2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Ondan dolayı ertelenmiş olabilir. Ben opudan sonra sadece antibiyotik kullandım ohss riski vardı kasıma ertelendi direk transferim.
Belki yaparız diye kullandırdı bana ama olmadı nasip artık bakalım ne zaman olcam

Hahah aslında daha iyi biliyor musun hem bedenen toparlarız hemde ruhen kendimizi hazırlarız tabi kesin olacak diye umut bağlamak olmayacak ama ona göre beslenme ile vücudumuzu dopingleriz
Aynen öyle ben zaten hemn transfer istemiodum.kafa dinleyelim az okdr tedavi vs biraz dinlenelim doping felan hile karıştıralım biraz işe sen artık benm transfer kankamsın

Bi olsam rahatlıycam şu şişlik bi gitsin 2-3 kilo fazla gösteriyor 53 kg idim şimdi 55 gösteriyor
Bende 47.5 tum 51 oldum şuan neyseki sabitlendi şişiyorum sandım bi ara balon gibi bol su iç bide probiyotikli yoğurt ye bana çok iii geldi

Eklentiler

• C6309AAC-75F1-4DC5-B27B-D2990DC86B81.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba canim..yarinda benim toplamam olucak..yarin acibademde..opuden sonra neden etkilendiniz ...hangi ilaclar vermisti size..cok gecmis olsun..

Aynen öyle ben zaten hemn transfer istemiodum.kafa dinleyelim az okdr tedavi vs biraz dinlenelim doping felan hile karıştıralım biraz işe sen artık benm transfer kankamsın
Hahah aynen canım neler besleniyoruz fikir alışverişi yapalım mesela ben dün gece boyu araştırdım mesela böyle şeyler başkaları da var du atacağım

Şşş bi dakka bi dakka bende 2 regl bekliyorum beni de alın Aralık transfercileri olarak

Bende 47.5 tum 51 oldum şuan neyseki sabitlendi şişiyorum sandım bi ara balon gibi bol su iç bide probiyotikli yoğurt ye bana çok iii geldi
Yoğurt hep yiyorum da probiyotikli alayım bide . Aslında adet olsak hepsi geçecek de olamadık

Bu sayfaya bakın derim ingilizce ama Google crome dan çeviri ypaıyor.yabancı bi ülkedeki embiryolog un blogu gibi birşey bilimsel veriler yazılar da var. Yazdıkları şeylerin kaynağını belirtmiş adam beslenme yumurta kalitesi tutunma vs için bi sürğ şey var tavsiye ederim. Normal türk sitelerinden ise Google akademiden böyle şeyleri bakmak içimi daha da rahatlatıyor

Eklentiler

• Screenshot_20201025-144726.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 19
Şşş bi dakka bi dakka bende 2 regl bekliyorum beni de alın Aralık transfercileri olarak
Tamm 3olduk ozamn aralık kankaları şimdiden itibaren bilgilerimizi paylaşalım artık dikkatli beslenecez vede doğal siklüs için bedenimizi hazırlıcaz ilaçsız transfer için 2ay gayet yeterli

Sevdim bu işi vallahi kendimi yanlız hissediyordumsağolun sayenizde rahatladım bende kefir aldım probiyotik işini ihmal ediyorum evet

Sevdim bu işi vallahi kendimi yanlız hissediyordumsağolun sayenizde rahatladım bende kefir aldım probiyotik işini ihmal ediyorum evet
aşko etme ihmal valla meyveli minik boy günde birtane özellikle opu sonrası ishal ve kabızlık için çok iyi geldi

At at bakayım bende bide bebemm kaç kilosun yaş kaç ben 35 adımda nickten anlaşıldığı üzere haleistanbuldayım
Yaş 30 ama 31 e 2 ay var kilo 65 bu tedaviler beni 10 kilo şişirdi bakmayın kiloma ve İstanbul dayım Pendik tarafında

Belki yaparız diye kullandırdı bana ama olmadı nasip artık bakalım ne zaman olcam
Olsun canım bunda da vardır bir hayır diye düşün. En azından rahim dinlenir şimdi iyileşirsin daha rahat olursun transfer zamanı.

Yaş 30 ama 31 e 2 ay var kilo 65 bu tedaviler beni 10 kilo şişirdi bakmayın kiloma ve İstanbul dayım Pendik tarafında
evt bendede 4kilo artış olmuştu rezene çayı,probiyotikli yoğurt ,vitamin vücudu topluyor hemen .birde beslenme programı çıkarmaya hazırlıyom kendimi beraber dikkat edelim işte regl de düEnsiLik yoksa ilaçtan kurtuluruz hem

Tamm 3olduk ozamn aralık kankaları şimdiden itibaren bilgilerimizi paylaşalım artık dikkatli beslenecez vede doğal siklüs için bedenimizi hazırlıcaz ilaçsız transfer için 2ay gayet yeterli
ilaçsız transfer derken o nasıl olacak

Evet haklısın regenesis (ama doktora sorcam prowomen alabilirim),propolis kullanıyorum onun dışında 1 aydır yemeklerin hepsi az yağlı ve zeytinyağı ile yapıyorum. Pırasa karnıbahar balık haftada 1 er günde olsa kullanmaya çalışıyorum. Kahvaltı da salata niyetine havuç turp roka maydanoz yiyorum ev yapımı turşu vs yazınca farkettim beslenmem hiç de fena değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…