20 toplandı ilk etapta 17 si döllendi ama şuan 4-5 kalmış galiba gün içinde haber verecekler tekrarCanım belki söyledin ama kaçırmışım orayı kaç yumurta toplandı? Kaç tanesi döllemedi?
Kuzum İnan o konuda tam bilgi alamadım ama galiba 4-5 tane dondurulmaya değer kaliteli embriyo varmış arayacaklarmış beni gün içinde
Evet azıcık tuvaletim gelse baskı yapıyor benim de halaBu arada canım ben de çok idrara geçiyorum sende de var mı aynı durum?
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bi tane olsun bizim olsunCanım Bende az önce aradım nejla hanım az kaldı sıra size gelecek arayıp bilgi vereceğiz dediler.
Kuzum İnan o konuda tam bilgi alamadım ama galiba 4-5 tane dondurulmaya değer kaliteli embriyo varmış arayacaklarmış beni gün içinde
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bi tane olsun bizim olsun
Ooo iyiymiş canım20 toplandı ilk etapta 17 si döllendi ama şuan 4-5 kalmış galiba gün içinde haber verecekler tekrar
Kesinlikle zamanı var ve ondan bekletiyor rabbimMaalesef düşündüğüm gibi olmadı yarın transfer olmayacak 2. Adetle tekrar gelicem. İnşallah böylesi daha hayırlıdır
Benim de devam ederlerse perşembe dünü transfer olacak ama benim cumartesi topladılarSelam kızlar benimde dün yumurta toplama oldu 4 tane toplandı bu gün aradım 1 tanesi döllenmiş perşembe transfer olacak kısmetse hepimiz için hayırlı olsun inşallah
Sizin 5. Gün oluyor o zaman benim tek yumurta olduğu için sanirim 3. Gün transfer olacak riske atmamak icinBenim de devam ederlerse perşembe dünü transfer olacak ama benim cumartesi topladılar
Benim de çok yok ki 2 taneSizin 5. Gün oluyor o zaman benim tek yumurta olduğu için sanirim 3. Gün transfer olacak riske atmamak icin
Benim de çok yok ki
Valla bilemedim ki canım inşallah hayırlısı olsunBenim de çok yok ki 2 tane
Amin inşallah canımValla bilemedim ki canım inşallah hayırlısı olsun
Sizin 5. Gün oluyor o zaman benim tek yumurta olduğu için sanirim 3. Gün transfer olacak riske atmamak icin
Benim de çok yok ki 2 tane
Sagol canim Benim yumurta rezervi az esimdede tek tuk sperm cikiyorHayırlısı olsun canım sorun neydi?
Sagol canim Benim yumurta rezervi az esimdede tek tuk sperm cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?