2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Maşallah sana da canım bizde keşke böyle güçlü olabilsek beni en çok eşimle bebek gördüğümüzde keşke bizimde olsa diye dua edişleri etkiliyor

Maşallah sana da canım bizde keşke böyle güçlü olabilsek beni en çok eşimle bebek gördüğümüzde keşke bizimde olsa diye dua edişleri etkiliyor
oy cnm yaaaolur neden olmasın ki zamanı gelince olacak elbettebenm eşimde duygusal dün telefn geldi die ağladı bende az sabret sana lpgli bebek yapçam diyorum napım birimizin güçlü olması şart moral cidddeeeennn çooooookkkkk önemli heleki tüp bebekte

Umarım atlatırız umarım başarırız ve daha fazla da sınanmayız bununla canım benim haklısın Allahım daha da güc versin kadınlara zor

İyiymiş gerçekten ya:) gerekecek aksiyonlu kazalı sahneleri bile görmüyorum artık. Haber falan da izlemiyorum desem yeridir. Gerçekten bize farketmeden stres yükleyen bilinç altına olumsuz şeyler sokacak herşeyden korunmalıyıx

Arkadaşlar yarında iyiyse minnoşlarım durumu perşembe günü içim saat verecekler transfer için nolur dua eder misiniz kimin duası kabul olur bilinmez Allah hepimize hayırlı sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsin

aynen öyle t.bebk drlarının makalelerini oku hepsi en büyük etkenin stres olduğunu söylüyor.stres altında vücudun florasıda bozuluyor hormonlar dengesizleşio heleki progestan hormonu direk strese bağlı artıyor bizzatta yaşadımokdr emek ver para harca bide stres yapıp nie kendimize eziyet edelim valla hep gül kafayada takma olcagı varsa zaten olacak üzülmek sadece zarar pozitif olalım olmassada birdaha deneyelimçıktık bu yola olacak elbet

Canım öyle düşünme malesef sen sıkıntı çıkarmıyor sanıyorsun ama işin aslı öyle değil. Onların salgısı çok sıkıntılı öncelikle hamileleğe bile o müsaade etmiyor . Uzun vadede ise tüplerde rahimde bağırsaklarda bile yapışıklıklara sebep oluyor ve şiddetli ağrı kronikleşiyor , regl dönemlerin uzuyor ve hatta bazı kayıplara bile sebep olabiliyor . Çikolata kisti dediğimiz asıl hastalık olan endometriozisİn bi sonucu aslında ve basit bi hastalık değil

Rabbim hayırlı uğurlu eder inşalllahGüzel haberleri beklioz ozamn haber ver bizede kuzuuuu

Evet bu dediklerini bizzat yaşadım. Bağırsaklarımı yapıştırmış. Yıllardır bağırsak sorunu yaşadım ben de bağırsak kaynaklı sanıyordum meğerse çikolata kistinden dolayıymış. Kasık ağrısı helede adetken dehşet ağrılar... Ameliyat sonrası gitmişti mesela ama son 2 aydır ağrı tekrarladı

Ben de aynı şekilde ağrılar dayanılmayacak boyuta geldiği için önerilmemesine rağmen herşeyi göze alıp ameliyat oldum öyle durumdaydımki gözüm hamilelik , bebek vs bile görmedi. Tek isteğim kurtulmaktı o kistten Ama bende kist ameliyattan çok kısa süre tekrarladı şimdilik ağrılar çok yok şükür ama tekrar yapışıklık aşamasına geçmeden hamilelik gerçekleşsin istiyorum ama o da zor görünüyor ...

Rabbim ezanlar okunurken kucaginiza sag salim bebeginiz almayi nasip etsin inslalah hersey yolunda gider

Rabbi la tezarni ferden ve ente hayrul varisin duasini ayetini bol bol okuyun inslalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…