2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Merhaba arkadaşlar bende bu ay başladım benim 8. Günüm bugün iğne vuruyorum bugün doktora gittik 8 9 tane yumurtam olmuş 15 m 13 m 12 m 11 m böyle yumurtalar sizce nasıl bu ay devam edilir mi tedaviye

hsg için adet görmene gerek yok ki , zaten hsg nin düzgün çekilebilmesi açısından kanama yada lekelenme olmaması gerekli ... uygun zamanında çektir bence
Canım Allah razı olsun senden hep yardımcı olmaya calısıyorsun çok sağol. Bugün aklıma takıldı birden bire adet bitiminde cekiliyorsa hsg acaba adet olmazsam nolacak diye haklısın aslında ozaman ben beklenen adet döneminden sonra cekilirm inşallah

Allah hayırlı etsin canım nerde tedavi oluyorsun daha önceki yazılarından okumuştum sanırım erzurumda tedavi oluyordun doktorun kim acaba bende erzurumda tedavi görüyorum da

ARKADAŞLAR PAZARTESİ YUMURTA TOPLANDIĞINI SÖYLEMİŞTİM COK SUKUR FAZLA YUMURTA TOPLANDI AMA PAZARTESİ GÜNÜNDEN BERİ BÜYÜK TUVALETİMİ YAPAMIYORUM GAZ PROBLEMİM DE VAR ÇARE BULUN BANA NE YAPACAĞIM BEN ŞİŞTİM PATLAMAK ÜZEREYM

Ben sana rezene çayını tavsiye etmiştim denemedinmi?

Sabah aç karnına 2 kuru kayısı yeyip üzerine su içebilirsin.

Rezene cayi ve kimyon gaza iyi gelir birde kabizkik icin 5 kayisi 5 kuru erik 5 inciri kaynatin 10 dk rondodan gecirin bi yemek kasigi zeytinyagi kayip sabah ac karna yiyin üzerine ilik su icin

Rica ederim ne demek :) hepimiz birbirmize yardımcı olmak için varız

Canim merhaba ..benimde 6.gunuydu..bugun kontrole gittim..doktorumun muayene esnasinda ilk sordugu soru akintin varmiydi..akinti olmasi gerekn biseymis zaten..olmassa sıkıntiymis..cok normal yani kuzum.agrimida sordu..bende agri olmadi..mesela cok hafif oluyo..kasiklarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…