- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Evet ilk denemem, bende heyecanlıyım ama birazda tedirginliğim var. Çok düşünmemeye çalışıyorum.Ilk denemen mi? Ben dusundukce cok heyecanlaniyorumm
Canım şunu demek istedim transferden sonra evde dinlenme aşamasındayken meryem suresini okuycam hergün abdest alıyormusunuz onu merak ettim bi sakınca var mı. Diyecanim genelde Sabahları transfer olunuyor ikindiye bir saat kalana kadar bekliyorum sonra bir duş alıyorum abdest alıp namazımı kılıyorum Bir önceki tüp bebekte öyle yaptım çok şükür bir sorun yaşamadım
eger ezberinde varsa abdest almana gerek yok ama eline alıp okuyacaksan abdest almalısın allah gönlüne göre versinCanım şunu demek istedim transferden sonra evde dinlenme aşamasındayken meryem suresini okuycam hergün abdest alıyormusunuz onu merak ettim bi sakınca var mı. Diye
Sağolasın sen pozitifi aldın mıeger ezberinde varsa abdest almana gerek yok ama eline alıp okuyacaksan abdest almalısın allah gönlüne göre versin
canım benim 7 yaşında tüp bebek yöntemiyle bir kızım var Allah'ın izniyle bu cumartesi transferim olacakSağolasın sen pozitifi aldın mı
İnsalh olumlu sonuç alırız 5. Gün embriyosu mu sizinde esrofemden başka ilaç kullanıyor musunuz bana vitamin ve esrofem verdi sadce salı günü kontrolüm varBen de dun basladim esrofeme. 9 ekim gibi de transfer insallah
Herkese göre değişiyor 15 ve 20 gün arası benim bu tüp bebekte 15 .gün transfer olunacak diğer yaptığım tüp bebeklerde 22. gün transfer oluyordu Kısacası Rahim kalınlığına göreArkadaşlar adetin kaçıncı günü tahminen transfer oluyor benim bilgim yok hiç sadce esrofeme başladım şimdilik
Teşekkür ederim rahim belli bir kalınlığa geldiğinde oluyor anladığım kadarıyla insalh hepimiz için hayırlısı olurHerkese göre değişiyor 15 ve 20 gün arası benim bu tüp bebekte 15 .gün transfer olunacak diğer yaptığım tüp bebeklerde 22. gün transfer oluyordu Kısacası Rahim kalınlığına göre
Bu 5aa 3ab ne demek oluyor acaba bilgi verir misinizHiç umudunu kaybetme öyle çok okudum ki buraları 5aa olup tutmayan 3ab olup tutan çok kişi var.. olmama sebebi neydi senin? Kaçıncı gün embriyosu? Seninle beraber gün saycaz
Bende oyleyim canim normalmis doktora sordum estorfem ödem yapar dedi sistim bende kabizlikta yapiyodu ilk zamanlar ben ilaclari icmeden önce ac karnina kayisi yiyorim ustunden su icip kahvlatimi yapiykrim ondan sonra ilaci iciyorum duzeldi artik sende oyle yap faydasini gordum hande hanimla konusmustum biliyosundur normal yapar dedi kabızlık şişkinlikKızlar ben normalde çok yemek yiyen biri değilim dikakt ediyorum kilo almamak için ama estrofem e başladığımdan beri çok fazla şişkinlik ve kabızlık var, iştahım arttı .. belki psikolojiktir. Sizlerden de etkilenen var mı? Sizler neler yapıyorsunuz.
Hayirlisi olsun insallah benim 5.gun bir adet transfer edilecek. Sizin?Evet ilk denemem, bende heyecanlıyım ama birazda tedirginliğim var. Çok düşünmemeye çalışıyorum.
5.gun tek olacak. Esrofemden baska coraprin ve folic asid kullaniyorum o kadarİnsalh olumlu sonuç alırız 5. Gün embriyosu mu sizinde esrofemden başka ilaç kullanıyor musunuz bana vitamin ve esrofem verdi sadce salı günü kontrolüm var
Benimde yarn doktor kontrolum igne yine olacakmi peki sordunuz mu5.gun tek olacak. Esrofemden baska coraprin ve folic asid kullaniyorum o kadar
Embriyonun kalitesini belirliyor rakamlar 1 den 5 e kadar en iyisi 5 olması harfler de a b c diye a en iyisiBu 5aa 3ab ne demek oluyor acaba bilgi verir misiniz
Benimde aynı zaten 2 embriyom var biri 4 biri 5. Gün 3. Gün olanları dondurmadılar. İnşallah hayırlısıyla tutarHayirlisi olsun insallah benim 5.gun bir adet transfer edilecek. Sizin?
Rahim kalınlığına göre belli oluyor canım benim adetin 20. Günü yapmaya karar verdi doktorum. Şu an 13.gündeyim yarın tekrar kontrolüm var günde 4 tane estrofem içiyorum kalınlık iyi gidiyor dedi yarında Protestan ilave etcekmiş ilaçlaraTeşekkür ederim rahim belli bir kalınlığa geldiğinde oluyor anladığım kadarıyla insalh hepimiz için hayırlısı olur
Merhaba, bende ekim ayında dondurulmuş transfer olacağım. Doğal yolla oluşan ancak erken haftalarda düşükle sonuçlanan gebeliklerim vardı bu nedenle tüp bebek yapılmasına karar verdi doktorum hepimiz için hayırlısı olur umarımYok mu ekimde benimle aynı kaderi paylaşan hanımlar
İştahım tavan durumda kilo almamak için çok uğraşıyorumBende oyleyim canim normalmis doktora sordum estorfem ödem yapar dedi sistim bende kabizlikta yapiyodu ilk zamanlar ben ilaclari icmeden önce ac karnina kayisi yiyorim ustunden su icip kahvlatimi yapiykrim ondan sonra ilaci iciyorum duzeldi artik sende oyle yap faydasini gordum hande hanimla konusmustum biliyosundur normal yapar dedi kabızlık şişkinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?