- 9 Ekim 2020
- 5.758
- 7.731
- 148
Evt gerçekten çok şanslılar sadece zevkine hamile kalıyorlar.biz ise ne zahmetle acıyla uğraşla napalım nasip olsunda bize de böleymiş kısmet yaş kaç bu arada3 aydır tedaviye başlamak için bekledik.Sonra başlayınca olmuş gibi sevdirdiksonra yumurta toplama.acaba içi dolu çıkacak mi,döllenebilecek mi?Sonra tutundu mu?Sonrasında da inşallah ben yine düşünmeye razıyım,olsun da Ama bitmiyor.Normal yolla hamile kalıp,normal gebelik süreci geçirenler aslında ne kadar şanslılar..
İlla ağrımı istiyorsunkizlar bahsetmistim ya ben catlatma ignesi.oldum.dun aksam ama bugun akinti disinsa hicbir agrim yok normal mi bu?col yumurtam vardi
32 yaşındayımEvt gerçekten çok şanslılar sadece zevkine hamile kalıyorlar.biz ise ne zahmetle acıyla uğraşla napalım nasip olsunda bize de böleymiş kısmet yaş kaç bu arada
İlla ağrımı istiyorsun)) bünyeye göre değişen bir durummu bilmem benm hiç ağrım olmamıştı opuya kdr sonrası yatak döşek yatıom suan
yoktur cnm nie olsun ağrı kişiye göre değişir inan.kaç yumoşun olmuş şuan?agri istedigimden degil canim.korkuyorum yumurtalarda sorun mu var acaba diye cok gecmis olsunn canimm
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM TAVSİYE İÇİN AKŞAM AKTARDAN HEMEN ALACAĞIMGaz sıkıntısını bende yaşadım rezene çatı aldırdm hergün 2bardak ıctim çok iyi geldi tavsiye ederim
Blast transferimi oldu senin? Banada yrn haber verecekler 5.gün yrn bakalım kaldılarmı32 yaşındayım
Rica ederim ben çok faydasını gördüm 1dilim de limon atTEŞEKKÜR EDERİM CANIM TAVSİYE İÇİN AKŞAM AKTARDAN HEMEN ALACAĞIM
doktor en son pazarteai gunh 15 20 arasi demisti arkadan gelenlerde vardi canimyoktur cnm nie olsun ağrı kişiye göre değişir inan.kaç yumoşun olmuş şuan?
gayet gzl bir sayı birçoğu olgun çıkar hepsi olgun olmuyor zaten ağrında olmuyorsa ne güzel işte işlh hepsi döllensin bol yumoşların olaundoktor en son pazarteai gunh 15 20 arasi demisti arkadan gelenlerde vardi canim
3.gün embriyosu 2 tane oldu.Bugün 7.günü.Sadece peçeteye gelen bi kanama oldu.O da şu an yok.Çok zormuş beklemek...İnşallah kalmıştır.Annelerinin Rahmi için gün sayıyorlardırBlast transferimi oldu senin? Banada yrn haber verecekler 5.gün yrn bakalım kaldılarmı
insallahh canimmm,senin su an 5. gune kac tanesi ulastigayet gzl bir sayı birçoğu olgun çıkar hepsi olgun olmuyor zaten ağrında olmuyorsa ne güzel işte işlh hepsi döllensin bol yumoşların olaun
Gittim bnede sana soracaktim anca eve geldim yeni cok degil yumurtalarım ama yeterli dedi 7 tane gordu simdilik buyuyormuşlar en buyugu 14 mm falandi cumartesi tekrar komtrolum var ayni gonal f 225 ve merional devam birde cetrotide ekledi cumartesi tekrar kontrolum varCanım gittin mi kontrole 2.iğne eklendi mine durumdaymış yumurtalar
Ben zaten başından beri poZitif bakıyorum herşeye3.gün embriyosu 2 tane oldu.Bugün 7.günü.Sadece peçeteye gelen bi kanama oldu.O da şu an yok.Çok zormuş beklemek...İnşallah kalmıştır.Annelerinin Rahmi için gün sayıyorlardırGüzel düşünelim hep birlikte
canım benim cıkar ve 1 dakıka sonra vurul bana hemsırem oyle demıştı.Arkadaşlar akşama çatlatma iğnesi yapacağım şuan dolapta ve çıkar çıkmaz mı yapmak gerek yoksa biraz ısınması mı lazım?cuma sabah a kadar heyecandan patlıyorum
dün 3.gündü 8 adetti hepsini 5 e bıraktılar bugün hbr verilmicekmiş yarın haber verecekler hiçbir fikrim yok anlıcaninsallahh canimmm,senin su an 5. gune kac tanesi ulasti
cokk iyi canim masallahhhdün 3.gündü 8 adetti hepsini 5 e bıraktılar bugün hbr verilmicekmiş yarın haber verecekler hiçbir fikrim yok anlıcan
geçmiş olsun bende ağrılıyım suan ama senin kdr yumurtam toplanmadı benm.senin yaş mı pco danmı okdr cok yumurtn oldu maşallh diimdeKIZLAR OPU İŞLEMİNDE COK YUMURTA TOPLANIRSA 20 VE ÜSTÜ SONRASINDA ŞİDDETLİ BİR KASIK AĞRISI OLUYOR BİLGİNİZ OLSUN BENİM ÖYLE OLDU EN AZINDAN VE AŞIRI GAZ PROBLEMİ YAŞIYORUM .PROGESTAN DİYE VAJİNADAN FİTİL GİBİ ATILAN BİR HAP KULLANIYORUM KULLANMAKTA COK ZORLANIYORUM CUMARTESİ TRANSFER VAR BAKALIM AĞRILI OLACAK MI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?