2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Evt gerçekten çok şanslılar sadece zevkine hamile kalıyorlar.biz ise ne zahmetle acıyla uğraşla napalım nasip olsunda bize de böleymiş kısmet yaş kaç bu arada

kizlar bahsetmistim ya ben catlatma ignesi.oldum.dun aksam ama bugun akinti disinsa hicbir agrim yok normal mi bu?col yumurtam vardi
İlla ağrımı istiyorsun)) bünyeye göre değişen bir durummu bilmem benm hiç ağrım olmamıştı opuya kdr sonrası yatak döşek yatıom suan

İlla ağrımı istiyorsun)) bünyeye göre değişen bir durummu bilmem benm hiç ağrım olmamıştı opuya kdr sonrası yatak döşek yatıom suan
agri istedigimden degil canim.korkuyorum yumurtalarda sorun mu var acaba diyecok gecmis olsunn canimm

Blast transferimi oldu senin? Banada yrn haber verecekler 5.gün yrn bakalım kaldılarmı
3.gün embriyosu 2 tane oldu.Bugün 7.günü.Sadece peçeteye gelen bi kanama oldu.O da şu an yok.Çok zormuş beklemek...İnşallah kalmıştır.Annelerinin Rahmi için gün sayıyorlardırGüzel düşünelim hep birlikte

KIZLAR OPU İŞLEMİNDE COK YUMURTA TOPLANIRSA 20 VE ÜSTÜ SONRASINDA ŞİDDETLİ BİR KASIK AĞRISI OLUYOR BİLGİNİZ OLSUN BENİM ÖYLE OLDU EN AZINDAN VE AŞIRI GAZ PROBLEMİ YAŞIYORUM .PROGESTAN DİYE VAJİNADAN FİTİL GİBİ ATILAN BİR HAP KULLANIYORUM KULLANMAKTA COK ZORLANIYORUM CUMARTESİ TRANSFER VAR BAKALIM AĞRILI OLACAK MI

Canım gittin mi kontrole 2.iğne eklendi mi ne durumdaymış yumurtalar
Gittim bnede sana soracaktim anca eve geldim yeni cok degil yumurtalarım ama yeterli dedi 7 tane gordu simdilik buyuyormuşlar en buyugu 14 mm falandi cumartesi tekrar komtrolum var ayni gonal f 225 ve merional devam birde cetrotide ekledi cumartesi tekrar kontrolum var

Arkadaşlar akşama çatlatma iğnesi yapacağım şuan dolapta ve çıkar çıkmaz mı yapmak gerek yoksa biraz ısınması mı lazım ?cuma sabah a kadar heyecandan patlıyorum

Ben zaten başından beri poZitif bakıyorum herşeye sende test günü burayada yaz mrk ettim tatlişko haberler bekliyorum

Arkadaşlar akşama çatlatma iğnesi yapacağım şuan dolapta ve çıkar çıkmaz mı yapmak gerek yoksa biraz ısınması mı lazım ?cuma sabah a kadar heyecandan patlıyorum
canım benim cıkar ve 1 dakıka sonra vurul bana hemsırem oyle demıştı.

geçmiş olsun bende ağrılıyım suan ama senin kdr yumurtam toplanmadı benm.senin yaş mı pco danmı okdr cok yumurtn oldu maşallh diimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…