2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Canim 3 tane vardi benim zaten 3 tane toplandi..sukurler olsun..sabah benim isim bitti...dilerimm seninde guzel haberlerini aliriz kuzum benim..haber ver muhakkak..cok tesekkur ederim⚘
Olsun 3 olsun hepsin senin olsun guzelce saglikli dollensinler insallah haber ederim inslalah guzelce girip cikayim

Arkadaşlar az önce embryolog aradı 3 embryoda çok güzel olması gereken şekilde.hepsi aynı aynı boy a kalite dedi ama asıl kalite ve derecelendirme işlemi 4. Gün oluyor. 4. Güne ulaşan embiryolsr da 5. Güne ulaşıyor. Dedi . Asıl önemli olan 4. Gün çünkü 4. Gün de hücreler çok sayıda ve birleşik olması lazımmış falan dedi ben çok sorunca adam güldü ilk denemeniz galiba ben size hergün daha ayrıntılı bilgi veririm dedi

Canimmm masallahhhh...bu bebisler bu evlere girecekkkkk..❤❤kacinci gunun senin canim..darisi bizlerinde basina..insallah..nasip olsun hepimize..

1 yumurtam döllendi kızlar , yarın haber gelecek 3.günde dondurulur inşallah

Merhaba herkese kizlarrr..umarım herkes pozitif haberini alir her şeyle cok güzel ilerlerrr

Cumartrsi transfer oldum ben gun sayıyorum ama zaman geçmiyor cok kendimi dinliyorum belirti ariyorm en iyisi surda azcık dertleselim

Benim yas 39 kuzum..artik son denememi yapicam..dahada yapmam insallah..insallahh bu topikte hepimiz guzel haberleri aliriz..rabbim isteyen herkeze nasip etsin...⚘
Aminnnnnnn sonuçta erken yaşta olanada Allah veriyor geç olanada.bu bizim elimizde değil Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.senin kaçıncı deneme cnm?

Merhaba herkese kizlarrr..umarım herkes pozitif haberini alir her şeyle cok güzel ilerlerrr

Cumartrsi transfer oldum ben gun sayıyorum ama zaman geçmiyor cok kendimi dinliyorum belirti ariyorm en iyisi surda azcık dertleselim
evet sürekli bi belirti arıyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…