2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Topik hayirli olsun ben açıcaktim ama benden önce açan olmuş
Selamlar ben 23 yasindayim 4 yıllık evliyim eşim azospermi hastası Tek çare tüp bebek denildi ve 2 senedir bu işin içerisindeyim iki deneme yaptık 1. Hiç tutmadı ikinci için histeroskopi yapılıp Rahime çizik atıldı ve tuttu Ama maalesef boş gebelik oldu 8. haftamda kürtaj oldum 6 ay geçti üstünden tekrar dondurulmuş embriyo transferi için başvurduk ve önce rahim filmi istedi Doktorum kürtajdan dolayı Rahim de bir problem oluşmuşmu bakmak için iki gün önce onu çekildim Önümüzdeki ay adet ile transfer hazırlığına başlayacağız Yani bir aksilik çıkmazsa ben de Ekim'de transfer olacağım hepimize uğurlu gelsin Burası inşallah

Gerçekten çok zor süreçler atlatmışsın Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısı ile verir inşallah kalbimizi ferah tutalım

Gerçekten çok zor süreçler atlatmışsın Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısı ile verir inşallah kalbimizi ferah tutalım
Insallah valla cok zordu galiba cunku yaşanilan ne olursa olsun 1 hafta sonra kendime geldim herseyi unuttum ayaga kalktim güclu olmayi basardim bu işlerde duygularina cok bakmicaksin duygularinla hareket ettigin an o gücü kaybediyosun☺

Kesinlikle duygusallığı bu zamanlarda yer yok hayatımızda sonuçta bu bizim imtihanımız sabırla beklemeliyiz

Merhaba .Benimde bir değişiklik olmazsa , Rabbim nasip ederse bir dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edilecek .Temmuzda 6.gün embriyosu transfer edildi , malasef tutmadı .Bu embriyomdan pek umudum yok , hiç heyecan felan da yok hatta .Hayırlısı bakalım

Merhaba. Dondurulmuş embriyo transferinde öncesi olan aşamalardan istenilen işlemlerden bahsedebilir misiniz
Benim dr um pıhtılaşma testi, genetik testi, rahim filmini ve diğer kan tetkiklerini istedi. Bana balık yağı folik asit ve gonomax diye vitamin takviyesi verdi. Eşimede andromax verdiler. Kanıtlanmış bir şey yok ama bunları yumurta ve sperm kalitesi için verdiler. Yumurta toplama sonrası benim embriyolarım 3.gün donduruldu. Çok az yumurta toplanmıştı benden. Doktorum işinde iyi ona güvenmekten başka çaremiz yok

Aynen oyle bak 3. Denememi yapiyorum ve ilki gibi cok heycanliyim ama tecrubeliyim atacagim adımı biliyorum sabirla sonucumuzu beklemeye ragzi olucaz
Ben ilk başlarda çok üzülüyordum ağlıyordum strese girdikçe kötüleşmeye başladı herşey zamanla aştım simdi daha özenli ve sakin davranmaya çalışıyorum ve işler böyle olunca yoluna bile giriyor iyi düşünmek lazimmis gerçekten

Merhaba inşallah hayırlısı olur neden tutmadı acaba ? Benim de 3.gün embriyosu ama umudunu asla kaybetme çünkü bilemezsin belki o anne karnında daha iyi adaptasyon sağlar ve mucize gerceklesiverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…