Bizde erkek sorunu yoktu opu a kadar endometriozis tüp vs dendi şimdide bu çıktı işte yarın ararlar inş gelişmelerden haberdar ederlerAllah yardımcın olsun hergün başka bişey duyuyoruz hiç duymamıştım, Allah hepimize sabır versin çabalarımız sonuçlarını versin. Benm 9 dan 8 döllendi en son 2 tane 4. Gün donduruldu. 5 e giden olmadı. O 4. Gün embriyolarının da tutacağını düşnmüyorm bizde sprm morfoloji sorunu varmış opu da öğrendik
Varıdr herşeyde bir hayır. Sen sağlıklı ol da bünyen daha kolay tutar bebişleriBenim Bugün transferim olacaktı ama fazla yumurtadan kaynaklı tüm vücudumu su kaplamış tedavim ertelendi 10 adet 5. Gün emriyosu donduruldu 2 regl sonrası transfer olacak . Tüm kullandığım ilaçları bıraktım zaten size anlatmıştım durumunu yumurta toplama sonrası aşırı bir ağrım olmuştu sebebi de fazla yumurtadan kaynaklı tüm vucudumu saran su imiş
Transfer olacağımı düşünürken OHSS olmuşum bu şekilde transfer yapılacak olsaydı hamile kalsaydım çok zor olur dedi doktor hatta 30 kilo su toplarmış vucudum . Sizde dikkat edin kuzularım ohss çok kötü bir durum
Maalesef benAranızda sigara kullanan varmı acaba tedavi sürecinde
Ya herkese transfer öncesi östrojen hormonu yüklüyorlar.ben dr la görüşüp doğal transfer isticem ya;(evet pazartesi transfer olacak benim. transferden önce embriyonun daha sağlıklı tutunması için progesteron veriyorlar.
Çok geçmiş olsun cnm demek baya fena olmuş sende senin kdr yumurtam toplanmadı ama zayıf bünyeden bende günlerdir acı çekiyrdum ilk defa bugün brzcık rahatladım.dr felan ilaç verdimi sanaBenim Bugün transferim olacaktı ama fazla yumurtadan kaynaklı tüm vücudumu su kaplamış tedavim ertelendi 10 adet 5. Gün emriyosu donduruldu 2 regl sonrası transfer olacak . Tüm kullandığım ilaçları bıraktım zaten size anlatmıştım durumunu yumurta toplama sonrası aşırı bir ağrım olmuştu sebebi de fazla yumurtadan kaynaklı tüm vucudumu saran su imiş
Aynı durum bende de var canım. Havuz değil de benimki. İlk opu temmuzda yapıldı ve 9 tane toplandı. O zamandan beri takviye kullanıyorum. Neredeyse 3 aydır. Her gittiğimde yumurta az diyor, takviyeye devam diyor. Bence opu sonrası kolay kolay vücut toplanıp da yumurta üretemiyor. Heleki benim gibi 37 yaşındaysanKızlar bende salı gunu ikinci tedavıme basladım bugun kontrole geldım doktor 2 yumurtadan biri buyumus biri kucuk kalmıs dedı kan sonucuna gore o buyutenı alırız havuz yontemıyle devam ederiz dedı. Anlamadığım ilk tedavımde haziran ayında oldu 4 yumurtam toplandı 3 emrıyo olustu 2 si 5 gune gitmıstı. Bı kac ay ıcınde nası bu kadar azalma oluyor. Ayrıca eylul ayında geldıgımde doktor durumun cokda kotu deıl 5 6 adet yumurta goruyorum dedı. Devlettende rapor cıkarmak ıcın gitmıstım ordada muayene ettiklerinde 6 7 tane yumurta goruyorum dedı. Sımdı acaba para ıcın mı havuz yontemı yapıyorlar ister istemez kafam karıstı.
Yumurtaların toplandı mı canımMaalesef ben
İnşallah bırakırız ya ben cok içiyorum transferden sonra direk brakıcam transfer oldugum gün son olcak onsallah tutarsaBen kullandımNormalde çok içiyordum tedaviye başlayınca günde 1 tane içtim. Transferim kasımda olacak hala günde 1 sigara içmeye devam ediyorum. Transferden önce tamamen kesicem inşallah.
Evt 1hafta oldu tutamadm kendimi içtim bırakamıyrmmmYumurtaların toplandı mı canım
Valla bebemm bende 1.5 paket içiyrdm 1e düşürdm baktm olmuo bu haftada piyasadaki en hafif sigaraya başladm kağıt gibi ama içmeden de yapamıyorum maalesefİnşallah bırakırız ya ben cok içiyorum transferden sonra direk brakıcam transfer oldugum gün son olcak onsallah tutarsa
İnşalah tepden bırakırız bnom sıgaramda ahır bıraz mecbur brakmam lazım inşallah olumsuz etksıı olmazValla bebemm bende 1.5 paket içiyrdm 1e düşürdm baktm olmuo bu haftada piyasadaki en hafif sigaraya başladm kağıt gibi ama içmeden de yapamıyorum maalesef
Kaç yumurtan toplandı yasın kaçEvt 1hafta oldu tutamadm kendimi içtim bırakamıyrmmm
yani tedavi süresince bende ağır içtim yrm paket kadr ama şimdiki bildiğin kağıt yrm paket i geçmemeye çalısıyrm hamile kalırsam bırakırım inşlhhİnşalah tepden bırakırız bnom sıgaramda ahır bıraz mecbur brakmam lazım inşallah olumsuz etksıı olmaz
Yaşım 35 17yıldr içiyrm 11yumurtm toplandı 6blast dondurulduKaç yumurtan toplandı yasın kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?