- 12 Mart 2019
- 16.217
- 35.738
- 598
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Rica ederim ne demek burada birbirimize destek olmak için varızTeşekkür ederim dikkate alıp cvp verdiğiniz için bende biosteron ve folik asit kullanıyorum ekimde mi olacak sizinde
İnşallah canım hep birlik bekleyelim ☺merhaba ekimde transfer olacaklardan biri de benim bir aksilik olmazzsa
Ben Antalya Memorial da yaptırıyorum canım inşallah hakkımızda hayırlısı oluraminn inşallah doktorumuz henüz bu duruma dün karar verdi çıktığımız bu yolda,sizinle dertleşmek isterimm inşallah kalbimize gönlümüze göre olur..nerede yaptırıyoruz tedavimizi? @Umutlabeklemek
Bi sıkıntı olmadan devam edersiniz inşallah sonuçları bisiklete paylaş lütfen ☺Merhabalar benimde dondurulmuş embriyolarım var. Bu ay histereskopi olucam. İşallah ekimdede transfer hazırlıklarına başlicaz
Gerçekten çok zor süreçler atlatmışsın Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısı ile verir inşallah kalbimizi ferah tutalımTopik hayirli olsun ben açıcaktim ama benden önce açan olmuş
Selamlar ben 23 yasindayim 4 yıllık evliyim eşim azospermi hastası Tek çare tüp bebek denildi ve 2 senedir bu işin içerisindeyim iki deneme yaptık 1. Hiç tutmadı ikinci için histeroskopi yapılıp Rahime çizik atıldı ve tuttu Ama maalesef boş gebelik oldu 8. haftamda kürtaj oldum 6 ay geçti üstünden tekrar dondurulmuş embriyo transferi için başvurduk ve önce rahim filmi istedi Doktorum kürtajdan dolayı Rahim de bir problem oluşmuşmu bakmak için iki gün önce onu çekildim Önümüzdeki ay adet ile transfer hazırlığına başlayacağız Yani bir aksilik çıkmazsa ben de Ekim'de transfer olacağım hepimize uğurlu gelsin Burası inşallah
İnşallah güzel haberlerle burada yine paylaşım yaparız hep birlikte ☺Merhaba herkesebende adet günümü bekliyorum inşallah ekim ayında benimde transferim olacak Ankara da Batuhan Özmen e gidiyorum hepimize hayırlı olsun
InsallahGerçekten çok zor süreçler atlatmışsın Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısı ile verir inşallah kalbimizi ferah tutalım
Kesinlikle duygusallığı bu zamanlarda yer yok hayatımızda sonuçta bu bizim imtihanımız sabırla beklemeliyizInsallahvalla cok zordu galiba cunku yaşanilan ne olursa olsun 1 hafta sonra kendime geldim herseyi unuttum ayaga kalktim güclu olmayi basardim bu işlerde duygularina cok bakmicaksin duygularinla hareket ettigin an o gücü kaybediyosun☺
Aynen oyle bak 3. Denememi yapiyorum ve ilki gibi cok heycanliyim ama tecrubeliyim atacagim adımı biliyorum sabirla sonucumuzu beklemeye ragzi olucazKesinlikle duygusallığı bu zamanlarda yer yok hayatımızda sonuçta bu bizim imtihanımız sabırla beklemeliyiz
2 . Ci günü mü gideceksiniz doktora süreciniz nasıl ilerliyorRica ederim ne demek burada birbirimize destek olmak için varızevet şimdilik öyle görünüyor fakat ben bugün sanırım regl oldum
Merhaba. Dondurulmuş embriyo transferinde öncesi olan aşamalardan istenilen işlemlerden bahsedebilir misinizMerhabalar benimde dondurulmuş embriyolarım var. Bu ay histereskopi olucam. İşallah ekimdede transfer hazırlıklarına başlicaz
Benim dr um pıhtılaşma testi, genetik testi, rahim filmini ve diğer kan tetkiklerini istedi. Bana balık yağı folik asit ve gonomax diye vitamin takviyesi verdi. Eşimede andromax verdiler. Kanıtlanmış bir şey yok ama bunları yumurta ve sperm kalitesi için verdiler. Yumurta toplama sonrası benim embriyolarım 3.gün donduruldu. Çok az yumurta toplanmıştı benden. Doktorum işinde iyi ona güvenmekten başka çaremiz yokMerhaba. Dondurulmuş embriyo transferinde öncesi olan aşamalardan istenilen işlemlerden bahsedebilir misiniz
Ben ilk başlarda çok üzülüyordum ağlıyordum strese girdikçe kötüleşmeye başladı herşey zamanla aştım simdi daha özenli ve sakin davranmaya çalışıyorum ve işler böyle olunca yoluna bile giriyor iyi düşünmek lazimmis gerçektenAynen oyle bak 3. Denememi yapiyorum ve ilki gibi cok heycanliyim ama tecrubeliyim atacagim adımı biliyorum sabirla sonucumuzu beklemeye ragzi olucaz
3.güne gel dedi erkenden regl olmama biraz şaşırdım umarım aksilik çıkıp da diğer regl bekleyelim demez doktor. Canım yarın gidicem inşallah seninle de paylasirim şuan ne yapacak bilmiyorum2 . Ci günü mü gideceksiniz doktora süreciniz nasıl ilerliyor
Merhaba inşallah hayırlısı olur neden tutmadı acaba ? Benim de 3.gün embriyosu ama umudunu asla kaybetme çünkü bilemezsin belki o anne karnında daha iyi adaptasyon sağlar ve mucize gerceklesiverirMerhaba .Benimde bir değişiklik olmazsa , Rabbim nasip ederse bir dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edilecek .Temmuzda 6.gün embriyosu transfer edildi , malasef tutmadı .Bu embriyomdan pek umudum yok , hiç heyecan felan da yok hatta .Hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?