Belki yaparız diye kullandırdı bana ama olmadı nasip artık bakalım ne zaman olcamOndan dolayı ertelenmiş olabilir. Ben opudan sonra sadece antibiyotik kullandım ohss riski vardı kasıma ertelendi direk transferim.
Aynen öyle ben zaten hemn transfer istemiodum.kafa dinleyelim az okdr tedavi vs biraz dinlenelim doping felan hile karıştıralım biraz işeHahah aslında daha iyi biliyor musun hem bedenen toparlarız hemde ruhen kendimizi hazırlarız tabi kesin olacak diye umut bağlamak olmayacak ama ona göre beslenme ile vücudumuzu dopingleriz
Benmde 9 gün oldu hala regl felan olmadım
Bi olsam rahatlıycam şu şişlik bi gitsin 2-3 kilo fazla gösteriyor 53 kg idim şimdi 55 gösteriyorSemoş sendeki sıvı birikimi çokmu kaç kilo fazla cıkıyrsn tartıda kntrl ettinmi
Bende 47.5 tum 51 oldum şuan neyseki sabitlendi şişiyorum sandım bi ara balon gibiBi olsam rahatlıycam şu şişlik bi gitsin 2-3 kilo fazla gösteriyor 53 kg idim şimdi 55 gösteriyor
Merhaba canim..yarinda benim toplamam olucak..yarin acibademde..opuden sonra neden etkilendiniz ...hangi ilaclar vermisti size..cok gecmis olsun..Insallah tum sikintilarin biter canim. Opudan sonraki ilaclar cok etkiledi beni. Transfer gününe kadar sıkıntı yasadim. Sanki gogsumun oraya birsey oturdu ye yesem ne icsem gecmedi, cok halsizlestim. Ama transfer günü bitti cok şükür sikintilarim. Bu arada yasim 34. Adana acibademde yaptirdim tedavimi
Hahah aynen canım neler besleniyoruz fikir alışverişi yapalım mesela ben dün gece boyu araştırdım mesela böyle şeyler başkaları da var du atacağımAynen öyle ben zaten hemn transfer istemiodum.kafa dinleyelim az okdr tedavi vs biraz dinlenelim doping felan hile karıştıralım biraz işesen artık benm transfer kankamsın
At at bakayım bende bide bebemm kaç kilosun yaş kaç ben 35 adımda nickten anlaşıldığı üzere haleHahah aynen canım neler besleniyoruz fikir alışverişi yapalım mesela ben dün gece boyu araştırdım mesela böyle şeyler başkaları da var du atacağımEki Görüntüle 2710512
Şşş bi dakka bi dakka bende 2 regl bekliyorum beni de alınAynen öyle ben zaten hemn transfer istemiodum.kafa dinleyelim az okdr tedavi vs biraz dinlenelim doping felan hile karıştıralım biraz işesen artık benm transfer kankamsın
Yoğurt hep yiyorum da probiyotikli alayım bide . Aslında adet olsak hepsi geçecek de olamadıkBende 47.5 tum 51 oldum şuan neyseki sabitlendi şişiyorum sandım bi ara balon gibibol su iç bide probiyotikli yoğurt ye bana çok iii geldi
Bende 47.5 tum 51 oldum şuan neyseki sabitlendi şişiyorum sandım bi ara balon gibibol su iç bide probiyotikli yoğurt ye bana çok iii geldi
Tamm 3olduk ozamn aralık kankalarıŞşş bi dakka bi dakka bende 2 regl bekliyorum beni de alınAralık transfercileri olarak
resim attım sana günde bitane şat atar gibi iç karnm düzleşti valla:) ve sindirimi düEnli tutmakta önemliYoğurt hep yiyorum da probiyotikli alayım bide . Aslında adet olsak hepsi geçecek de olamadık
Sevdim bu işi vallahi kendimi yanlız hissediyordumŞşş bi dakka bi dakka bende 2 regl bekliyorum beni de alınAralık transfercileri olarak
aşko etme ihmal valla meyveli minik boy günde birtane özellikle opu sonrası ishal ve kabızlık için çok iyi geldiSevdim bu işi vallahi kendimi yanlız hissediyordumsağolun sayenizde rahatladım bende kefir aldım probiyotik işini ihmal ediyorum evet
Yaş 30 ama 31 e 2 ay varAt at bakayım bende bide bebemm kaç kilosun yaş kaç ben 35 adımda nickten anlaşıldığı üzere haleistanbuldayım
Yoğurt yerim severim hele sarmısaklıaşko etme ihmal valla meyveli minik boy günde birtane özellikle opu sonrası ishal ve kabızlık için çok iyi geldi
Olsun canım bunda da vardır bir hayır diye düşün. En azından rahim dinlenir şimdi iyileşirsin daha rahat olursun transfer zamanı.Belki yaparız diye kullandırdı bana ama olmadı nasip artık bakalım ne zaman olcam
evt bendede 4kilo artış olmuştu rezene çayı,probiyotikli yoğurt ,vitamin vücudu topluyor hemen .birde beslenme programı çıkarmaya hazırlıyom kendimi beraber dikkat edelim işte regl de düEnsiLik yoksa ilaçtan kurtuluruz hemYaş 30 ama 31 e 2 ay varkilo 65 bu tedaviler beni 10 kilo şişirdi bakmayın kiloma ve İstanbul dayım Pendik tarafında
Tamm 3olduk ozamn aralık kankalarışimdiden itibaren bilgilerimizi paylaşalım artık dikkatli beslenecez vede doğal siklüs için bedenimizi hazırlıcaz ilaçsız transfer için 2ay gayet yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?