2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Ilk muayede gorulen yumurta sayisi oylece kaliyormu yoksa artabiliyormu birisi yazmisti ilk muayenede 8 sonra 15 toplamada 20 tane tollanmis şaşırmıştım
Canim herkezin anatomik yapisi farkli..benim 4.5 tane gorunmustu..bugun kontrolde sadece 3 tanesi buyumus..degisebiliyo..

Ilk muayede gorulen yumurta sayisi oylece kaliyormu yoksa artabiliyormu birisi yazmisti ilk muayenede 8 sonra 15 toplamada 20 tane tollanmis şaşırmıştım
Yumurta sayısıda ebatıda artıyor benm ilk kntrolde 11 idi sn kntrolde 15oldu kısıye görede değişir tabi istenilen boyuta getirene kdr zaten iğneye devam ettirio dr

Merhaba arkadaşlar bende bu ay başladım benim 8. Günüm bugün iğne vuruyorum bugün doktora gittik 8 9 tane yumurtam olmuş 15 m 13 m 12 m 11 m böyle yumurtalar sizce nasıl bu ay devam edilir mi tedaviye
Ignelerinmi 8. Gunu canim..yoksa bugubmu basladin ignelere..

Evet canim o yazan bendim 21 topladılar 12 olgundan maalesef 5 i doolendi ve suan elde var 3. Gun bir tek embriyo sperm sıkıntısı imiş önemli olan saglikli embriyo sayisi çok olmasının bin onemi yokmuş görmüş oldum

Doktor tedaviyi bırakabiliriz dedi ama yani yumurta felan toplamadan o kadar masraf yaptık boşa gidicekmis yani
yani atak yapabilir yumurtaların okdr da negatif olma bence beslenmene dikkat et strest yapma lütfen.ümitlendirmek istemem fazla ama benm 4yumurtam atak yapmıştı:)inşlhhh tedavin güzel devam eder

yani atak yapabilir yumurtaların okdr da negatif olma bence beslenmene dikkat et strest yapma lütfen.ümitlendirmek istemem fazla ama benm 4yumurtam atak yapmıştı:)inşlhhh tedavin güzel devam eder
İnşallah ya ama yarında gidicez daha buyumezse tedaviyi yarın sonlandıracak

İnşallah canım Allah ne derse o aslında biz çok düşünüyoruz
Evet doğru söylüyorsun. Biz çok gazla düşünüp kendimizce dikkat etmeye çalışıyoruz ama günün sonunda olacağı olan oluyor :) bakalım nasıl sonuçlar alacağız.

Allah hayırlı etsin canım nerde tedavi oluyorsun daha önceki yazılarından okumuştum sanırım erzurumda tedavi oluyordun doktorun kim acaba bende erzurumda tedavi görüyorum da
Sağol canım tşk ederim doktorum Yakup Kumtepe üniversite Hastanesi'nde tedaviye başladım zatın Erzurum'da iki tane tüp bebek uzmanı var biri Bünyamin Börekçi diğeri Yakup hoca bünyamin bey buhara Hastanesi'ne gitmiş orda devam ediyor senin doktorun kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…