2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Arkadaşlar akşama çatlatma iğnesi yapacağım şuan dolapta ve çıkar çıkmaz mı yapmak gerek yoksa biraz ısınması mı lazım ?cuma sabah a kadar heyecandan patlıyorum
Dolaptamı olması gerekiyordu ben dolaba bile koymamıştım

Kızlar merhabalar bugün yazamadım hiç 4ü iyi kalite 2 si orta toplam 6 yumurtam donduruldu şimdi vakit bekleme vaktidir

Beni yanlış anlamayın ama taze transfer değil rahim dinlendirme süreci taraftarıyım gerçekten ...bilmiyorum iki taze üçüncüsüde rahim dinlendikten sonra transfer oldum..tuttu çok şükür..
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun transferden sonra yattınız mi acaba kimisi yatmak iyi degil diyor kimisi yatmak lazım tutunması icin ne yapacağımı şaşırdım. Yarın transferim var nasipse siz nasıl bir yol izlediniz?

Meraba bende birsey sorucam ben 4 gun ingeleri yaptim bugun kontrole gittim simdi 7 tane gelişen yumurta gördü 3 gun daha kullincam igneleri acaba yumurta daha fazlalasirmi yoksa boyle mi kalir sonradan buyur mu yani merak ettim cumartesi tekrar kontrol var ona gore opu ya karar veririz dedi

Öncelikle teşekkür ederim...açık konuşayım lavabo hariç 2gün hiç kalmadım...Sonra hafif ev işleri yavaş yavaş.. insanz sonradan keşke demektense yatıcam dinlenicem dedim. Önceki transferlerimde normal çalışma hayatıma devam etmiştim..hayırlı olsun inşallah rabbim yardımcınız olsun...güzel haberler alırız hepinizden...

Kızlar benim aşırı böbrek ağrılarım var belim kırılacak gibi,ishal,miğde bulantısı,bacak ağrısı halsizlik bunlar normalmi?opudan snra neolur cvp yazın

Canım doktorunu ara bak ishal bende de oldu ama bel ağrısı mide bulantısı falan olmadı
Aradım zaten bir terslik olacagı belliydi çatlatma iğnesini vuruldugum gece sabaha kdr kdr ağladım baş ağrısı miğde bulantısı suan yatak döşek ağlaya ağlaya yatıyrm sabah çagırdı dr gidicem

Amin inşallah teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…