- 9 Ekim 2020
- 5.918
- 7.926
- 148
Dolaptamı olması gerekiyordu ben dolaba bile koymamıştımArkadaşlar akşama çatlatma iğnesi yapacağım şuan dolapta ve çıkar çıkmaz mı yapmak gerek yoksa biraz ısınması mı lazım?cuma sabah a kadar heyecandan patlıyorum
Hadi bakalim hayirli haberlere inslalah yumurta mi donduruldu embriyomuKızlar merhabalar bugün yazamadım hiç 4ü iyi kalite 2 si orta toplam 6 yumurtam donduruldu şimdi vakit bekleme vaktidir
Sevindm cnm inşlh devamıda iyi olurKızlar merhabalar bugün yazamadım hiç 4ü iyi kalite 2 si orta toplam 6 yumurtam donduruldu şimdi vakit bekleme vaktidir
Dolaptamı olması gerekiyordu ben dolaba bile koymamıştım
EmbriyoHadi bakalim hayirli haberlere inslalah yumurta mi donduruldu embriyomu
İnşallah hepimizin iyi olsun.Sevindm cnm inşlh devamıda iyi olur
Bende bi an dedim yumurta da mi donduruluyo inslalah guzelce gelisir transfer olurEmbriyo
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun transferden sonra yattınız mi acaba kimisi yatmak iyi degil diyor kimisi yatmak lazım tutunması icin ne yapacağımı şaşırdım. Yarın transferim var nasipse siz nasıl bir yol izlediniz?Beni yanlış anlamayın ama taze transfer değil rahim dinlendirme süreci taraftarıyım gerçekten ...bilmiyorum iki taze üçüncüsüde rahim dinlendikten sonra transfer oldum..tuttu çok şükür..
Öncelikle teşekkür ederim...açık konuşayım lavabo hariç 2gün hiç kalmadım...Sonra hafif ev işleri yavaş yavaş.. insanz sonradan keşke demektense yatıcam dinlenicem dedim. Önceki transferlerimde normal çalışma hayatıma devam etmiştim..hayırlı olsun inşallah rabbim yardımcınız olsun...güzel haberler alırız hepinizden...Merhabalar öncelikle hayırlı olsun transferden sonra yattınız mi acaba kimisi yatmak iyi degil diyor kimisi yatmak lazım tutunması icin ne yapacağımı şaşırdım. Yarın transferim var nasipse siz nasıl bir yol izlediniz?
Kaç yumurta toplandıKızlar benim aşırı böbrek ağrılarım var belim kırılacak gibi,ishal,miğde bulantısı,bacak ağrısı halsizlik bunlar normalmi?opudan snra neolur cvp yazın
11 tane kilomda düşük brz çok acı çekiyorumKaç yumurta toplandı
Canım doktorunu ara bak ishal bende de oldu ama bel ağrısı mide bulantısı falan olmadı11 tane kilomda düşük brz çok acı çekiyorum
Aradım zaten bir terslik olacagı belliydi çatlatma iğnesini vuruldugum gece sabaha kdr kdr ağladım baş ağrısı miğde bulantısı suan yatak döşek ağlaya ağlaya yatıyrm sabah çagırdı dr gidicemCanım doktorunu ara bak ishal bende de oldu ama bel ağrısı mide bulantısı falan olmadı
Amin inşallah teşekkürlerÖncelikle teşMiekkür ederim...açık konuşayım lavabo hariç 2gün hiç kalmadım...Sonra hafif ev işleri yavaş yavaş.. insanz sonradan keşke demektense yatıcam dinlenicem dedim. Önceki transferlerimde normal çalışma hayatıma devam etmiştim..hayırlı olsun inşallah rabbim yardımcınız olsun...güzel haberler alırız hepinizden...
20 toplandı 17 döllendi dün 9 kalmıştı bugün 6 tanesini dondurdular 5.gün embriyosu olarakBende bi an dedim yumurta da mi donduruluyo inslalah guzelce gelisir transfer olurkac yumurta toplandi kaci döllendi acaba
Masalalh ne guzel inslalah saglikli bebekler olur onlarda20 toplandı 17 döllendi dün 9 kalmıştı bugün 6 tanesini dondurdular 5.gün embriyosu olarak
İnşallah inşallah allahım hayırlısıyla nasip etsinMasalalh ne guzel inslalah saglikli bebekler olur onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?