Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allahım şifa versin rabbim evlat nasip etsin eşinin babasını amcasını da size bağışlasınBugun yumurtam toplandi.. Eşim numune vedi. Ve biz bu tedavimin ortasinda başka bi sorun yaşadık ve hala yaşamaya devam ediyoruz.. Eşimin babası ve amcası covidden dolayı yoğun bakimdalar. Durumları kritik. Önce tedaviyi durdurma kararı aldık, sonra devam etme. Çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizlerden dua istiyorum
Yok sayi ile degil icinizden ne zaman gelirse namazlarinizda dualarinizda otururkenKaç tane okumalıyız günde canım sayısı var mı
Rica ederim ne demek biz elimizden maddi manevi geleni yapip tevekkul edicez gerisi Rabbime kalmisCanım çok teşekkür ediyorum ekran fotosunu aldım okuyim bol bol
Evet canım ya araştırdım şimdi bu hidrosalpenks felan da asırı önemliymiş de ameliyat olmak istemiyorum brokoli kürü varmış onu denicem inşallah etkisi olur. o sıvı kesin sızıyor mu işte hsg cekilmeden bilemicem sanırım. Ben tüp bebeğe baslayana kadar çikolata kisti benim için cok basitti ya bana zorluğu da yoktuCanım öyle düşünme malesef sen sıkıntı çıkarmıyor sanıyorsun ama işin aslı öyle değil. Onların salgısı çok sıkıntılı öncelikle hamileleğe bile o müsaade etmiyor . Uzun vadede ise tüplerde rahimde bağırsaklarda bile yapışıklıklara sebep oluyor ve şiddetli ağrı kronikleşiyor , regl dönemlerin uzuyor ve hatta bazı kayıplara bile sebep olabiliyor . Çikolata kisti dediğimiz asıl hastalık olan endometriozisİn bi sonucu aslında ve basit bi hastalık değil
Çok teşekkür ediyorum canım Allah bin kere razı olsun transferden sonra da 99 kere eliniz karnınızda ya mubdi okuyun dedi bir arkadaş Allah inşallah emeklerimizi görürRica ederim ne demek biz elimizden maddi manevi geleni yapip tevekkul edicez gerisi Rabbime kalmisikiside Zekeriya (a.s) duasi..
Kuzum brokoliylw çözülcek birşey olsa ben 2kere ameliyata girermiydim?? Açılsa bile içindeki o tüycükler işlevini yitiriyr 100 de 1hamıle kalsan dış gebelik ben 2yıldr arastrdm umarım sağlıklı kararlar verirsinE
Evet canım ya araştırdım şimdi bu hidrosalpenks felan da asırı önemliymiş de ameliyat olmak istemiyorum brokoli kürü varmış onu denicem inşallah etkisi olur. o sıvı kesin sızıyor mu işte hsg cekilmeden bilemicem sanırım. Ben tüp bebeğe baslayana kadar çikolata kisti benim için cok basitti ya bana zorluğu da yoktu
BenimdeEvet azıcık tuvaletim gelse baskı yapıyor benim de hala
Benide bi 3. Gun aradilar bide yarin yani 5. Gun arayacaklar beklemesi öyle zor ki aslında hergun aramaları gerek allahim ne zor bi süreç bazılarının enerjisine sabrına hayran kalıyorum ben şimdiden kafayı yedim önce tese sperm cikacakmi sonra yumurta sayisi ne olacak dollenecek mi 3. 5. Gune gidecek mi sonra da tutacak ve yasayacak mi aman allahim bizlere sabırlar versin çok zooorrrrYok canım ya aramadılar bi opunun ertesi günü aradılar bugün de ben kendim aradım
Bi deneyeyim diyorum bakalım canım yaa 2 ay sürem var nasıl olsaKuzum brokoliylw çözülcek birşey olsa ben 2kere ameliyata girermiydim?? Açılsa bile içindeki o tüycükler işlevini yitiriyr 100 de 1hamıle kalsan dış gebelik ben 2yıldr arastrdm umarım sağlıklı kararlar verirsin
Valla açıkçası çikolata kistine etki eden alternatif tıp görmedimE
Evet canım ya araştırdım şimdi bu hidrosalpenks felan da asırı önemliymiş de ameliyat olmak istemiyorum brokoli kürü varmış onu denicem inşallah etkisi olur. o sıvı kesin sızıyor mu işte hsg cekilmeden bilemicem sanırım. Ben tüp bebeğe baslayana kadar çikolata kisti benim için cok basitti ya bana zorluğu da yoktu
Aynen ya mubdi ye muheymin ya varis ya halık duymustum bende
Aldım ama heyecandan iğneyi yapmadan önce sürmeyi unuttum yaptıktan sonra sürdüm alkolüKolonya ve pamuk
Dene dene en azından içinde kalmasınBi deneyeyim diyorum bakalım canım yaa 2 ay sürem var nasıl olsa
Bişi olmaz kuzumAldım ama heyecandan iğneyi yapmadan önce sürmeyi unuttum yaptıktan sonra sürdüm alkolü
Okurken ben darlandım neden kendini strese sokuyosun bu kadr azcık rahat ol böle stres yapman hormon dengeni zıplatır inşlh hayırlı haberler alırsınBenimde
Benide bi 3. Gun aradilar bide yarin yani 5. Gun arayacaklar beklemesi öyle zor ki aslında hergun aramaları gerek allahim ne zor bi süreç bazılarının enerjisine sabrına hayran kalıyorum ben şimdiden kafayı yedim önce tese sperm cikacakmi sonra yumurta sayisi ne olacak dollenecek mi 3. 5. Gune gidecek mi sonra da tutacak ve yasayacak mi aman allahim bizlere sabırlar versin çok zooorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?