2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Reseneyş ne için ödem stmak için mi kullanıyorsun

Olsun canım bunda da vardır bir hayır diye düşün. En azından rahim dinlenir şimdi iyileşirsin daha rahat olursun transfer zamanı.
Öyle olacak evet o tarafından bakıyorum bende artık hayırlısıyla olsun da varsın iki ay sonra olsun

ilaçsız transfer derken o nasıl olacak
regl düzensizliği olmayan,rahimde kalınlaşma proplemi olmayan kadınlara drlar ilk olarak doğal siklüs yani ilaçsız transferi öneriyorlar jel ve hap dışında östrojen hormonu yüklemesi yapılmıyor transfer ayı yumurtlama olunca yumurtayı çatlatıp 5-6gün sonrada transfer yapıyorlar kadının her ay döngüsündeki kendi salgıladığı hormoblar zaten rahmi kalınlaştırıyor.

Kişi isteğine bırakıyorlar mı bunu acaba ben bunu ilk defa duydum bana bir torba ilaç verdiler çünkü opudan sonra

Evt rezene sindirimi rahatlatıyor,gaz sancısına iyi geliyor ,ödem attırıyor ve sakinleştiriyor
Hiç kullanmadım ben genelde kuşburnu içerim bağırsak için rahatlatıcı oluyor birde c vitamini deposu diye şu hastalık ortamı için rezene de denerim

Kişi isteğine bırakıyorlar mı bunu acaba ben bunu ilk defa duydum bana bir torba ilaç verdiler çünkü opudan sonra
İlaçsız transferde takip daha sık olmalı ve mutlaka düzenli regl olmalı.birçok dr ilk denemeyse ve düZenliyse herşey doğal transfer deniyor.ben drumla transfer zamanı görüşüp doğal siklüs istediğimi söylücem, eksi bir durum varsa zaten yapacak birşey yok ilaçlı garantiye almak için birde takibi daha kolay diye ihtiyaç duymayan hastalar dada tercih ediliyor.

Öncelikle şunu belirtmek isterim yurt içindeki doktor seminerlerini dinledim ,yabancı kaynakları okumaya çalıştım.Doğal siklüs ile yapay (ilaçlı) siklüs arasında başarı oranlarında anlamlı bir fark yok ikisi de aynı başarıya sahip diyebiliriz. Burada en doğru kararı kişeye özel hangi yöntem daha uygun olacağını doktorların dikkatle vermesi gerekir. Doğal siklüs ilkinde doktorların önerdiği, benim de doğal olmasından hoşnut olduğum bir yöntemdir aslında.Rahime herhangi bir östrojen verilmeden reglinin 2.günü rahime bakılıp baskın bir folikül ölçülerek belli aralıklarla takibi yapılıyor ve kan testleriyle de değerlere bakılıp ,folikülün 18mm-20mm arasına geldiğinde çatlatma ignesi verilerek ardından 5-6 gün sonra FET(dondurulmuş embriyo transferi) gercekleşiyor.Bu arada transfer sonrası da sadece folik asit ve progesteronla destekleniyorsunuz. Memorial klinik olarak bu yönteme öncelik tanıyor.Ancak bazı durumlar da diğer yöntem ,yapay siklüsta deneniyor özellikle ileri yaş ve adet düzensizliği olan durumlarda zamanlama hatasının önüne geçmek için bu yöntem daha uygun olabiliyor.Bir kişi de eğer natural olmadıysa diğer denemeyi ilaçlı tercih edebiliyorlar veya tam tersi bu bir kural gibi sanırım "sonuç alınmadıysa diğer yolu denemek".Kişiden kişiye değişeceği için lütfen ilaçlı daha iyidir diye düşünmeyelim.İlaçlı daha zahmetli veya zor diyelim herkesin rahimi farklı tepki verebilir, kullanılan östrojenlerin ileride özellikle meme ile ilgili sorun veya ailede kadın hastalıkları ile ilgili ciddi bir rahatsızlık var ise bunu tetikleyebilme ihtimali ve gebelik gercekleşirse 12 hafta boyunca kullanılmaya devam edileceğinden hekimler tarafından ilk tercih olmayabiliyor.Her iki yönteminden birbrinden üstünlüğü yok o sebeple genelle değil kişiye özel tedavi takibiyle hekimlerin karar vermesi çok önemli.Sadece farkındalığımız artsın bu yöntemler hakkında bilgi sahibi olmak ve tedavi süreçlerimizi ve uygunlanan yöntemleri daha bilinçli takip etmemiz adına paylaşmak istedim.(başka bir sayfadan sora sora ulaştığım sonuçlar)

Teşekkürler arkadaşım eline sağlık.haklısın her zaman öncelik doğal düzen.

Spermde morfolojik bozukluk varsa o zaman embriyo 5. Güne gitmiyor doğru mu anlıyorum?

Merhaba canim..yarinda benim toplamam olucak..yarin acibademde..opuden sonra neden etkilendiniz ...hangi ilaclar vermisti size..cok gecmis olsun..
Cok tesekkur ederim. Opu cok guzel geçti hoc agrim olmadi sonrasinda da. Ben de yumurta sayısı cok olduğuiçin olmuş sıkıntı. Ilac sayisindan ziyade anlattigim durumdanmis. Ilac olarak, proluton haftada bir igne, lutinus tablet sabah aksam. Estrofem sabah aksam, oksopar igne her aksam, t ile baslayan bi ilac adini unuttum, bi de icinde 8 tane olan bi ilac. Volkan noyanda mi sizin tedaviniz de

Cok gecmis olsun.canim..benim bulent bey..ama orda yapiyo islemlerini..yarin toplama olcak bakalim..kismetse..

Anladım artık doktora bırakırım ya bu kadar olduktan sonra başka şeyler düşünmüyüm en iyisi hiç

Kizlar yarin opu olacak ilk defa olacagi iicin daha oncede hic ameliyat vs deneyimim olmadigu icin (cok sukur) size danisicam belki sorulmustur ama unuttum bulamadim ekstra yanima goturmem gereken birsey varmi birde tamamen kiyafet cikariliyor bastan asagi demi opu yapilirken basortusude dahil ona uygu kiyafet illaki veriyorlardir da size bi sorayim dedim birde sonrasinda eve otobusle vs gidip gelmek sıkıntı yapiyormu

Canım zaten başına ameliyat şapkası mı derler ondan takılıyor ameliyat önlüğü var çıkınca dinleniyorum kendşne gelip hasır hissedşnve çıkarsın yanına ped al başka şeye gerek kalmıyor da keşke yanında biri olsa narkoz etkisi ile sersem oluyorsunben kötüydğm zor ayık duruyordum eve geldim uyudum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…