- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
2. Günü gittim estrofem başladık şu an günde 4 tane alıyorum ecopirin folik asit d vitamini Omega 3 içiyorumBen de yarin gidecegim sende 3.gunu mu gittin doktora? Bir de benim adetim cok yogun ve zor geciyor yailaclardan herhalde
kizlar benim 11.günüm hayırlısıyla 15 günümde transferim var yani cumartesi15-20. Gün arası dedi bana doktorum bugün 11. Günüm benimde bekliyorum transfer olacağım günü
Insallah saglıkla bebeginiz size tutunurkizlar benim 11.günüm hayırlısıyla 15 günümde transferim var yani cumartesi
aynen canim rahim kalınlığına göre suan 9mmInsallah saglıkla bebeginiz size tutunur
Bu 15. Gun herkeste oyle mi oluyor neye gore karar veriyor doktor rahim kalınlginzina gore falan mı bende regl olmayi bekliyorum
Sizi agustos topiginden hatrlıyorum yumurta toplamamiz ayni gün olmustu regl oldunuz mu benm pembe lekelenme seklnde geliyor 2 gündür sökülemedm bide taş düşüyorum ters bir doneme denk geldmBen de yarin gidecegim sende 3.gunu mu gittin doktora? Bir de benim adetim cok yogun ve zor geciyor yailaclardan herhalde
Tesekkurler canim peki transfer icinde igneler falan var mi doktorum pek bahsetmiyor igneleri olacagm gün hep öğrendimdeaynen canim rahim kalınlığına göre suan 9mm
canim estrofem folik asit 11. gunumde gunde 1 igne vuiruluyorumTesekkurler canim peki transfer icinde igneler falan var mi doktorum pek bahsetmiyor igneleri olacagm gün hep öğrendimde
Var yani yine ignelercanim estrofem folik asit 11. gunumde gunde 1 igne vuiruluyorum
amin insallahVar yani yine ignelerinsallah yavrularımza kavusuruz emeklerimiz cabalarımız bosa cıkmaz
Hayırlısı olsun ne zaman sağlıkla gelecekse o zaman yapmışlar o kadar bekledim bir ay daha beklerim yeter ki sağlıkla gelsinBana hemen yapmadı doğum kontrol hapı kullandım adetlerim düzenli olmasına rağmen bir ay kullan dedi sonraki adetle birlikte başladı yani şu an benim iki adetim geçmiş oldu haftaya transferim olacak
Evet cnim ben dun adet oldum hem de oyle boyle degil cok yogun. Yarin doktora gidecegim insallah ters bir sey cikmaz. Sana da cok gecmis olsun dilerimSizi agustos topiginden hatrlıyorum yumurta toplamamiz ayni gün olmustu regl oldunuz mu benm pembe lekelenme seklnde geliyor 2 gündür sökülemedm bide taş düşüyorum ters bir doneme denk geldm
Ama normal diyorlar islem gorduk ve bu kendiliginden olan ilk regl miz... bendr suan regl oldum randevumu aldm bekliyorum bakalm ne dicek... cok tesekkur ederim umarim sureci etkielmezEvet cnim ben dun adet oldum hem de oyle boyle degil cok yogun. Yarin doktora gidecegim insallah ters bir sey cikmaz. Sana da cok gecmis olsun dilerim
Transfer için ilk muayene mi canım yarınEvet cnim ben dun adet oldum hem de oyle boyle degil cok yogun. Yarin doktora gidecegim insallah ters bir sey cikmaz. Sana da cok gecmis olsun dilerim
Evet canim dondurulmus var artik transfer hazirligina baslayacagiz hayirlisiylaTransfer için ilk muayene mi canım yarın
Bende yarın transfer için ilk muayeneme gideceğimEvet canim dondurulmus var artik transfer hazirligina baslayacagiz hayirlisiyla
Hayirlisi olsun insallahBende yarın transfer için ilk muayeneme gideceğim
Tamam canım yarın yazarım inşallahHayirlisi olsun insallahhaber verelim doktorun dediklerini birbirimize
15-20 arasiymis ben de buradan ogrendimReglin kaçıncı günlerinde transfer oluyor
Naptın canım gittin mi doktora?15-20 arasiymis ben de buradan ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?