli yinede insalalh hayirlisi olur hayat mucizelerle dolu en hayirli en kisa zamanda Rabbim hayirla sonuclandirsin inslalah

Tek yumurta ölmedi, döllendi de. Ama gelişmiyormuş. Emriyolog umutlu değiliz ama öğlene kadar bekliycez dedi. Dua etmekten başka yapacak bişeyim yok dualarınızı bekliyorum kızlar.
İnşallah o tek yumurta kalır ve senin olur

Kızlar ben devlette yaptırıyorum tüp bebek tedavimi. Opudan sonra 5. gün arayın demişlerdi. Aradım ve embriyoların dondurulduğunu söylediler. Ama 3. gün veya 5. gün embriyosu demediler hiç. 5.gün bugün dondurduk dediler acaba hepsi 5.gün embriyosu mudur ? Transfer zamanı mı öğrenirim bunu ?

Yeni mi oldu transferin peki beni az ince aradilar dollenme sayısı neden az oldu dediğimde yaptığı açıklamada senin söylediğinide soyledi bana öyleymiş gerçekten benim 3. Günü doldurmuşlar 5 taneydi toplam geriye 3 kalmis 5. Gune takip edeceklermiş çok üzüldüm sperm kalitesinden oturuymus tese ile almışlardı bizden de

arkadaslar persembe nasipse opu olucak,doktorum ya izmir tavmergen ya da irenbe dedi sizce hangisi?

İnşallah 5.güne giderler. Keşke sende pgt yaptırsaydın. Sperm sayısı az olunca genetik sıkıntı çıkma olasılığı da çok oluyor. Birde sizde mikroenjeksiyon mu yapıldı? Evet benim transferim yeni yapıldı transferin 7.günü bugün. İdrar testlerim pozitif çıkıyor bugün kan testi de yaptırıcam. Pozitif çıkarsa darısı sizlere inşallah Hiç canını sıkma Allah olsun dediğinde taşın üzerinde çiçek açar. Allahın izniyle bebeklerimize kavuşuruz

Aynen öyle canım ben de sabahlara kadar bazen araştırıyorum dini açıdan da düşündüm bazen tabiki ama bu bi dr un hayat kurtarmasi kadar olağan ve caiz emin ol hormonları falan da takma bu hormonlar beyni uyarici vücut kendi üretiyor aslında

Aynen.oyle canim.hersey rabbimden sende insallah pozitifi görür sağlıklı bi gebelikte kucağına alirsin canim bu yoldaki herkese kendimle beraber hep dua.ediyorum . Muhtemelen mikroenjeksiyondur sayi az olunca öyle yapmış olmalılar Pgt dondurulmadan önce mi oluyor ki hiç bahsetmediler bana 3. Gun doldurulan embriyo.icin.8 ucreli sağlıklı dediler digerleri beklemede iste

Yok bende dondurmadılar. 3.gün pgt yapıldı 5.güne sonuç çıktı ve 5.gün sağlıklo embriyoları transfer ettiler

Yok bende dondurmadılar. 3.gün pgt yapıldı 5.güne sonuç çıktı ve 5.gün sağlıklo embriyoları transfer ettiler
Anladım canım şuan pgt için.gec kaldık bile ben bundan da korkuyordum aslında da neye göre.pgt yapıyorlar ki acaba bi öngörüleri oluyordur yaptırmak.icin herhalde

kizlar bu arada opunun 4. Gunu ben hala yuruken topallıyorum ağrım var bazen şiddetli bazen daha iyi sizde de böyle mi oldu?

Anladım canım şuan pgt için.gec kaldık bile ben bundan da korkuyordum aslında da neye göre.pgt yapıyorlar ki acaba bi öngörüleri oluyordur yaptırmak.icin herhalde
Aslında bize tüp bebek merkezindeki doktor pgt yapalım demedi. Bizim çok yakın bir doktor var prof o durumumuza baktı zaten pgt olmasa kendisi yapıcaktı tüp bebeği ama mutlaka pgt yaptırın diye önerdi. İyiki de yaptırmışız yoksa sağlıksız embriyolarda transfer edilebilirdi. Bizde başka sıkıntı yok eşimin hormonları falan da normal sadece Sperm sayısı az diye pgt istedi. Ama tüp bebek merkezleri hastayı düşünmüyo aman 1-2kez deneyelim olmazsa genetik test yaptırırız kafasındalar

Benimde bugün 2 . Gün aramadılar hala 2 tane embriyo oluştu dediler her gün beklemek insanın içini sıkıyor bide olumsuzlukları görünce insanın ümidi çok kırılıyor Allah ne derse o elbette ama ne bilim çok garip bir olay

Bizdede sperm azligi var ama sizin ne kadar azdi merak ettim siddetli miydi

Cok.haklisin.canim bu konuşmayı.iki gun önce yapsaydık pgt yi konuşur ve yapılmasını isterdim nasip değilmiş. Insallah tutar da pişman.olmam bu yüzden. Ücreti.ne kadar peki.pgt nin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…