- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
Olsun 3 olsun hepsin senin olsun guzelce saglikli dollensinler insallahCanim 3 tane vardi benim zaten 3 tane toplandi..sukurler olsun..sabah benim isim bitti...dilerimm seninde guzel haberlerini aliriz kuzum benim..haber ver muhakkak..cok tesekkur ederim⚘
Benim yas 39 kuzum..artik son denememi yapicam..dahada yapmam insallah..insallahh bu topikte hepimiz guzel haberleri aliriz..rabbim isteyen herkeze nasip etsin...⚘Aminnn olsun ya hepimizin çok uğraşıyrz yaş oldu35 artık bu sene hepimiz güzel haber alalım
Amin insallah canimm..insallah 3ude kaliteli bir sekilde 5. Gune gider ...senin kactane yumurtan vardi kuzum..Olsun 3 olsun hepsin senin olsun guzelce saglikli dollensinler insallahhaber ederim inslalah guzelce girip cikayim
Geçmiş olsun canım inşallah seninde güzel haberlerini alırızAmin insallah canimm..insallah 3ude kaliteli bir sekilde 5. Gune gider ...senin kactane yumurtan vardi kuzum..
Cok tesekkur ederim canimmm..amin cumlemize kuzum..Geçmiş olsun canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız
Canimmm masallahhhh...Arkadaşlar az önce embryolog aradı3 embryoda çok güzel olması gereken şekilde.hepsi aynı aynı boy a kalite dedi ama asıl kalite ve derecelendirme işlemi 4. Gün oluyor. 4. Güne ulaşan embiryolsr da 5. Güne ulaşıyor. Dedi . Asıl önemli olan 4. Gün çünkü 4. Gün de hücreler çok sayıda ve birleşik olması lazımmış falan dedi ben çok sorunca adam güldü ilk denemeniz galiba ben size hergün daha ayrıntılı bilgi veririm dedi
Amin inşallah hepimiz içinCanimmm masallahhhh...bu bebisler bu evlere girecekkkkk..❤❤ kacinci gunun senin canim..darisi bizlerinde basina..insallah..nasip olsun hepimize..
Amaninnnnnn..masallahh diyelimmmmm..insallah..ilerler kuzum..allahim nasip etsin....kac yumurtan vardi..kaci dollendi canim..Amin inşallah hepimiz içinbugün 3. Günleri imiş ama opu cuma oldu
Masallahh..insallah.dollenir canim..bugun 2. Gubunmuydu..kac yumurtan toplanmisti..1 yumurtam döllendi kızlar , yarın haber gelecek3.günde dondurulur inşallah
8 yumurta gördü , 2 toplanmış. döllenen 1taneMasallahh..insallah.dollenir canim..bugun 2. Gubunmuydu..kac yumurtan toplanmisti..
AminnnnnnnBenim yas 39 kuzum..artik son denememi yapicam..dahada yapmam insallah..insallahh bu topikte hepimiz guzel haberleri aliriz..rabbim isteyen herkeze nasip etsin...⚘
Merhaba herkese kizlarrr..umarım herkes pozitif haberini alir her şeyle cok güzel ilerlerrr
Cumartrsi transfer oldum ben gun sayıyorum ama zaman geçmiyor cok kendimi dinliyorum belirti ariyorm en iyisi surda azcık dertleselim
İnşlh o bir taneylede hamiş olursun8 yumurta gördü , 2 toplanmış. döllenen 1tane
sevindm kuzu 5.günemi bıraktılar embriyolarıAmin inşallah hepimiz içinbugün 3. Günleri imiş ama opu cuma oldu
Insallahhh canim...saglicakla kucagina alirsinnnn..rabbim nasipp etsin....8 yumurta gördü , 2 toplanmış. döllenen 1tane
havuz yapacağız dedi , 2 ay ara verip o şekilde yaptıracağım ama çok üzgünüm gerçektenİnşlh o bir taneylede hamiş olursun
inşllah 3.güne giderse...Insallahhh canim...saglicakla kucagina alirsinnnn..rabbim nasipp etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?