- 9 Ekim 2020
- 5.921
- 7.955
- 148
Mantıklı bir açıklama olmuşbenm şu ana kadar ki 2 tüp 1 aşılama tedavilerimde ağrı olması sebebim yumurtalıkların dirençli olmasıydı. yani zorlandıkça ağrı yapıyor bence seninkiler verimli çalışıyor ve zorlanmıyor bu sebeple ağrınız olmadığını düşnyorum :)
Opunun 5. Günü döllenmenin de 4. Yarın dondurulacaklar inşallahKaçıncı günü yumoşların
Biraz önce yanlış yaptım galiba cevaplayamadım seniOoo çok iyi haber canım inşallah hepsi kalitelidir.
oh ne güzel gelişmiş minnoşlar.seninde ertlenmiş transfer aslında rahimi dinlendirmek,vücudada okadr hormon alındı vücudu dinlendirmek daha iyi olur :)artık tatlı talı bekleOpunun 5. Günü döllenmenin de 4. Yarın dondurulacaklar inşallah
valla ben çok fazla güvenmyorum artık olablir merkeze gvenmyorsanız başka bir hekim görüşü alın derimkızlar ya 5 yumurta gelişmiş sadece ve kist tıkanıklık lafları etti doktorum transfer zaten ertelendi birde laparoskopi olabilirmişim. Para için birşey yapıyorlar gibi hissetmiyorum ama insanın aklınıda kurcalamıyor değil acaba para için operasyon yapabilirler mi
Demi ya devlet Hastanesi'ne gideyim en iyisivalla ben çok fazla güvenmyorum artık olablir merkeze gvenmyorsanız başka bir hekim görüşü alın derim
Kistin olması bebeğe zarar mı verirmiş?oyüzdenmi hemen almak istiyor drDemi ya devlet Hastanesi'ne gideyim en iyisi
senin sorunun neydi cnm?çok takip edemedim msjlarıKızlar yaa gittim doktora bugün baktı yine alttan. Geçen sefer konuşmuştuk ameliyat rezervlere zarar verir felan diye direk yapsak ne kaybederiz diye bişey kaybetmeyiz demişti bugün gittik 2 ay bekleyelim dedi hsg istedi 2 ay sonra gel ameliyat mı tüp mü bakalım dedi cok mutsuz oldum
Ya buna da şükür gerçekten en azından gelişmiş büyümüş embriyolarım var sabırla bekliycem artık Allahım kolaylıklar versin hepimize zaten Bülent tıraş dondurulmuşun tutma ihtimalinin daha yüksek olduğunu Rahmi dinlendirmek gerektiğini söylüyormuş bunları duymak biraz rahatlattı inşallah zaman su gibi geçeroh ne güzel gelişmiş minnoşlar.seninde ertlenmiş transfer aslında rahimi dinlendirmek,vücudada okadr hormon alındı vücudu dinlendirmek daha iyi olur :)artık tatlı talı bekle
Doktoruna güveniyorsan hiç kafanı yorma bana kalırsa. maddi açıdan zorlanıyoruz tüp bebek aşamasında evet ama geleceği düşünüp çocuğunu kucağına alacağın günü düşünerek çok da zaman kaybetmemek gerek diye düşünüyorum.kızlar ya 5 yumurta gelişmiş sadece ve kist tıkanıklık lafları etti doktorum transfer zaten ertelendi birde laparoskopi olabilirmişim. Para için birşey yapıyorlar gibi hissetmiyorum ama insanın aklınıda kurcalamıyor değil acaba para için operasyon yapabilirler mi
Evt dondurulmuşta başarının fazla olması tamamen kadının vücudunun toparlanmasıyla alakalı bu kdarını atlattıktan snra 1-2ayın lafımı olur bebemYa buna da şükür gerçekten en azından gelişmiş büyümüş embriyolarım var sabırla bekliycem artık Allahım kolaylıklar versin hepimize zaten Bülent tıraş dondurulmuşun tutma ihtimalinin daha yüksek olduğunu Rahmi dinlendirmek gerektiğini söylüyormuş bunları duymak biraz rahatlattı inşallah zaman su gibi geçer
Hsg somrası kendi kendine gebelik şansı artıyor ya ondan bekleyelim demiştir.ama doktorların genelde dediği şey önce yumurta toplanıp embriyo elde edilir sonra ameliyat yapılır çünkü ameliyat rezerve zarar verir.Kızlar yaa gittim doktora bugün baktı yine alttan. Geçen sefer konuşmuştuk ameliyat rezervlere zarar verir felan diye direk yapsak ne kaybederiz diye bişey kaybetmeyiz demişti bugün gittik 2 ay bekleyelim dedi hsg istedi 2 ay sonra gel ameliyat mı tüp mü bakalım dedi cok mutsuz oldum
Tüplerde sıvı birşkmesi varmış ve bende araştırdım bu olay tüp de olsa normal gebelik de olsa bebek olulumu gelişmesine engel olan bir durummuşKistin olması bebeğe zarar mı verirmiş?oyüzdenmi hemen almak istiyor dr
Aslında gerçekten güveniyorum ama insanın içini yine bulandırıyor özellikle para için yapılan şeyleri duydukça kötü oluyor şüpheye düşüyor. Sağolsun az önce aradı uzun uzadıya anlattıDoktoruna güveniyorsan hiç kafanı yorma bana kalırsa. maddi açıdan zorlanıyoruz tüp bebek aşamasında evet ama geleceği düşünüp çocuğunu kucağına alacağın günü düşünerek çok da zaman kaybetmemek gerek diye düşünüyorum.
İşte doktor aslında bana da öyle demişti geçen sefer hatta hemşire bile bu sefer iğnelere baslıcaz sandı evraklar hazır mı dedi rapor için kan aldırdı felan ama işte doktor birden böyle söyledi 2 ay daha beklicez hem ozaman bile tüp olacağı garanti mi ki bilmiyorum cok moralim bozuldu yaaHsg somrası kendi kendine gebelik şansı artıyor ya ondan bekleyelim demiştir.ama doktorların genelde dediği şey önce yumurta toplanıp embriyo elde edilir sonra ameliyat yapılır çünkü ameliyat rezerve zarar verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?