2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Insallah tum sikintilarin biter canim. Opudan sonraki ilaclar cok etkiledi beni. Transfer gününe kadar sıkıntı yasadim. Sanki gogsumun oraya birsey oturdu ye yesem ne icsem gecmedi, cok halsizlestim. Ama transfer günü bitti cok şükür sikintilarim. Bu arada yasim 34. Adana acibademde yaptirdim tedavimi

Banada haşımato teşhisi kondu tsh ımda 5. 30lardaydı ılacla cok sukur 2 nın altına dustu. Bende kist değilde rahım y seklınde benım salı gunu opu histereskopi aynı anda olcam. İlk tedaviye baslamadan once sogan kuru yaptım sabahları ac karnına corek otu yagı ıctım sonra aslan pencesi hayıt cayı ıcmıstım. Bu tedavimdede c lıfe macun yedim sımdı gercı 3 gun once bıraktım hepsını. Benım amh 0.79 dan 1.157 olmustu ama doktor yukselmez laboratuvar olarak farklılık gosterır dedı. Sımdı ınsallah az olsun kaliteli emrıyo olsun diyorum

Amatuttuguna dair hicbir belirtim yok gibi. Insallah bu durum normaldir
Bende 35 yaşndayım.belirtilere herkes çok takılıyr ben daha önce 2kez gebelk geçirdm biri normal biri dış gebelkti nasip olmadılar bana ama ikisindede ruhum duymadıyani herkeste belirti olcak die kesin birşey yok.inşlllhhh yrn güzel haberi yazarsın buraya. İçini ferah tut.anormal bir durumun yok

Yaaa, nasıl rahatlattin icimi.
Amin insallah.
Yarin sonucumu yazarim buraya,

Hahah aynı benim durum.bana da aynısını dedi doktor ama son yaptırdığım 2 testte aynı yerde oldu ayrıca canlı yayın yapan bir tüp bebek doktoruna sormuştum amh yükseldi o da sevindi ne güzel işte stres ten kurtulunca yumurtalık baskıdan kurtulup kendini toparlıyor ve amh değerini de böyle arttırıyor dedi bence değişmez diye birşey yok herşey strese bağlı

Sende durumlar ne kim ne yaptı ne aşamada yetişemiyorum buranın hızına yaşlıyım malum
Haha haklısın arkadaşım bende yetişemiyorum. Cuma opu oldu hala biraz sandım var malum sıvı da aldılar.çarşamba kontrol var inş tekrarlama olmamıştır.bugün embiryolog aradı bebeler şuan 2. Günde ve 2. Güne uygun şekildeler. Kalitesi iyi dedi çok iyi demedi ama bende morfoloji bozukluğu vardı onun etkisini 4.ve 5. Gün anlayacağız dedi sen nasılsın

Allah şifa versin kuzuumm.senin bebelerine bişicikler olmaz inşlhhh.sıvı vrdı derken ohss mu oldun sen.bende 9gün oldu ağrılarm daha yeni azaldı.senin de geçer inşlh.hepimizde var işte sıkıntılar seçilmiş kadınlarız Allah kimseye kaldırabileceğinden fazlasını yüklemez. Biz güçlü kadınlarız

Yok canım tüpte sıvı birikimi yani hidrosalpenks vardı onu aldılar evet gerçekten güçlüyüz. Kocam içerde koronadan yatıyor ben cuma işlem oldum sancım var ama hergün temizlik yemek ev toparlama birde koca ile ilgilenme yapıyorum kendimden beklemediğim performans

İnşallah güzel haberlerinizi alalım, herşey yolunda gitsin inş

Aman Allahım hepsi üstüste gelmiş kıamam sana bak okdr işlem oluyorsun ama yine ayaktasın dimdik eşinede üZüldüm acil şifalar dilerim.sıvıyı madem boşalttılar ozamn arayı uzaymadan transfer planlamışlardır dimi?

Valla dr ne derse harfiyen uyguluyorum. Komple kaybolmaz bence de, zaten baskılama yapacağı için büyümez artık. Reglden besleniyor çünkü. Artık baskılama sonucu embriyolar tutunsun yeterkiBu forumda baskılama ile hamile kalan çok okudum. Umarım sonuç iyi olur

Sağol canım yok hemen transfer olmayacak 2. Adetten sonra dedi doktor ama değişir mi bilemem

Aynen canım doktor kontrolünde ama bak mesela ben 3 sene boyunca devlet özel bi sürğ yere gittim en son 3 doktor da kisti aldır öyle tüp yap dedi ama öyle olmaması gerekiyormuş önce yumurta toplanıp sonra kist alınırmış ama hiçbiri onu demedi ee noldu benşm yumurtalıklarıma olumsuz etki yaptı tüp bebekte 4 tane gelişti ama halbuki aşılama 37 lik dozda bile 6 7 tane gelişmişti kader kısmet tabi ama ameliyat olacaklar da önce yumurta toplarsın bunu çok önemsiyor çoğu doktor

Aynı zamnda transfer olcaz demek benmde 2.adetten snra yatış ozamana kdr
Hahah aslında daha iyi biliyor musun hem bedenen toparlarız hemde ruhen kendimizi hazırlarız tabi kesin olacak diye umut bağlamak olmayacak ama ona göre beslenme ile vücudumuzu dopingleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…