Merhaba kizlar bugun toplama oldu..cok sukur dolu cikti.hepsi..rabbim insallah 5. Gune gitmelerinide nasip eder...dualarinizda banada yer verirseniz cok sevinirim..⚘⚘dilerim hepimiz guzel sonuclarla..bebislerimizi kucaklarimiza aliriz..
Merhaba kizlar bugun toplama oldu..cok sukur dolu cikti.hepsi..rabbim insallah 5. Gune gitmelerinide nasip eder...dualarinizda banada yer verirseniz cok sevinirim..⚘⚘dilerim hepimiz guzel sonuclarla..bebislerimizi kucaklarimiza aliriz..
Ben izin aldim canım ama evdede surekli yatamiyorum oturamiyorum .oturuyorsan agir isin yoksa problem olmaz diye düşünüyorum. Benim arkadaş var sürekli yatıyor bence çok yatmak ta iyi degilİnşallah canım bide ben çalışıyorum işe geldim oturuyorum işte sadece ama inşallah sıkıntı olmaz
Amin canimmmn cok tesekkur ediyorumm..3 yumurtam vardi..bende rezerv azligi vardi..sukurler olsun..3 ude dolu ciktigi..bugunlerimi gordugumede sukurler olsun..cok tesekkur ederim ..allah razi olsun kuzum sendende..İnşallah gebelik haberlerini alırız :) Kaç yumurtanız toplandı? Umarım hepsi döllenir ve hepsi 5.gün kaliteli blastokistleri olur :)
Doktor bana asla yatmak yok dedi aslında ondan izin almadım veznedarım zaten tek odada oturuyorum ayakta işim yokBen izin aldim canım ama evdede surekli yatamiyorum oturamiyorum .oturuyorsan agir isin yoksa problem olmaz diye düşünüyorum. Benim arkadaş var sürekli yatıyor bence çok yatmak ta iyi degil
Canimmmmm ...cok tesekkur ederim..sende benim..hepp...allah razi olsun..kuzum..⚘⚘Her zaman dualardasın canım
Çok iyi canım vakit geçer en azından evde zaman geçmiyor vallaDoktor bana asla yatmak yok dedi aslında ondan izin almadım veznedarım zaten tek odada oturuyorum ayakta işim yok
Aynen vallahi bide evde insan ev işi yapmak istiyor hiç duramıyor vallahşÇok iyi canım vakit geçer en azından evde zaman geçmiyor valla
Kaç folikül var?Selam hanımlar günaydın. Tedavimin 8. Günü bugun öğleden sonra kontrolüm var. Geçen pazartesi iğnelere başlamadan e2 değerim 55 ti. Bugun sabah tekrar kan verdim 1357 ye çıkmış. Bu artış normal mi sizce
Cuma günü 9 tane saymıştıKaç folikül var?
tebrikler..inşallah 5.güne gider gebelikle de sonuçlanırMerhaba kizlar bugun toplama oldu..cok sukur dolu cikti.hepsi..rabbim insallah 5. Gune gitmelerinide nasip eder...dualarinizda banada yer verirseniz cok sevinirim..⚘⚘dilerim hepimiz guzel sonuclarla..bebislerimizi kucaklarimiza aliriz..
Normal cnm bende gemşireye sormuştum ozamn bnmde toplanmadan önce 3000 küsür olmuştu değerim yumurtaya göre belirli bir oranda ilerliyor 9yumurtaya hemşirenin dediği üzerinden 1600-1800 arasına gelince zaten çatlatma yapıyorlar sayıya ve güne göre iyi değerinCuma günü 9 tane saymıştı
insalalh hepsi guzelce dollenir saglikli olur ne kadar toplandi bende bekliyorum hastanede sirami opu icinMerhaba kizlar bugun toplama oldu..cok sukur dolu cikti.hepsi..rabbim insallah 5. Gune gitmelerinide nasip eder...dualarinizda banada yer verirseniz cok sevinirim..⚘⚘dilerim hepimiz guzel sonuclarla..bebislerimizi kucaklarimiza aliriz..
Sanada geçmiş olsun inşlh güzel sonuçlar alırsıninsalalh hepsi guzelce dollenir saglikli olur ne kadar toplandi bende bekliyorum hastanede sirami opu icin
Cok tesekkur ediyorumm canimmm..insallahh..nasibimizde vardirda olur kuzumm..cumlemizin olsun insallah..⚘⚘tebrikler..inşallah 5.güne gider gebelikle de sonuçlanır
Sağol canım teşekkür ederim. Aslında bir saat sonra randevum var ama dayanamadımNormal cnm bende gemşireye sormuştum ozamn bnmde toplanmadan önce 3000 küsür olmuştu değerim yumurtaya göre belirli bir oranda ilerliyor 9yumurtaya hemşirenin dediği üzerinden 1600-1800 arasına gelince zaten çatlatma yapıyorlar sayıya ve güne göre iyi değerin
insalalh hepsi guzelce dollenir saglikli olur ne kadar toplandi bende bekliyorum hastanede sirami opu icin Allah razi olsunSanada geçmiş olsun inşlh güzel sonuçlar alırsın
Aminnn olsun ya hepimizin çok uğraşıyrz yaş oldu35 artık bu sene hepimiz güzel haber alalımCok tesekkur ediyorumm canimmm..insallahh..nasibimizde vardirda olur kuzumm..cumlemizin olsun insallah..⚘⚘
Canim 3 tane vardi benim zaten 3 tane toplandi..sukurler olsun..sabah benim isim bitti...dilerimm seninde guzel haberlerini aliriz kuzum benim..haber ver muhakkak..cok tesekkur ederim⚘insalalh hepsi guzelce dollenir saglikli olur ne kadar toplandi bende bekliyorum hastanede sirami opu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?