- 2 Haziran 2019
- 242
- 246
- 23
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Rabbim en kısa zamanda sizi sağlıklı bebişle müjdelesin inşallahMerhaba hanımlar öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 27 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. Hiç gebelik yaşamadım. Korunmasız ilişkiye rağmen. Evliliğimizin ilk aylarında yoğun kanamalı adet oluyordum ve doktora gittim. Bana pco olduğumu söyledi ve senin çocuğun olmaz dedi benim psikolojim alt üst oldu.1 yıl boyunca sorun bende ondan olmuyor diye düşündüm. Eşime çok ısrar ettim sende git diye kabul etmedi ve en sonunda 1 yıl bitti biz üroloji bölümüne gittik. Doktor eşimde varikosel olduğunu söyledi. Öğrendikten 3 ay sonra da ameliyat oldu çift taraflı. Kasım 14 de ameliyatı oldu. 9 Ay bekledik hiç birşey değişmedi. Sürekli değerler düşüp yükseliyordu. Ağustos da gittiğimizde normal yolla zor olacağını söylediler. Bizde 24 ağustos da tüp bebeğe başladık. Dün opuişlemi gerçekleşti. 16 yumurta toplanmış ama 12 tanesi iyi durumdaymış. Benim gaziyeyim budur ekimde transfer gerçekleşecek Allah'ın izniyle☺
Amin bekleyen herkese versin bir minik mucize.. ❤Rabbim en kısa zamanda sizi sağlıklı bebişle müjdelesin inşallah
Hayırlı olsun rabbim kucagını boş bırakmasın aynı bizim hikayemiz okudumMerhaba hanımlar öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 27 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. Hiç gebelik yaşamadım. Korunmasız ilişkiye rağmen. Evliliğimizin ilk aylarında yoğun kanamalı adet oluyordum ve doktora gittim. Bana pco olduğumu söyledi ve senin çocuğun olmaz dedi benim psikolojim alt üst oldu.1 yıl boyunca sorun bende ondan olmuyor diye düşündüm. Eşime çok ısrar ettim sende git diye kabul etmedi ve en sonunda 1 yıl bitti biz üroloji bölümüne gittik. Doktor eşimde varikosel olduğunu söyledi. Öğrendikten 3 ay sonra da ameliyat oldu çift taraflı. Kasım 14 de ameliyatı oldu. 9 Ay bekledik hiç birşey değişmedi. Sürekli değerler düşüp yükseliyordu. Ağustos da gittiğimizde normal yolla zor olacağını söylediler. Bizde 24 ağustos da tüp bebeğe başladık. Dün opuişlemi gerçekleşti. 16 yumurta toplanmış ama 12 tanesi iyi durumdaymış. Benim gaziyeyim budur ekimde transfer gerçekleşecek Allah'ın izniyle☺
Merhaba hanımlar öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 27 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. Hiç gebelik yaşamadım. Korunmasız ilişkiye rağmen. Evliliğimizin ilk aylarında yoğun kanamalı adet oluyordum ve doktora gittim. Bana pco olduğumu söyledi ve senin çocuğun olmaz dedi benim psikolojim alt üst oldu.1 yıl boyunca sorun bende ondan olmuyor diye düşündüm. Eşime çok ısrar ettim sende git diye kabul etmedi ve en sonunda 1 yıl bitti biz üroloji bölümüne gittik. Doktor eşimde varikosel olduğunu söyledi. Öğrendikten 3 ay sonra da ameliyat oldu çift taraflı. Kasım 14 de ameliyatı oldu. 9 Ay bekledik hiç birşey değişmedi. Sürekli değerler düşüp yükseliyordu. Ağustos da gittiğimizde normal yolla zor olacağını söylediler. Bizde 24 ağustos da tüp bebeğe başladık. Dün opuişlemi gerçekleşti. 16 yumurta toplanmış ama 12 tanesi iyi durumdaymış. Benim gaziyeyim budur ekimde transfer gerçekleşecek Allah'ın izniyle☺
Allah bağışlasın ne güzel ama tabi aradan çok zaman geçmiş insan kardeşi olsun istiyor evladının. Peki ameliyat çocuk sahibi olduktan sonra mı olduBende kendimi tanıtayım o halde.. 30 yasındayım 12 yıllık evliyim. 8 yasında bir kızım var ilk tüp bebek denemeden.. Kızımdan sonra ise 8.denemeye başladım yarın opu m var... Hikayemizde aynı ilerlemiş seninle bende pko luyum esimde varıkosel ameliyatı oldu..
Merhaba. Eşim de varikosel ameliyatı oldu, değerleri düzeldi. Ama yine doğal olmadı. Tüp bebekler bir kızım var. Bu ay bir embriyom donduruldu, ekimde transfer olacağım ben deMerhaba hanımlar öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 27 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. Hiç gebelik yaşamadım. Korunmasız ilişkiye rağmen. Evliliğimizin ilk aylarında yoğun kanamalı adet oluyordum ve doktora gittim. Bana pco olduğumu söyledi ve senin çocuğun olmaz dedi benim psikolojim alt üst oldu.1 yıl boyunca sorun bende ondan olmuyor diye düşündüm. Eşime çok ısrar ettim sende git diye kabul etmedi ve en sonunda 1 yıl bitti biz üroloji bölümüne gittik. Doktor eşimde varikosel olduğunu söyledi. Öğrendikten 3 ay sonra da ameliyat oldu çift taraflı. Kasım 14 de ameliyatı oldu. 9 Ay bekledik hiç birşey değişmedi. Sürekli değerler düşüp yükseliyordu. Ağustos da gittiğimizde normal yolla zor olacağını söylediler. Bizde 24 ağustos da tüp bebeğe başladık. Dün opuişlemi gerçekleşti. 16 yumurta toplanmış ama 12 tanesi iyi durumdaymış. Benim gaziyeyim budur ekimde transfer gerçekleşecek Allah'ın izniyle☺
Ya maşallah ne güzel bende çok istiyorum Allahım inşallah . Bugün embriyolog arkadaşlardan haber geldi 2.gün 6 embriyo varmış sizce nasılMerhaba. Eşim de varikosel ameliyatı oldu, değerleri düzeldi. Ama yine doğal olmadı. Tüp bebekler bir kızım var. Bu ay bir embriyom donduruldu, ekimde transfer olacağım ben de
Merhabalar rabbim kucağınızı doldursun inşallah bende ekimde transfer olacağım nasıl geçiyor günleriniz vitamin vs kullanıyormsnzYok mu ekimde benimle aynı kaderi paylaşan hanımlar
Merhaba amin inşallah hepimizin ben sadece folik asit kullanıyorum ve bol bol su içip yediklerime dikkat ediyorumMerhabalar rabbim kucağınızı doldursun inşallah bende ekimde transfer olacağım nasıl geçiyor günleriniz vitamin vs kullanıyormsnz
Teşekkür ederim dikkate alıp cvp verdiğiniz için bende biosteron ve folik asit kullanıyorum ekimde mi olacak sizindeMerhaba amin inşallah hepimizin ben sadece folik asit kullanıyorum ve bol bol su içip yediklerime dikkat ediyorum
Hayırlı bi şekilde pozitif sonuçlanır inşallahmerhaba ekimde transfer olacaklardan biri de benim bir aksilik olmazzsa
Çok memnun olurum canım destek oluruz birbirimize dualarımız geçer belki ben Gaziantep Umay’da yaptırıyorum siz pekiaminn inşallah doktorumuz henüz bu duruma dün karar verdi çıktığımız bu yolda,sizinle dertleşmek isterimm inşallah kalbimize gönlümüze göre olur..nerede yaptırıyoruz tedavimizi? U Umutlabeklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?