- 9 Ekim 2020
- 5.758
- 7.730
- 148
çocuğum yok cnm benm tüplerle hep sorunum vardıMaşallahorayı bende araştırdım da Pendik'te Beylikdüzü ne gelemedim.yaşın kaş acaba ?hiç çocuk var mı amh vs
ya valla hepsi sıkıntı temiz 0 satılsada alsak taktırsak ne çektik şu rahim olacak hanfendidenAynen öyle canım benim cok zor türlü şeylerle uğraşıyoruz ama ameliyat demez inşallah derse senin dediğin gibi derim önce biraz yumurta toplayalım derim belki direkt o da öyle yapar zaten ama bilemiyorum cidden kafam karıştı ya ben iğnelere başlarız sanmıştım bu cikolata kisti ne sıkıntılıymış
Offf gerçekten her seferinde baska bişey cıkıyor sankiya valla hepsi sıkıntı temiz 0 satılsada alsak taktırsak ne çektik şu rahim olacak hanfendiden
Şuanki aklım olsa 2tüpümüde imha eder tüp bebeğe geçerdim başıma açmadıkları dert kalmadı biri sanayi biri piknik tüpüOfff gerçekten her seferinde baska bişey cıkıyor sanki
yine tekrarlayacağım ama iyi bir doktor olması yeterli değil , endometriozis konusunda donanımlı olması gerekiyor. bişeyler ters gidiyorsa kalbinin sesini dinle derim snra zaman kaybı yaşama. endometriozis derneğine ulaşıp yardım almaya çalış gerekirse. bak bnm doktorum endometriozis derneği başkan yrdmcısı ve prof... bu doktoru bulana dek bir sürü şey söylediler araştırdım mantığıma en uygun olan tedaviyi sectim.Yok canım doktoruma güveniyorum erzurumda yakup beye gidiyorum cok iyi bir doktor acıkcası vardır bir bildiği diyorum ama işte aklımda karışıyor haliyle.
Tüpsüz de olmuyor ki heralde canım yaa vallahi aklım almıyor şimdi benden hsg istedi iki ay sonra dedi. Hsg de tüp bebeğe engel bişey cıkabilir mi ? Yani bana neden ameliyat mı tüp mü karar vericez dedi ben ameliyat istemiyorum sadece bebek istiyorum olmuyor mu. Bide sol kistim büyük olanın yanına hidrosalpenks yazmış ama bana bişey demedi bunlar tüp bebeğe engel mi neden bekliyorum suan bilen var mıŞuanki aklım olsa 2tüpümüde imha eder tüp bebeğe geçerdim başıma açmadıkları dert kalmadı biri sanayi biri piknik tüpü
Bilmiyorum ki canım benim endometriozisle derdim yok ki aslında sadece bunu gören tüp bebek yapmıyor önce bunu tedaviye uğrasıyor yoksa bana sıkıntısı hiç olmadı büyük olmalarına ragmen zaten harap olana kadar anlamama sebebim de hiçbir sıkıntı cıkarmamasıydı. Simdide amacım kaliteli yumurtalar ve tüp bebek sonucunda evlat sahibi olmak.yine tekrarlayacağım ama iyi bir doktor olması yeterli değil , endometriozis konusunda donanımlı olması gerekiyor. bişeyler ters gidiyorsa kalbinin sesini dinle derim snra zaman kaybı yaşama. endometriozis derneğine ulaşıp yardım almaya çalış gerekirse. bak bnm doktorum endometriozis derneği başkan yrdmcısı ve prof... bu doktoru bulana dek bir sürü şey söylediler araştırdım mantığıma en uygun olan tedaviyi sectim.
Canim cok uzuldum..ama canini sikma ..bak benimde ayni oluyodu..2. Negatiften sonra 4 aydir ilac kullaniyodum..cok sukur yumurta sagim artti..ama tabi ignelerden sonra ne olcak bilmiyorum bakalim..moralini bozma olurmu..ben sanki her zman cikan 1 yumurta bilr artik cimmaz diye dusunuyodum..ama rabbime sukurler olsun..kuzum..insallah.hepsinde dollenirr...benimki de olmadı maalesef. bi daha ki tedavi için hazırlık ilaçlarına bu sabah itibariyle başladım. teki bile altın yumurtalayamamışım yani:) kısmet diyor bir daha ki aya ilerliyoruz seninle el ele:)) benim de 2 tedavi oldu ama daha emriyo olup geri almak kısmet olmadı. senin de benim gibi amh sıkıntın var sanırım?
Hahajçocuğum yok cnm benm tüplerle hep sorunum vardıbir kürtaj bir dış gebelk yaşadım. Amh istemedi dr ultrasonla karar verdi.yaşımda 35 7sebelik evliyim herkese başarılar ahahaha
moral bozmak mı, yok öyle bir şey. tamam dün azıcık üzüldüm itiraf ediyorum ama bugün en baştan sanki hiç denememiş gibi aynı heyecan ve istekle başladım vitamin ve takviyelerimi almaya.Canim cok uzuldum..ama canini sikma ..bak benimde ayni oluyodu..2. Negatiften sonra 4 aydir ilac kullaniyodum..cok sukur yumurta sagim artti..ama tabi ignelerden sonra ne olcak bilmiyorum bakalim..moralini bozma olurmu..ben sanki her zman cikan 1 yumurta bilr artik cimmaz diye dusunuyodum..ama rabbime sukurler olsun..kuzum..insallah.hepsinde dollenirr...
çok şanslısın ne güzel yanıt vermiş yumurtalıkların. ben gonal f 300 ünite + 150 merional yaptım 18 folikül toplandı 10 u olgundu 9 u döllendi şuan beş kaldı. 2 sini bugün dondurdular 3 ünü de yarına(5.gün) gidecek mi bakacaklarben gonal f kullanmadim 150 fostimon+75 menour kullandim canim
Oooooo anasini aglatcaktim ortaliginn resmen..moral bozmak mı, yok öyle bir şey. tamam dün azıcık üzüldüm itiraf ediyorum ama bugün en baştan sanki hiç denememiş gibi aynı heyecan ve istekle başladım vitamin ve takviyelerimi almaya.
Senin de tüm yumurtaların döllenir İnşallah güzel haberlerini alırız.
Yumurta sayını arttırmak için bir şey yaptın mı?
Canm hidrosalpneks te tüp bebek yaptırdığın zaman tüpün içindeki biriken sıvı tutunan embriyoyaya zrar veriyor .hamile kalsanda sonuç hüsran olur. Dr hsg yle son durumunu incelicektir şişlik cok fazlaysa onu bağlayıp yada alacak az isede antibiyotik ve ardından 1defa dener tüp bebek ama inan riskTüpsüz de olmuyor ki heralde canım yaa vallahi aklım almıyor şimdi benden hsg istedi iki ay sonra dedi. Hsg de tüp bebeğe engel bişey cıkabilir mi ? Yani bana neden ameliyat mı tüp mü karar vericez dedi ben ameliyat istemiyorum sadece bebek istiyorum olmuyor mu. Bide sol kistim büyük olanın yanına hidrosalpenks yazmış ama bana bişey demedi bunlar tüp bebeğe engel mi neden bekliyorum suan bilen var mı
en azından erken teşhis benm tüpteki hafif yapışıklıktan dış gebelk yaşadım.o tüplere çare bulmadan tüp bebek yapma zaten pahalı bir işlem. Risk alma derim deli kızHahajbenimde hiç çocuğum yok ama hi.gebelik yaşamadım. 4 yıllık evliyim yaş 30 bende de kist ile başladı kist gitti tüp sorunu patlak verdi
Kaliteli yumurta için beslenme ve ek takviyeler önemli rol oynuyor(prowomen ve teatrio ikilisini tavsiye ederim) bir de doğru tedavi şekli ... sana yanlış gelen birşey olursa da doktorunu sen yönlendirmeyi dene , hastanın bilinçli olduğunu farkedince daha hassas yaklaşıyorlar ama sende yöntemi neden tersten yaptığını çözemedim . hayırlısı olsun hakkında şimdiden.Bilmiyorum ki canım benim endometriozisle derdim yok ki aslında sadece bunu gören tüp bebek yapmıyor önce bunu tedaviye uğrasıyor yoksa bana sıkıntısı hiç olmadı büyük olmalarına ragmen zaten harap olana kadar anlamama sebebim de hiçbir sıkıntı cıkarmamasıydı. Simdide amacım kaliteli yumurtalar ve tüp bebek sonucunda evlat sahibi olmak.
Beybiş kaçıncı günü donduruldu 4.mü anlayamadımçok şanslısın ne güzel yanıt vermiş yumurtalıkların. ben gonal f 300 ünite + 150 merional yaptım 18 folikül toplandı 10 u olgundu 9 u döllendi şuan beş kaldı. 2 sini bugün dondurdular 3 ünü de yarına(5.gün) gidecek mi bakacaklar
Ama tüpler alınırsa bi daha yumurta nasıl oluşacak canımCanm hidrosalpneks te tüp bebek yaptırdığın zaman tüpün içindeki biriken sıvı tutunan embriyoyaya zrar veriyor .hamile kalsanda sonuç hüsran olur. Dr hsg yle son durumunu incelicektir şişlik cok fazlaysa onu bağlayıp yada alacak az isede antibiyotik ve ardından 1defa dener tüp bebek ama inan risk
Canim seni herguni bilgilendirmek için aradilar miOpunun 5. Günü döllenmenin de 4. Yarın dondurulacaklar inşallah
Canim benim bazen hiç ağrım olmuyordu bazen bi 10 dk gelip gidiyordu çatlama vurduktan sonra yürüyemiycek hale geldim sabahi oda bir iki saat sonra geçtiKizlar cok yumurtasi gelisip opudan 2 gun once agrisi olmayan yok mu?
Yok canım ya aramadılar bi opunun ertesi günü aradılar bugün de ben kendim aradımCanim seni herguni bilgilendirmek için aradilar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?