Maşallah sana da canımkıamam yaaa a diyenede ağlama Allah bilinmedik dert vermesin.tüpümüz yoksa tüp bebek vr adı üstündeseni anlıyorum bende kötü hissetmiştim ilk öğrendıgımde kabullenemedım .ama biz kadınız güçlüyüz hepsininde üstesinden geliriz.ben artık sadece dalga geçiyorum eğleniyorum kendimle sürekli makara yapıyorum evde )))
oy cnm yaaaMaşallah sana da canımbizde keşke böyle güçlü olabilsek beni en çok eşimle bebek gördüğümüzde keşke bizimde olsa diye dua edişleri etkiliyor
Umarım atlatırız umarım başarırız ve daha fazla da sınanmayız bununla canım benim haklısın Allahım daha da güc versin kadınlara zorkıamam yaaa a diyenede ağlama Allah bilinmedik dert vermesin.tüpümüz yoksa tüp bebek vr adı üstündeseni anlıyorum bende kötü hissetmiştim ilk öğrendıgımde kabullenemedım .ama biz kadınız güçlüyüz hepsininde üstesinden geliriz.ben artık sadece dalga geçiyorum eğleniyorum kendimle sürekli makara yapıyorum evde )))
oy cnm yaaaolur neden olmasın ki zamanı gelince olacak elbette benm eşimde duygusal dün telefn geldi die ağladı bende az sabret sana lpgli bebek yapçam diyorum napım birimizin güçlü olması şart moral cidddeeeennn çooooookkkkk önemli heleki tüp bebekte
yine tekrarlayacağım ama iyi bir doktor olması yeterli değil , endometriozis konusunda donanımlı olması gerekiyor. bişeyler ters gidiyorsa kalbinin sesini dinle derim snra zaman kaybı yaşama. endometriozis derneğine ulaşıp yardım almaya çalış gerekirse. bak bnm doktorum endometriozis derneği başkan yrdmcısı ve prof... bu doktoru bulana dek bir sürü şey söylediler araştırdım mantığıma en uygun olan tedaviyi sect
yine tekrarlayacağım ama iyi bir doktor olması yeterli değil , endometriozis konusunda donanımlı olması gerekiyor. bişeyler ters gidiyorsa kalbinin sesini dinle derim snra zaman kaybı yaşama. endometriozis derneğine ulaşıp yardım almaya çalış gerekirse. bak bnm doktorum endometriozis derneği başkan yrdmcısı ve prof... bu doktoru bulana dek bir sürü şey söylediler araştırdım mantığıma en uygun olan tedaviyi sectim.
Umarım atlatırız umarım başarırız ve daha fazla da sınanmayız bununla canım benim haklısın Allahım daha da güc versin kadınlara zor
aynen öyle t.bebk drlarının makalelerini oku hepsi en büyük etkenin stres olduğunu söylüyor.stres altında vücudun florasıda bozuluyor hormonlar dengesizleşio heleki progestan hormonu direk strese bağlı artıyor bizzatta yaşadımİyiymiş gerçekten ya:) gerekecek aksiyonlu kazalı sahneleri bile görmüyorum artık. Haber falan da izlemiyorum desem yeridir. Gerçekten bize farketmeden stres yükleyen bilinç altına olumsuz şeyler sokacak herşeyden korunmalıyıx
Canım öyle düşünme malesef sen sıkıntı çıkarmıyor sanıyorsun ama işin aslı öyle değil. Onların salgısı çok sıkıntılı öncelikle hamileleğe bile o müsaade etmiyor . Uzun vadede ise tüplerde rahimde bağırsaklarda bile yapışıklıklara sebep oluyor ve şiddetli ağrı kronikleşiyor , regl dönemlerin uzuyor ve hatta bazı kayıplara bile sebep olabiliyor . Çikolata kisti dediğimiz asıl hastalık olan endometriozisİn bi sonucu aslında ve basit bi hastalık değilBilmiyorum ki canım benim endometriozisle derdim yok ki aslında sadece bunu gören tüp bebek yapmıyor önce bunu tedaviye uğrasıyor yoksa bana sıkıntısı hiç olmadı büyük olmalarına ragmen zaten harap olana kadar anlamama sebebim de hiçbir sıkıntı cıkarmamasıydı. Simdide amacım kaliteli yumurtalar ve tüp bebek sonucunda evlat sahibi olmak.
Rabbim hayırlı uğurlu eder inşalllahArkadaşlar yarında iyiyse minnoşlarım durumu perşembe günü içim saat verecekler transfer için nolur dua eder misiniz kimin duası kabul olur bilinmez Allah hepimize hayırlı sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsin
Evet bu dediklerini bizzat yaşadım. Bağırsaklarımı yapıştırmış. Yıllardır bağırsak sorunu yaşadım ben de bağırsak kaynaklı sanıyordum meğerse çikolata kistinden dolayıymış. Kasık ağrısı helede adetken dehşet ağrılar... Ameliyat sonrası gitmişti mesela ama son 2 aydır ağrı tekrarladıCanım öyle düşünme malesef sen sıkıntı çıkarmıyor sanıyorsun ama işin aslı öyle değil. Onların salgısı çok sıkıntılı öncelikle hamileleğe bile o müsaade etmiyor . Uzun vadede ise tüplerde rahimde bağırsaklarda bile yapışıklıklara sebep oluyor ve şiddetli ağrı kronikleşiyor , regl dönemlerin uzuyor ve hatta bazı kayıplara bile sebep olabiliyor . Çikolata kisti dediğimiz asıl hastalık olan endometriozisİn bi sonucu aslında ve basit bi hastalık değil
Ben kolonya ve pamukla temizliyorum alkollu mendil vs de olur demisti hemsireBuarada iğne yapmadan önce cildi neyle temizliyorsunuz eczaneye ne söylemem gerekiyor
Ben de aynı şekilde ağrılar dayanılmayacak boyuta geldiği için önerilmemesine rağmen herşeyi göze alıp ameliyat oldum öyle durumdaydımki gözüm hamilelik , bebek vs bile görmedi. Tek isteğim kurtulmaktı o kisttenEvet bu dediklerini bizzat yaşadım. Bağırsaklarımı yapıştırmış. Yıllardır bağırsak sorunu yaşadım ben de bağırsak kaynaklı sanıyordum meğerse çikolata kistinden dolayıymış. Kasık ağrısı helede adetken dehşet ağrılar... Ameliyat sonrası gitmişti mesela ama son 2 aydır ağrı tekrarladı
Amin canımmmRabbim hayırlı,alim,cemil zürriyetler versin hepimize
Vermem mi hemen vereceğim inşallah hepimiz verelim çiçekler açsın Burda inşallahRabbim hayırlı uğurlu eder inşalllahGüzel haberleri beklioz ozamn haber ver bizede kuzuuuu
Rabbim ezanlar okunurken kucaginiza sag salim bebeginiz almayi nasip etsin inslalah hersey yolunda giderArkadaşlar yarında iyiyse minnoşlarım durumu perşembe günü içim saat verecekler transfer için nolur dua eder misiniz kimin duası kabul olur bilinmez Allah hepimize hayırlı sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsin
Rabbi la tezarni ferden ve ente hayrul varisin duasini ayetini bol bol okuyun inslalahArkadaşlar yarında iyiyse minnoşlarım durumu perşembe günü içim saat verecekler transfer için nolur dua eder misiniz kimin duası kabul olur bilinmez Allah hepimize hayırlı sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsin
Rabbi la tezarni ferden ve ente hayrul varisin duasini ayetini bol bol okuyun inslalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?