- 2 Haziran 2019
- 242
- 246
- 23
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Rabbim hayırlısını versin hepimize bu emeklerin karşılığını görürüz inşallah. Rahim kalınlaşması için ilaç verdi mı pekiBenimde ekimde transferim olacak inşallah. Allahtan mani olmazsa ilk denemem . Eylül ayında rahim yeterli kalınlığa ulaşmadığı için bekledik. 3 yıllık evliyim. Herkese hayırlı olsun
Umarım istediğin gibi gelişir hersey güzel düşün güzel olsun inşallah3.güne gel dedi erkenden regl olmama biraz şaşırdım umarım aksilik çıkıp da diğer regl bekleyelim demez doktor. Canım yarın gidicem inşallah seninle de paylasirim şuan ne yapacak bilmiyorum
Bu arada benimde erken oldu takılma erken olmasına hava değişimi ister istemez stres vs takılma canım3.güne gel dedi erkenden regl olmama biraz şaşırdım umarım aksilik çıkıp da diğer regl bekleyelim demez doktor. Canım yarın gidicem inşallah seninle de paylasirim şuan ne yapacak bilmiyorum
Aynen oyle canimBen ilk başlarda çok üzülüyordum ağlıyordum strese girdikçe kötüleşmeye başladı herşey zamanla aştım simdi daha özenli ve sakin davranmaya çalışıyorum ve işler böyle olunca yoluna bile giriyor iyi düşünmek lazimmis gerçekten☺
Canım doktor herhangi bir açıklama yapmadı .Mesela genetiği felan bozuk olabiliyormuş , tabi bunu da embriyolog anlayamıyor .Benim eşimde sorun olduğu için acaba onu bekletselerdi 5.güne kadar yaşarmıydı vs. Kafamda bir sürü sorular var .3.günden sonra sperm kalitesi diyorlar .Belki rahmimde Yaşar öyleyse bile tabi bilemiyoruz ki inşallah güzel olur herşey .Rahmimde felan herhangi bir sorun yok , ya vücudum embriyoyu kabul etmedi Ya da o embriyonun genetiği bozuktu Ya da zamanı gelmemişti ilki içinMerhaba inşallah hayırlısı olur neden tutmadı acaba ? Benim de 3.gün embriyosu ama umudunu asla kaybetme çünkü bilemezsin belki o anne karnında daha iyi adaptasyon sağlar ve mucize gerceklesiverir
Yok iyi bile oldu belkide herşeyim normal göründüğü için ay sonuna transfer olabilirmiş inşallah estoferm diye bi ilaç verdi günde 3 kere onu aticamBu arada benimde erken oldu takılma erken olmasına hava değişimi ister istemez stres vs takılma canım
İnşallah o embriyoda sıkıntı çıkmıştır da hayırlısı ile bu kez bebeğine kavuşursun şu mübarek aylardaCanım doktor herhangi bir açıklama yapmadı .Mesela genetiği felan bozuk olabiliyormuş , tabi bunu da embriyolog anlayamıyor .Benim eşimde sorun olduğu için acaba onu bekletselerdi 5.güne kadar yaşarmıydı vs. Kafamda bir sürü sorular var .3.günden sonra sperm kalitesi diyorlar .Belki rahmimde Yaşar öyleyse bile tabi bilemiyoruz ki inşallah güzel olur herşey .Rahmimde felan herhangi bir sorun yok , ya vücudum embriyoyu kabul etmedi Ya da o embriyonun genetiği bozuktu Ya da zamanı gelmemişti ilki için
Maşallah canım rabbim buralarda müjdeli haberleri almayı da nasip etsin hepimizeMerhaba arkadaşlar inşallah hepimiz en kısa zamanda mutlu haberi alırızBenim 1 eylülde yumurtalarım toplandı 35 yumurta alındı,23 tanesi döllendi 3 tane 5.gün embriyosu donduruldu. Doktorum rahim dinlendirelim biraz adet olunca gel dedi şimdi adet olmayı bekliyorum 3-4 güne olucam çok heyecanlıyım ilk denememiz 1 negatif aşılama deneyimimiz olmuştu. Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah
İnşallah canım hayırlısı olsun. Peki neden kimyasal olmuş genetik birşey mı var acaba birde baştan mı başlayacaksınız tüp bebeğe yoksa dondurulmuş embriyo var mıMerhabalar hanımlarBende Ekim ayında Rabbim nasip ederse transfer olacaklardanım. 27 yaşındayım ve 5 yıllık evliyiz bende ve eşimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen normal yolla hiç gebe kalmadım. Ocak ayında ilk tüp bebek deneyimimiz oldu fakat onda kimyasal gebelik oldu malesef. Bakalım nasip olursa Ekimde ikinci denememiz olacak
Tedavin hayırlıolsun canım insallah guzel haberi verirsin bizeMerhaba hanımlar öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 27 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. Hiç gebelik yaşamadım. Korunmasız ilişkiye rağmen. Evliliğimizin ilk aylarında yoğun kanamalı adet oluyordum ve doktora gittim. Bana pco olduğumu söyledi ve senin çocuğun olmaz dedi benim psikolojim alt üst oldu.1 yıl boyunca sorun bende ondan olmuyor diye düşündüm. Eşime çok ısrar ettim sende git diye kabul etmedi ve en sonunda 1 yıl bitti biz üroloji bölümüne gittik. Doktor eşimde varikosel olduğunu söyledi. Öğrendikten 3 ay sonra da ameliyat oldu çift taraflı. Kasım 14 de ameliyatı oldu. 9 Ay bekledik hiç birşey değişmedi. Sürekli değerler düşüp yükseliyordu. Ağustos da gittiğimizde normal yolla zor olacağını söylediler. Bizde 24 ağustos da tüp bebeğe başladık. Dün opuişlemi gerçekleşti. 16 yumurta toplanmış ama 12 tanesi iyi durumdaymış. Benim gaziyeyim budur ekimde transfer gerçekleşecek Allah'ın izniyle☺
Sağol canım inşallah ya ☺ 12 dollendi ama 3.günde 4 tanesi donduruldu doktorumuz öyle uygun görmüş umudumuz var gayet kaliteli olduklarını söylediler inşallah boşa çıkmaz emeklerimizTedavin hayırlıolsun canım insallah guzel haberi verirsin bize
Kaç yumurtan döllendi kaç tanesi 5.güne gitti?
Çok guzel maşallahSağol canım inşallah ya ☺ 12 dollendi ama 3.günde 4 tanesi donduruldu doktorumuz öyle uygun görmüş umudumuz var gayet kaliteli olduklarını söylediler inşallah boşa çıkmaz emeklerimiz
kusura bakma cevap geç oldu. Yok ameliyat cocuk dan önce idiAllah bağışlasın ne güzel ama tabi aradan çok zaman geçmiş insan kardeşi olsun istiyor evladının. Peki ameliyat çocuk sahibi olduktan sonra mı oldu
Hayırlımugurlu bebişli olır inşallahMerhabalar benimde dondurulmuş embriyolarım var. Bu ay histereskopi olucam. İşallah ekimdede transfer hazırlıklarına başlicaz
İşallah regl olayım diye bekliyorumHayırlımugurlu bebişli olır inşallah
Maşallah ne çok yumurta toolanmış. Benden 7 yumurta toplandı. 3. Gün 4 tane embriyom dondurulduBenimde 56 yumurta toplandı.. Bugun 4.gündü 16 embriyomuz kaldı kısmetse pazartesi kalanlar pgt ye gidicek
Cok olması önemli değil lı canım 16 embriyomuz kaldı 14 kaliteliMaşallah ne çok yumurta toolanmış. Benden 7 yumurta toplandı. 3. Gün 4 tane embriyom donduruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?