2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Evet doğru söylüyorsun. Biz çok gazla düşünüp kendimizce dikkat etmeye çalışıyoruz ama günün sonunda olacağı olan oluyor :) bakalım nasıl sonuçlar alacağız.
Nasip olunca amuda da kalksan tutuyor kendini parçalasan da doğacak olanın nefesini veren ol dediği zamn oluyor

Anladim cok tesekkur ederim benimde hafif agrim var kasik ve karin da akintimda var biraz biraz hayirlisi olsun insllaah cumartesi gidecem tekrar ona gore opuya karar vericez

Benimde Yakup kumtepe canım. Bende ekimde başladım tedaviye ama çikolata kistim var 2 tane lucrin depot ile baskılama tedavisi başladı son gidişimde de 2 ay sonra hsg çekil gel dedi senin ilk gidişinde tedavin hemen başladı mı öncesinde bi sürecin oldu mu acaba sorun neydi canım

Anladim cok tesekkur ederim benimde hafif agrim var kasik ve karin da akintimda var biraz biraz hayirlisi olsun insllaah cumartesi gidecem tekrar ona gore opuya karar vericez
Benimde ayno cumartesi gidicem..muhtemelen pazartesi toplama olur dedi..hemsire..ayni gunler olucaz sanirim..

Benim 11 yaşında kızım var canım sonrasinda 4 aylık bir düşük 3 yıl önce dış gebelik sağ tüp patladı alındı sol tüp kapalı dendi sızıntı var normal gebelik olmaz dendi ramazan ayında kimyasal gebelik yaşadım dünde regl 2. Günü diye hormon için gitmiştim muayenemi bile başka doktor yaptı Yakup hocayı bula bilene aşk ola ordan oraya gidiyor sürekli hiç konusmadim bile yanındaki sekreterler reçeteyi getirip ne yapmam gerektiğini anlattı iğneye başladık cumartesi sabah kontrole cagirdilar umarım konuşma fırsatım olur kendisiyle

bir kızım yok ama diğer yaşadığın şeyler benm yaşadıklarımla aynı .Allah şifa versin

Maşallah ne mutlu canım yaa allah bağışlasın. Bana da sızıntı dediğin hidrosalpinks ise öyle bişey yazmıştı kağıda ondan şüphelendiği için hsg istedi sanırım o şekilde iğneye başlatmadı canım yaa sende hala sızıntı var mıymış ben gittiğinde Yakup hoca muayene ediyor şükür şansıma canım yaa Pınar hoca yanında geliyor reçete felan olunca o yazıyor Yakup hoca söylüyor

Evet pınar hanimdi muayene eden aslında pınar hanımdan sonra Yakup hoca muayene etmek istemiş ama ben wc gitmistim dahada fırsatı olmadı recetemi Yakup hoca yazdı hsg 3 yıl önce cekilmistim yenisini istemediler aslında ben tedaviden önce hsg çekilmek istiyordum kapalı tüp açılmış ola bilir tüp bebeğe gerek kalmadan başka bir tedaviye baslayada bilirdik bilmiyorum nasip bakalım cumartesi konuşucam hocayla

Takip evrakında hidrosalpinks gibi bişey yazıyor mu peki ? Aslında evet hsg için 6 aylık diyorlar ama aslında inşallah tuttsun da biran önce olması daha iyi canım bende salı günü binbir umutla iğnelere başlıcam diye gittim 2 ay erteledi

Arkadaşlar yarın opu olacağım da.yanıms götürmem gereken öncesi ve sonrası için lazım olan olacak şeyler var mı tecrübelerinizden söyler misiniz ? Ve nasıl oluyor evrak doldurulacakmış sonra ne oluyor ?

Hadi bakalim hayirli olur ikimiz icinde insalahbenim cumartesi 8.gun olacak yani 7 gun ilaclari kullanmis olucam sizin nasil
Benimde tatlim 9. Gun olcak..ben cuma gunu baslamistim..ignelere...insallah canimm..hayirliai olsunn...bol bol yumurtalarimiz ciksin insallah..ve kalitelide embriyolarimiz olusssun..rabbim insallah dualrimizi kabul eder..

Benimde tatlim 9. Gun olcak..ben cuma gunu baslamistim..ignelere...insallah canimm..hayirliai olsunn...bol bol yumurtalarimiz ciksin insallah..ve kalitelide embriyolarimiz olusssun..rabbim insallah dualrimizi kabul eder..
Amin amin inslalah bende cumartesi sizden sonra baslamişim hayirlisi olsun hakkimizda

temiz bir iç çamaşırı ped zaten veriyorlar ama istiyorsan yanına al zaten opudan cıkınca yatıosun amelıyat önlüğünle taburcu olurkende gelsiğin kıyafetifini giyip cıkarsın cnm

temiz bir iç çamaşırı ped zaten veriyorlar ama istiyorsan yanına al zaten opudan cıkınca yatıosun amelıyat önlüğünle taburcu olurkende gelsiğin kıyafetifini giyip cıkarsın cnm
Evrak dedikleri imzalaman gerekn prosedürler sonra odaya alıyorlar hazırlayıp ameliyathaneye gidiosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…