Canim herkezin anatomik yapisi farkli..benim 4.5 tane gorunmustu..bugun kontrolde sadece 3 tanesi buyumus..degisebiliyo..Ilk muayede gorulen yumurta sayisi oylece kaliyormu yoksa artabiliyormu birisi yazmisti ilk muayenede 8 sonra 15 toplamada 20 tane tollanmis şaşırmıştım
Yumurta sayısıda ebatıda artıyor benm ilk kntrolde 11 idi sn kntrolde 15oldu kısıye görede değişir tabi istenilen boyuta getirene kdr zaten iğneye devam ettirio drIlk muayede gorulen yumurta sayisi oylece kaliyormu yoksa artabiliyormu birisi yazmisti ilk muayenede 8 sonra 15 toplamada 20 tane tollanmis şaşırmıştım
Ignelerinmi 8. Gunu canim..yoksa bugubmu basladin ignelere..Merhaba arkadaşlar bende bu ay başladım benim 8. Günüm bugün iğne vuruyorum bugün doktora gittik 8 9 tane yumurtam olmuş 15 m 13 m 12 m 11 m böyle yumurtalar sizce nasıl bu ay devam edilir mi tedaviye
Evet canim o yazan bendim 21 topladılar 12 olgundan maalesef 5 i doolendi ve suan elde var 3. Gun bir tek embriyo sperm sıkıntısı imiş önemli olan saglikli embriyo sayisi çok olmasının bin onemi yokmuş görmüş oldumIlk muayede gorulen yumurta sayisi oylece kaliyormu yoksa artabiliyormu birisi yazmisti ilk muayenede 8 sonra 15 toplamada 20 tane tollanmis şaşırmıştım
İyi akşamlar kızlar
Bir sorun olmaz sanırım. Benimde dün öğlen olmuştu. 10-15 dk uzansan yeterli demişti doktorArkadaşlar transferim oldu dua bekliyorum ama dayanamadım doktor git dedi 10 dk sonra tuvalete gittim bir şey olur mu acaba
İğnelerin 8. Günü bugün canımIgnelerinmi 8. Gunu canim..yoksa bugubmu basladin ignelere..
Doktor tedaviyi bırakabiliriz dedi ama yani yumurta felan toplamadan o kadar masraf yaptık boşa gidicekmis yaniEdilir tabi cnm
yani atak yapabilir yumurtaların okdr da negatif olma bence beslenmene dikkat et strest yapma lütfen.ümitlendirmek istemem fazla ama benm 4yumurtam atak yapmıştı:)inşlhhh tedavin güzel devam ederDoktor tedaviyi bırakabiliriz dedi ama yani yumurta felan toplamadan o kadar masraf yaptık boşa gidicekmis yani
İnşallah ya ama yarında gidicez daha buyumezse tedaviyi yarın sonlandıracakyani atak yapabilir yumurtaların okdr da negatif olma bence beslenmene dikkat et strest yapma lütfen.ümitlendirmek istemem fazla ama benm 4yumurtam atak yapmıştı:)inşlhhh tedavin güzel devam eder
Merhaba arkadaşlar bende bu ay başladım benim 8. Günüm bugün iğne vuruyorum bugün doktora gittik 8 9 tane yumurtam olmuş 15 m 13 m 12 m 11 m böyle yumurtalar sizce nasıl bu ay devam edilir mi tedaviye
Of benim için çok kötüydü çok sıkışıktım artık böbreklerime vurdu kalktım yani yoksa yatağa yapacaktımCokmu sıkışık giriliyo transfere acaba nasil tutacaz ki dualrim sizinle inslalah hayirli haberler alirsiniz 10 gun sonra
İnşallah canım Allah ne derse o aslında biz çok düşünüyoruzBir sorun olmaz sanırım. Benimde dün öğlen olmuştu. 10-15 dk uzansan yeterli demişti doktor
Evet doğru söylüyorsun. Biz çok gazla düşünüp kendimizce dikkat etmeye çalışıyoruz ama günün sonunda olacağı olan oluyor :) bakalım nasıl sonuçlar alacağız.İnşallah canım Allah ne derse o aslında biz çok düşünüyoruz
Sağol canım tşk ederim doktorum Yakup Kumtepe üniversite Hastanesi'nde tedaviye başladım zatın Erzurum'da iki tane tüp bebek uzmanı var biri Bünyamin Börekçi diğeri Yakup hoca bünyamin bey buhara Hastanesi'ne gitmiş orda devam ediyor senin doktorun kimAllah hayırlı etsin canım nerde tedavi oluyorsun daha önceki yazılarından okumuştum sanırım erzurumda tedavi oluyordun doktorun kim acaba bende erzurumda tedavi görüyorum da
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız kuzumEvet doğru söylüyorsun. Biz çok gazla düşünüp kendimizce dikkat etmeye çalışıyoruz ama günün sonunda olacağı olan oluyor :) bakalım nasıl sonuçlar alacağız.
Ama yarında gel eğer büyümemişse tedaviyi durduruz dedi benimde aklim onu almadiEdilir tabi neden edilmesin canım
Of benim için çok kötüydü çok sıkışıktım artık böbreklerime vurdu kalktım yani yoksa yatağa yapacaktım
O bir tek size tutunur inslalahEvet canim o yazan bendim 21 topladılar 12 olgundan maalesef 5 i doolendi ve suan elde var 3. Gun bir tek embriyo sperm sıkıntısı imiş önemli olan saglikli embriyo sayisi çok olmasının bin onemi yokmuş görmüş oldum
inşlhh olumlu birşeylwr duyarsınız seni anlıyorum hem masraflı hem yorucu ama 2de hep daha fazla uyarılıyor yumurtalar umarım devam edilir haber ver mutlaka yarınİnşallah ya ama yarında gidicez daha buyumezse tedaviyi yarın sonlandıracak
Anladim hayirlisi inslalah o zman diyelimYumurta sayısıda ebatıda artıyor benm ilk kntrolde 11 idi sn kntrolde 15oldu kısıye görede değişir tabi istenilen boyuta getirene kdr zaten iğneye devam ettirio dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?