2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Bugun yumurtam toplandi.. Eşim numune vedi. Ve biz bu tedavimin ortasinda başka bi sorun yaşadık ve hala yaşamaya devam ediyoruz.. Eşimin babası ve amcası covidden dolayı yoğun bakimdalar. Durumları kritik. Önce tedaviyi durdurma kararı aldık, sonra devam etme. Çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizlerden dua istiyorum

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allahım şifa versin rabbim evlat nasip etsin eşinin babasını amcasını da size bağışlasın

E
Evet canım ya araştırdım şimdi bu hidrosalpenks felan da asırı önemliymiş de ameliyat olmak istemiyorum brokoli kürü varmış onu denicem inşallah etkisi olur. o sıvı kesin sızıyor mu işte hsg cekilmeden bilemicem sanırım. Ben tüp bebeğe baslayana kadar çikolata kisti benim için cok basitti ya bana zorluğu da yoktu

Rica ederim ne demek biz elimizden maddi manevi geleni yapip tevekkul edicez gerisi Rabbime kalmis ikiside Zekeriya (a.s) duasi..
Çok teşekkür ediyorum canım Allah bin kere razı olsun transferden sonra da 99 kere eliniz karnınızda ya mubdi okuyun dedi bir arkadaş Allah inşallah emeklerimizi görür

Kuzum brokoliylw çözülcek birşey olsa ben 2kere ameliyata girermiydim?? Açılsa bile içindeki o tüycükler işlevini yitiriyr 100 de 1hamıle kalsan dış gebelik ben 2yıldr arastrdm umarım sağlıklı kararlar verirsin

Evet azıcık tuvaletim gelse baskı yapıyor benim de hala
Benimde
Yok canım ya aramadılar bi opunun ertesi günü aradılar bugün de ben kendim aradım
Benide bi 3. Gun aradilar bide yarin yani 5. Gun arayacaklar beklemesi öyle zor ki aslında hergun aramaları gerek allahim ne zor bi süreç bazılarının enerjisine sabrına hayran kalıyorum ben şimdiden kafayı yedim önce tese sperm cikacakmi sonra yumurta sayisi ne olacak dollenecek mi 3. 5. Gune gidecek mi sonra da tutacak ve yasayacak mi aman allahim bizlere sabırlar versin çok zooorrrr

Bi deneyeyim diyorum bakalım canım yaa 2 ay sürem var nasıl olsa

Valla açıkçası çikolata kistine etki eden alternatif tıp görmedim Burada şöyle geçti böyle geçti diye atıp tutan bazıları çikolata kisti olduğunu düşünüyor ama yanılıyor onlar asla endometriozis hastası değil bence ki bunu hangi doktora söyleseniz sadece güler. Daha zor aşamalarına gelmeden İnşallah hayırlısıyla sağlıklı gebelik elde edebilelim inşallah ...

Okurken ben darlandım neden kendini strese sokuyosun bu kadr azcık rahat ol böle stres yapman hormon dengeni zıplatır inşlh hayırlı haberler alırsın

Arkadaslar daha once notlarima eklemisim okumak isteyenler olursa bakabilir sayidan cok niyet onemli bakmak isteyen olursa ekledim dosya

Eklentiler

• Screenshot_20201020-212855_Memo.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…