2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Ne oldu ki acaba ya bende zayıfım ama kasıklardaki ağrı dışında ağrım yok karnım çok şiş sadece

Kizlar bisey sorabilirmiyim..az once cetroid diye bi igne yaptim..igneyi bagirip cektikten aonra bi 3 damla disariya cikti..bisey olurmu..

Olmaz herhalde olmasın yani bende de bazen iğnelerle oluyor öyle şeyler
Catlatmama ignesi sanirim..zaten minnacik sivisi..3 damlasida cikinca aklimda kaldi..daha once erken catladigi icin yarida kalan tedavim olmustu..yine ayni sey olur diye korkttum canim.

Kizlar bisey sorabilirmiyim..az once cetroid diye bi igne yaptim..igneyi bagirip cektikten aonra bi 3 damla disariya cikti..bisey olurmu..
Bende de öyle oluyordu kuzum biraz azıcık hava Çek vurmadan önce havalı vurunca sonuna kadar dışarı çıkmıyor ama az bir hava

Çok geçmiş olsun canım haberdar et bizi de

Evt gerçekten çok şanslılar sadece zevkine hamile kalıyorlar.biz ise ne zahmetle acıyla uğraşla napalım nasip olsunda bize de böleymiş kısmet yaş kaç bu arada
Çok da öyle bakmamak lazım. İlk hamileliğimi normal yolla hem de istediğim ilk ayda kaldım. Ne mutlu değil mi? Neler çektim neler. 11 haftalıkken kızılcık mikrobu kapmışım. Bebeği çok etkilenmiş. Sakat doğar deeiler. Fiziken değilse zekasında olur dediler. Aldır diyen Dr sayısı bile az değildi. Doğurmaya karar verdiğimde hormonlar ilaçlar kontroller vs vs. 7 ayda ne ilaçlar ne testler. Doğduğunda acaba duyuyor mu görüyor mu? Büyüdükçe zekasında sıkıntı olacak mı? Senelerim tedirginlikle gitti. Normal diyip bakmamak lazım kimler neler çekiyor bilemiyoruz.
Şimdi de tüp bebek için uğraşıyoruz ki 2. Denemeyi de bu ay pas geçtik. Herşey kısmet herşey sınav. Yaradan vereceği zamanı bilir. Önemli olan hayırlısı

Haklısın kimin ne çektiğini bilemeyiz.Allah kimseye sıkıntı yaşatmasın

İğneyi yaptıktan sonra Bi 10 sn beklet demişti hemşire. Bütün iğneler için aynı şeyi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…