2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

kizlar benim 11.günüm hayırlısıyla 15 günümde transferim var yani cumartesi
Insallah saglıkla bebeginiz size tutunur
Bu 15. Gun herkeste oyle mi oluyor neye gore karar veriyor doktor rahim kalınlginzina gore falan mı bende regl olmayi bekliyorum

Ben de yarin gidecegim sende 3.gunu mu gittin doktora? Bir de benim adetim cok yogun ve zor geciyor ya ilaclardan herhalde
Sizi agustos topiginden hatrlıyorum yumurta toplamamiz ayni gün olmustu regl oldunuz mu benm pembe lekelenme seklnde geliyor 2 gündür sökülemedm bide taş düşüyorum ters bir doneme denk geldm

Bana hemen yapmadı doğum kontrol hapı kullandım adetlerim düzenli olmasına rağmen bir ay kullan dedi sonraki adetle birlikte başladı yani şu an benim iki adetim geçmiş oldu haftaya transferim olacak
Hayırlısı olsun ne zaman sağlıkla gelecekse o zaman yapmışlar o kadar bekledim bir ay daha beklerim yeter ki sağlıkla gelsin

Sizi agustos topiginden hatrlıyorum yumurta toplamamiz ayni gün olmustu regl oldunuz mu benm pembe lekelenme seklnde geliyor 2 gündür sökülemedm bide taş düşüyorum ters bir doneme denk geldm
Evet cnim ben dun adet oldum hem de oyle boyle degil cok yogun. Yarin doktora gidecegim insallah ters bir sey cikmaz. Sana da cok gecmis olsun dilerim

Evet cnim ben dun adet oldum hem de oyle boyle degil cok yogun. Yarin doktora gidecegim insallah ters bir sey cikmaz. Sana da cok gecmis olsun dilerim
Ama normal diyorlar islem gorduk ve bu kendiliginden olan ilk regl miz... bendr suan regl oldum randevumu aldm bekliyorum bakalm ne dicek... cok tesekkur ederim umarim sureci etkielmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…