Ne oldu ki acaba ya bende zayıfım ama kasıklardaki ağrı dışında ağrım yok karnım çok şiş sadeceAradım zaten bir terslik olacagı belliydi çatlatma iğnesini vuruldugum gece sabaha kdr kdr ağladım baş ağrısı miğde bulantısı suan yatak döşek ağlaya ağlaya yatıyrm sabah çagırdı dr gidicem
bilmiyorum neden böle oldum ben;( bende vr bi anormallik;(Ne oldu ki acaba ya bende zayıfım ama kasıklardaki ağrı dışında ağrım yok karnım çok şiş sadece
Çok sevindim inşallah 10 güne güzel haberleri alırızİyi akşamlar kızlar bugün çok şükür transferim gerçekleşti benimle aynı olan var mı?
Kizlar bisey sorabilirmiyim..az once cetroid diye bi igne yaptim..igneyi bagirip cektikten aonra bi 3 damla disariya cikti..bisey olurmu..
Çok sevindim inşallah 10 güne güzel haberleri alırız
Catlatmama ignesi sanirim..zaten minnacik sivisi..3 damlasida cikinca aklimda kaldi..daha once erken catladigi icin yarida kalan tedavim olmustu..yine ayni sey olur diye korkttum canim.Olmaz herhalde olmasın yani bende de bazen iğnelerle oluyor öyle şeyler
Bende de öyle oluyordu kuzum biraz azıcık hava Çek vurmadan önce havalı vurunca sonuna kadar dışarı çıkmıyor ama az bir havaKizlar bisey sorabilirmiyim..az once cetroid diye bi igne yaptim..igneyi bagirip cektikten aonra bi 3 damla disariya cikti..bisey olurmu..
Çok geçmiş olsun canım haberdar et bizi deAradım zaten bir terslik olacagı belliydi çatlatma iğnesini vuruldugum gece sabaha kdr kdr ağladım baş ağrısı miğde bulantısı suan yatak döşek ağlaya ağlaya yatıyrm sabah çagırdı dr gidicem
Bende yarın katılacağımİyi akşamlar kızlar bugün çok şükür transferim gerçekleşti benimle aynı olan var mı?
Tşk ederim cnmmÇok geçmiş olsun canım haberdar et bizi de
Tesekkur ediyorum canim..ilk defa oldu..hemde catlamama ignesinde..saglik olsun..yatin hemsireye sorarim artik..Bende de öyle oluyordu kuzum biraz azıcık hava Çek vurmadan önce havalı vurunca sonuna kadar dışarı çıkmıyor ama az bir hava
Bi git bakalım hastaneye inşallah ciddi bişey değildirbilmiyorum neden böle oldum ben;( bende vr bi anormallik;(
Evet catlatmama ignesi bende vuruldum 4 gibi birsey olmaz 2 3 damladan herhaldeCatlatmama ignesi sanirim..zaten minnacik sivisi..3 damlasida cikinca aklimda kaldi..daha once erken catladigi icin yarida kalan tedavim olmustu..yine ayni sey olur diye korkttum canim.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahİyi akşamlar kızlar bugün çok şükür transferim gerçekleşti benimle aynı olan var mı?
Çok da öyle bakmamak lazım. İlk hamileliğimi normal yolla hem de istediğim ilk ayda kaldım. Ne mutlu değil mi? Neler çektim neler. 11 haftalıkken kızılcık mikrobu kapmışım. Bebeği çok etkilenmiş. Sakat doğar deeiler. Fiziken değilse zekasında olur dediler. Aldır diyen Dr sayısı bile az değildi. Doğurmaya karar verdiğimde hormonlar ilaçlar kontroller vs vs. 7 ayda ne ilaçlar ne testler. Doğduğunda acaba duyuyor mu görüyor mu? Büyüdükçe zekasında sıkıntı olacak mı? Senelerim tedirginlikle gitti. Normal diyip bakmamak lazım kimler neler çekiyor bilemiyoruz.Evt gerçekten çok şanslılar sadece zevkine hamile kalıyorlar.biz ise ne zahmetle acıyla uğraşla napalım nasip olsunda bize de böleymiş kısmet yaş kaç bu arada
Haklısın kimin ne çektiğini bilemeyiz.Allah kimseye sıkıntı yaşatmasınÇok da öyle bakmamak lazım. İlk hamileliğimi normal yolla hem de istediğim ilk ayda kaldım. Ne mutlu değil mi? Neler çektim neler. 11 haftalıkken kızılcık mikrobu kapmışım. Bebeği çok etkilenmiş. Sakat doğar deeiler. Fiziken değilse zekasında olur dediler. Aldır diyen Dr sayısı bile az değildi. Doğurmaya karar verdiğimde hormonlar ilaçlar kontroller vs vs. 7 ayda ne ilaçlar ne testler. Doğduğunda acaba duyuyor mu görüyor mu? Büyüdükçe zekasında sıkıntı olacak mı? Senelerim tedirginlikle gitti. Normal diyip bakmamak lazım kimler neler çekiyor bilemiyoruz.
Şimdi de tüp bebek için uğraşıyoruz ki 2. Denemeyi de bu ay pas geçtik. Herşey kısmet herşey sınav. Yaradan vereceği zamanı bilir. Önemli olan hayırlısı
Sıkıntı olma kuzum merak etmeTesekkur ediyorum canim..ilk defa oldu..hemde catlamama ignesinde..saglik olsun..yatin hemsireye sorarim artik..
İğneyi yaptıktan sonra Bi 10 sn beklet demişti hemşire. Bütün iğneler için aynı şeyi yapıyorumKizlar bisey sorabilirmiyim..az once cetroid diye bi igne yaptim..igneyi bagirip cektikten aonra bi 3 damla disariya cikti..bisey olurmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?