- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
Amin amin imslalah onemli olan kalitesi dollenmesi inslalah guzelce sonuca ulasiriz hepimiz cok emek veriyoruz Rabbim emegimizin karşılığıni versin insallahCanim masallah..insallah hepsi dolu cikar. Bende bugun kontrolden ciktim..pazartesi bende opu olcam..cetrotide vuruldum simdi..gecede 2 tane igne verildi bana..benimde 4 .5 taneyle basladik..3 tane ile devam ediyoruz suanda..nasip..sukurler olsun diyorum bu sayiyada..daha once hep 1 tane toplaniyodu..20.17.ve 17mm..3 tane gorunuyo simdilik..insallah azalmaz..insallah guzel haberler aliriz..canim..
Gece hangi igneleri verdi bana ovitrella 1 tane 12 de vurucam 1 de de gonapeptyl 2 tanede ondan vurucam insallahAmin amin imslalah onemli olan kalitesi dollenmesi inslalah guzelce sonuca ulasiriz hepimiz cok emek veriyoruz Rabbim emegimizin karşılığıni versin insallah
Insallah canim Allah razi olsunDualarım seninle arkandan da ben gelcem inşallah
29yasindayim irenbe de yaptiriyorum. İnşallah ya cok zor...Zaten en zoruda beklemek. Benımde salı opu olcak benim hepden 1 tane gorunuyor. Allah hepımızın yardımcısı olsun. Nerede tedavı oluyorsunuz. Yasınız kac
İnşlh güzel sonuçlar alırsınız kızlar29yasindayim irenbe de yaptiriyorum. İnşallah ya cok zor...
Canim bana 1 oviterlli 1 tanede gonapeptyl verildi..senin yumurta sayin fazla belki ondan verilmis olabilir gonaeptyl 2 tane..Gece hangi igneleri verdi bana ovitrella 1 tane 12 de vurucam 1 de de gonapeptyl 2 tanede ondan vurucam insallah
Hayırlısı insallah dolu kaliteli olurCanim bana 1 oviterlli 1 tanede gonapeptyl verildi..senin yumurta sayin fazla belki ondan verilmis olabilir gonaeptyl 2 tane..
Merhaba kizlar bende basladim tedaviye simdi sabaj aksam igne yapiyorum kendime pazartesi son ignem var muayene etcek ondan sonra ne kullancam opu yu cumartesi yapariz persembe catlatma iğnesi yapariz dedi peki persembeye kadar ne kullanicam merak ettimZaten en zoruda beklemek. Benımde salı opu olcak benim hepden 1 tane gorunuyor. Allah hepımızın yardımcısı olsun. Nerede tedavı oluyorsunuz. Yasınız kac
Ahh o kalite... İlkkez yumurta morfoloji bozukluğu duydumHayırlısı insallah dolu kaliteli olur
Cok gecmis olsun gercekten sasirtici belkide etki etmis olabilir tabiki bilemeyiz ki hayr olsun insallahAhh o kalite... İlkkez yumurta morfoloji bozukluğu duyduminternette hep sperm de diye geçiyor. Çok merak ediyorum neler olacak eşimin korona testi pozitif çıktı bende belli birşey yok acaba farkında olmadan bende mi pozitif oldum ve o etki etki aff bi sürü şeyler üst üste geldi
Allah razı olsun şuan neler olacak aklım hep onlardaCok gecmis olsun gercekten sasirtici belkide etki etmis olabilir tabiki bilemeyiz ki hayr olsun insallah
Haklisiniz tabiki akliniz onlarda olur bol bol dua edelim inslalah Rabbim hayirlisini versin inslalah guzelce embriyo olurlar kaliteli saglikli sonrasi size tutunmasi kalirAllah razı olsun şuan neler olacak aklım hep onlarda
Sizde bunay transfer olacak mı ? Herkese progesteron veriliyor mu ?bana sadece antibiyotik verildi deOpu' dan sonraki 3. Gunum bugun. Opudan sonra sag kasigimda batma olmustu sadece ama su an inanilmaz karnim sis. Opunun etkisi saniyodum gun gectikce artiyor, agri kanama kilo alimi vs yok o yuzden komplikasyon dusunmedim. Acaba crinone'un etkisi olabilir mi? Basina boyle bi sey gelen var mi?
5. Gün emrıyosu canmMerhaba 3. Gün embriyosu olarak mı donduruldu?
Ben kullandımAranızda sigara kullanan varmı acaba tedavi sürecinde
Allah yardımcın olsun hergün başka bişey duyuyoruz hiç duymamıştım, Allah hepimize sabır versin çabalarımız sonuçlarını versin. Benm 9 dan 8 döllendi en son 2 tane 4. Gün donduruldu. 5 e giden olmadı. O 4. Gün embriyolarının da tutacağını düşnmüyorm bizde sprm morfoloji sorunu varmış opu da öğrendikArkadaşlar embiryolog aradı da yumurtaların morfolojisi azıcık bozulmuş ama 4 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş onu haber verdi. Şekil bozukluğu hakkında birşey duyan bileniniz var mı ?nedir nasıl olur ....
evet pazartesi transfer olacak benim. transferden önce embriyonun daha sağlıklı tutunması için progesteron veriyorlar.Sizde bunay transfer olacak mı ? Herkese progesteron veriliyor mu ?bana sadece antibiyotik verildi de
Tmmdr bende öyle biliyordum da yine de emin olmak istedimevet pazartesi transfer olacak benim. transferden önce embriyonun daha sağlıklı tutunması için progesteron veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?