Doktorun onun farkındadır ve ona göre doz ayarlaması yapıyordurYaaa bianda gözümün önüne geldi tüylerim dikenbenimkinde iğne yanında değil ayrıveriyorlar..Zaten buay pek umutlu değilim rahim ameliyatından sonra buay yumurtam sadece 1 tane oldu oda ayın 24 unde gittiğimde 10mm di..Hesaplıyorum topluyorum çıkarıyorum ama transfer gününe olması gereken büyüklükte olmuyo sanki..Hergün 1 yada 2 mm büyürmüş çünkü
Canim normalde 4. Gun aramiyolar.ama 4. Gun disinda hergun ariyorlar..bildirmeleri lazim gelisimlerini gun gun..Merhabalar ben de aranıza katılayım. Benim de dün 3 yumurtam toplandı bugün aradılar 2 sinin döllendiğini söylediler. Çarşamba günü tekrar arayacaklarmış gelişme iyi olursa dondurulacak. Benim anlamadığım normalde 3.gün ve 5.güne bakmıyorlar mı neden direkt 4.günü arayacaklarını söylediler acaba?
Yok canim..siringadan degildir ..bendede aynisi oldu..siringalar hep ayniydi..bendede ilk3.4 gun kan olmadi..sonra kan geldi..bazen..hatta morarmalar oldu..igne yerlerimde..cok vuruluyodum ben..gunde 4 tane felandi genellikle..normaldir diye dusunuyorum..hatta..sonlara dogru..bazen..2.3 damla disari bile ciktigi oldu igennin..ama kontrolde normal gitti hersey..Geri dönüşün için çok teşekkür ederim..Birşey daha sormak istiyorum iğneleri yaparken ilk 4 gün hiç kan olmadı acımadı ama sonraki yaptıklarımda hem acıyor hem kanıyor ilk dort gündeki şırıngalarla bu şırıngalar farkli acaba şırıngadanmı kaynaklı..
Yok canim..siringadan degildir ..bendede aynisi oldu..siringalar hep ayniydi..bendede ilk3.4 gun kan olmadi..sonra kan geldi..bazen..hatta morarmalar oldu..igne yerlerimde..cok vuruluyodum ben..gunde 4 tane felandi genellikle..normaldir diye dusunuyorum..hatta..sonlara dogru..bazen..2.3 damla disari bile ciktigi oldu igennin..ama kontrolde normal gitti hersey..
Evet konuştum sordum 28 inde gidince belli olucak dedi..Hatta operayonu daha sonra olsam olmazmıydı dedim..Önce can dedi bizim için şuan önemli olan sensin dedi..Moralini bozma..Yumurta çokluğu onemlidir iyidir ama tek yumurtaylada hamile kalabilirsin tabiki dedi..Sağolsun doktorum çok iyi ya doktorluğumu yaptığı yetmiyor bide psikolokluk yapıyor bana ve gerçekten rahatlıyorum doktorla konuştukçaDoktorun onun farkındadır ve ona göre doz ayarlaması yapıyordurdoktoruna güven her türlü durumu paylaş ve sormaktan çekinme doktorlara sormadan çok bilgi vermiyorlar iyi kötü o kadar
Duruma göre Perşembe dondurma yapacaklardır belki de bilemedimNormalde her gün arayıp bilgilendirme yapıyorlar diye biliyorum ama 4. Önemli dedi bana da 5 te önemli. 5. Gün genelde dondurma işlemi yapılıyor
Özellikle sordum çarşamba kaçıncı gün oluyor diye 4.gün dedi. ben yanlış hesapladım diye düşündüm hattaDun olduysaniz carsamba 5.gun oluyor
Siz hangi merkeze gidiyorsunuzMerhaba, buralarda henüz yeniyim. Yaklaşık iki senelik evliyim, bir yıldır çocuk istemimiz var. 0,5 amh ve 8 antral folikülden sonra jinekoloğum ivf tedavisine yönlendirdi. 10 ekimde iğne tedavisine başladım. 200 gonal-f ve 75 menopur'u beş gün kullandıktan sonra cettrotide eklendi ve beş gün de hepsini beraber kullandım. 10. gün akşam saat 9'da ovitrelle'i yaptım ve ertesi günüm iğnesiz -sadece folik asitle- geçti. sonraki gün sabah opu için tüp bebek merkezine gittim. işlemi bayıltarak yaptılar ve yaklaşık 15-20 dakika sürdü. Uyandığımda ağrım yoktu sadece sağ kasığımda oturup kalkarken ve yürürken gerçekleşen batma hissi vardı. Opu günü parol kullanma ihtiyacım olmadı çok şükür ki. bugün opunun ertesi günüydü sabah vajene yapılan jel progesteronu kullanmaya başladım, transfere kadar her gün kullanacağım.
Opu'da 8 yumurta toplandı ve embriyoloğumuz, eşimin sperm örneğinde bazı morfolojik bozukluklar görüldüğünü ve kalsiyum içerikli bir solüsyonla işlem göreceğini söyledi. Bugün merkezden aradılar ve 8 yumurtadan 7'sinin sağlıklı bir şekilde döllendiği bilgisini verdiler. Pazartesi kısmetse transfer gerçekleşecek, çok çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Ben yarın arayıp darlayayım en iyisi ne durumdalar diyeCanim normalde 4. Gun aramiyolar.ama 4. Gun disinda hergun ariyorlar..bildirmeleri lazim gelisimlerini gun gun..
Ben yarın arayıp darlayayım en iyisi ne durumdalar diye
ya hep oyleyiz iste canim.insan bebisini merak etmesi diyelim biz buna darlamak demiyelim..
Aynı benimde 4 . Günüm bende ağır halsizlik var hiç halim yok sadece kaşık ağrım benimde 2 gün çoktu 2 günden sonra arada vuruyor canımGünaydın kızlar perşembe günü transfer oldum. Transfer gününden itibaren sol kasik agrım vardı 3 gun sürdü acaba tutunma belirtisi mi diye umutlandim . Pazar günü birdenbire agrım geçti sanki hiç bir şey yokmuş gibi. Bu gün transferi saymazsak 4. Günüm transfer olanlar sizde durumlar nasıl? Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah Bana da dua edin olur mu tutunsun bebislerim
Evet benimde çok nadir oluyor hayırla sonuçlanır inşallah güzel haberler alalimAynı benimde 4 . Günüm bende ağır halsizlik var hiç halim yok sadece kaşık ağrım benimde 2 gün çoktu 2 günden sonra arada vuruyor
İğne uçları hep aynı ama aynı yere üst üste yapıyorsanız ondan kanıyor olabilir iğneyi yaptıktan sonra sakince çıkarın pamukla baskı yapın ki morarıp acımasın sonrasındaGeri dönüşün için çok teşekkür ederim..Birşey daha sormak istiyorum iğneleri yaparken ilk 4 gün hiç kan olmadı acımadı ama sonraki yaptıklarımda hem acıyor hem kanıyor ilk dort gündeki şırıngalarla bu şırıngalar farkli acaba şırıngadanmı kaynaklı..
Evet benimde çok nadir oluyor hayırla sonuçlanır inşallah güzel haberler alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?