- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
Cokmu sıkışık giriliyo transfere acaba nasil tutacaz ki dualrim sizinle inslalah hayirli haberler alirsiniz 10 gun sonraArkadaşlar transferim oldu dua bekliyorum ama dayanamadım doktor git dedi 10 dk sonra tuvalete gittim bir şey olur mu acaba
Canım Allah razı olsun senden hep yardımcı olmaya calısıyorsun çok sağol. Bugün aklıma takıldı birden bire adet bitiminde cekiliyorsa hsg acaba adet olmazsam nolacak diyehsg için adet görmene gerek yok ki , zaten hsg nin düzgün çekilebilmesi açısından kanama yada lekelenme olmaması gerekli ... uygun zamanında çektir bence
Allah hayırlı etsin canım nerde tedavi oluyorsun daha önceki yazılarından okumuştum sanırım erzurumda tedavi oluyordun doktorun kim acaba bende erzurumda tedavi görüyorum daSelam kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin sabrimizin mükâfatını kucagimizla doldursun bende dün regl 2 günü hormon tahlili verdim sonuçlar normal çıkınca tüp bebeğe basladik sanırım gonal-F başladık 325 cumartesi sabah kontrol var bundan sonra neler olacak kızlar çok merak ediyorum ilk denemem hiç bir bilgim yok bu konularda
CANIM 30 YASINDAYIM DOKTOR DA SASIRDIgeçmiş olsun bende ağrılıyım suan ama senin kdr yumurtam toplanmadı benm.senin yaş mı pco danmı okdr cok yumurtn oldu maşallh diimde
Pco olmadan sonuç baya yüksek inşlhhh hayırlı sonuçlar alırsın maşallahCANIM 30 YASINDAYIM DOKTOR DA SASIRDI
CANIM BİZİM SORUN EŞİMDE SPERM AZLIĞI BUGÜN DE ARADILAR ŞUAN 16 BEBEK ADAYIMIZ VAR 4.GÜN BUGÜNPco olmadan sonuç baya yüksek inşlhhh hayırlı sonuçlar alırsın maşallah
16nın en kötü 10nu gider 5eCANIM BİZİM SORUN EŞİMDE SPERM AZLIĞI BUGÜN DE ARADILAR ŞUAN 16 BEBEK ADAYIMIZ VAR 4.GÜN BUGÜN
Ben sana rezene çayını tavsiye etmiştim denemedinmi?ARKADAŞLAR PAZARTESİ YUMURTA TOPLANDIĞINI SÖYLEMİŞTİM COK SUKUR FAZLA YUMURTA TOPLANDI AMA PAZARTESİ GÜNÜNDEN BERİ BÜYÜK TUVALETİMİ YAPAMIYORUM GAZ PROBLEMİM DE VAR ÇARE BULUN BANA NE YAPACAĞIM BEN ŞİŞTİM PATLAMAK ÜZEREYM
UMARIM HEPİMİZ COK GÜZEL SONUÇLAR ALLIRIZ ALLAHIN IZNI ILE BANA CUMARTESİ TAZE TRANSFER OLACAK SANIRIM KAN DURUMUMA GÖRE SENDE DURUMLAR NASIL CANIMPco olmadan sonuç baya yüksek inşlhhh hayırlı sonuçlar alırsın maşallah
ONU ALDIM DÜN AKŞAM İÇTİM KUZUM AMA HİÇ FAYDASI OLMADI ASLA TUVALETİMİ YAPAMIYORUM PATLAYACAĞIMBen sana rezene çayını tavsiye etmiştim denemedinmi?
Edilir tabi cnmMerhaba arkadaşlar bende bu ay başladım benim 8. Günüm bugün iğne vuruyorum bugün doktora gittik 8 9 tane yumurtam olmuş 15 m 13 m 12 m 11 m böyle yumurtalar sizce nasıl bu ay devam edilir mi tedaviye
16nın en kötü 10nu gider 5ebol bol yumoşun var taze transfer mi yapEVET CANIM
DOKTOR TAZE TRANSFER YAPABİLİRİM DEDİ CANIM CUMARTESİ KAN VERECEĞİM KAN DEĞERİM İYİ CIKARSA TRANSFER YAPACAK GÜZELİM16nın en kötü 10nu gider 5ebol bol yumoşun var taze transfer mi yapçak dr un?
Oy oyyt hadi transfer olanlar olacaklar çok haftaya güzel haberler gelmeye başlarDOKTOR TAZE TRANSFER YAPABİLİRİM DEDİ CANIM CUMARTESİ KAN VERECEĞİM KAN DEĞERİM İYİ CIKARSA TRANSFER YAPACAK GÜZELİM
Sabah aç karnına 2 kuru kayısı yeyip üzerine su içebilirsin.ARKADAŞLAR PAZARTESİ YUMURTA TOPLANDIĞINI SÖYLEMİŞTİM COK SUKUR FAZLA YUMURTA TOPLANDI AMA PAZARTESİ GÜNÜNDEN BERİ BÜYÜK TUVALETİMİ YAPAMIYORUM GAZ PROBLEMİM DE VAR ÇARE BULUN BANA NE YAPACAĞIM BEN ŞİŞTİM PATLAMAK ÜZEREYM
Rezene cayi ve kimyon gaza iyi gelir birde kabizkik icin 5 kayisi 5 kuru erik 5 inciri kaynatin 10 dk rondodan gecirin bi yemek kasigi zeytinyagi kayip sabah ac karna yiyin üzerine ilik su icinARKADAŞLAR PAZARTESİ YUMURTA TOPLANDIĞINI SÖYLEMİŞTİM COK SUKUR FAZLA YUMURTA TOPLANDI AMA PAZARTESİ GÜNÜNDEN BERİ BÜYÜK TUVALETİMİ YAPAMIYORUM GAZ PROBLEMİM DE VAR ÇARE BULUN BANA NE YAPACAĞIM BEN ŞİŞTİM PATLAMAK ÜZEREYM
Ilk muayede gorulen yumurta sayisi oylece kaliyormu yoksa artabiliyormu birisi yazmisti ilk muayenede 8 sonra 15 toplamada 20 tane tollanmis şaşırmıştımEdilir tabi cnm
Rica ederim ne demek :) hepimiz birbirmize yardımcı olmak için varızCanım Allah razı olsun senden hep yardımcı olmaya calısıyorsun çok sağol. Bugün aklıma takıldı birden bire adet bitiminde cekiliyorsa hsg acaba adet olmazsam nolacak diyehaklısın aslında ozaman ben beklenen adet döneminden sonra cekilirm inşallah
Canim merhaba ..benimde 6.gunuydu..bugun kontrole gittim..doktorumun muayene esnasinda ilk sordugu soru akintin varmiydi..akinti olmasi gerekn biseymis zaten..olmassa sıkıntiymis..cok normal yani kuzum.agrimida sordu..bende agri olmadi..mesela cok hafif oluyo..kasiklarda..Arkadaslar ignelerimin 6.gunu bugub sanki adet olacakmisim gibi hafif kasiklarimda agri ve akintim mevcut dun kontrole gittigimde catlamamasi icin igne de verdi cumartesi tekrar kontrole gidcem bu akinti agri normalmi cok degil ama yinede size sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?