2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Canım şunu demek istedim transferden sonra evde dinlenme aşamasındayken meryem suresini okuycam hergün abdest alıyormusunuz onu merak ettim bi sakınca var mı. Diye

Canım şunu demek istedim transferden sonra evde dinlenme aşamasındayken meryem suresini okuycam hergün abdest alıyormusunuz onu merak ettim bi sakınca var mı. Diye
eger ezberinde varsa abdest almana gerek yok ama eline alıp okuyacaksan abdest almalısın allah gönlüne göre versin

Arkadaşlar adetin kaçıncı günü tahminen transfer oluyor benim bilgim yok hiç sadce esrofeme başladım şimdilik

Arkadaşlar adetin kaçıncı günü tahminen transfer oluyor benim bilgim yok hiç sadce esrofeme başladım şimdilik
Herkese göre değişiyor 15 ve 20 gün arası benim bu tüp bebekte 15 .gün transfer olunacak diğer yaptığım tüp bebeklerde 22. gün transfer oluyordu Kısacası Rahim kalınlığına göre

Herkese göre değişiyor 15 ve 20 gün arası benim bu tüp bebekte 15 .gün transfer olunacak diğer yaptığım tüp bebeklerde 22. gün transfer oluyordu Kısacası Rahim kalınlığına göre
Teşekkür ederim rahim belli bir kalınlığa geldiğinde oluyor anladığım kadarıyla insalh hepimiz için hayırlısı olur

Hiç umudunu kaybetme öyle çok okudum ki buraları 5aa olup tutmayan 3ab olup tutan çok kişi var.. olmama sebebi neydi senin? Kaçıncı gün embriyosu? Seninle beraber gün saycaz
Bu 5aa 3ab ne demek oluyor acaba bilgi verir misiniz

Bende oyleyim canim normalmis doktora sordum estorfem ödem yapar dedi sistim bende kabizlikta yapiyodu ilk zamanlar ben ilaclari icmeden önce ac karnina kayisi yiyorim ustunden su icip kahvlatimi yapiykrim ondan sonra ilaci iciyorum duzeldi artik sende oyle yap faydasini gordum hande hanimla konusmustum biliyosundur normal yapar dedi kabızlık şişkinlik

Teşekkür ederim rahim belli bir kalınlığa geldiğinde oluyor anladığım kadarıyla insalh hepimiz için hayırlısı olur
Rahim kalınlığına göre belli oluyor canım benim adetin 20. Günü yapmaya karar verdi doktorum. Şu an 13.gündeyim yarın tekrar kontrolüm var günde 4 tane estrofem içiyorum kalınlık iyi gidiyor dedi yarında Protestan ilave etcekmiş ilaçlara

Yok mu ekimde benimle aynı kaderi paylaşan hanımlar
Merhaba, bende ekim ayında dondurulmuş transfer olacağım. Doğal yolla oluşan ancak erken haftalarda düşükle sonuçlanan gebeliklerim vardı bu nedenle tüp bebek yapılmasına karar verdi doktorum hepimiz için hayırlısı olur umarım

İştahım tavan durumda kilo almamak için çok uğraşıyorum sabahları aç karna incir yiyorum ama yinede zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…