2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Merhaba kizlar bugun toplama oldu..cok sukur dolu cikti.hepsi..rabbim insallah 5. Gune gitmelerinide nasip eder...dualarinizda banada yer verirseniz cok sevinirim..⚘⚘dilerim hepimiz guzel sonuclarla..bebislerimizi kucaklarimiza aliriz..

İnşallah gebelik haberlerini alırız :) Kaç yumurtanız toplandı? Umarım hepsi döllenir ve hepsi 5.gün kaliteli blastokistleri olur :)

İnşallah canım bide ben çalışıyorum işe geldim oturuyorum işte sadece ama inşallah sıkıntı olmaz
Ben izin aldim canım ama evdede surekli yatamiyorum oturamiyorum .oturuyorsan agir isin yoksa problem olmaz diye düşünüyorum. Benim arkadaş var sürekli yatıyor bence çok yatmak ta iyi degil

İnşallah gebelik haberlerini alırız :) Kaç yumurtanız toplandı? Umarım hepsi döllenir ve hepsi 5.gün kaliteli blastokistleri olur :)
Amin canimmmn cok tesekkur ediyorumm..3 yumurtam vardi..bende rezerv azligi vardi..sukurler olsun..3 ude dolu ciktigi..bugunlerimi gordugumede sukurler olsun..cok tesekkur ederim ..allah razi olsun kuzum sendende..

Ben izin aldim canım ama evdede surekli yatamiyorum oturamiyorum .oturuyorsan agir isin yoksa problem olmaz diye düşünüyorum. Benim arkadaş var sürekli yatıyor bence çok yatmak ta iyi degil
Doktor bana asla yatmak yok dedi aslında ondan izin almadım veznedarım zaten tek odada oturuyorum ayakta işim yok

Merhaba kizlar bugun toplama oldu..cok sukur dolu cikti.hepsi..rabbim insallah 5. Gune gitmelerinide nasip eder...dualarinizda banada yer verirseniz cok sevinirim..⚘⚘dilerim hepimiz guzel sonuclarla..bebislerimizi kucaklarimiza aliriz..
tebrikler..inşallah 5.güne gider gebelikle de sonuçlanır

Cuma günü 9 tane saymıştı
Normal cnm bende gemşireye sormuştum ozamn bnmde toplanmadan önce 3000 küsür olmuştu değerim yumurtaya göre belirli bir oranda ilerliyor 9yumurtaya hemşirenin dediği üzerinden 1600-1800 arasına gelince zaten çatlatma yapıyorlar sayıya ve güne göre iyi değerin

insalalh hepsi guzelce dollenir saglikli olur ne kadar toplandi bende bekliyorum hastanede sirami opu icin

Sağol canım teşekkür ederim. Aslında bir saat sonra randevum var ama dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…