2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Merhaba benimde 3. Denemem Antalya’dan Bülent tıraşa geldim son Ümit ilk prp yaptı yumurtam var tane çıkıyordu pro sonrası 7 tane yumurtam oldu bunların 4 ü 3. Güne geldi ama 5. Güne gelecek gibi 1 yumurtan var riske gerek yok transfer yapalım dedi dün transfer oldum çok heyecanlıyım

Selam güzel kızlar anneler anne adayları :KK54:
ben bugün sis(rahim yıkama) işlemi oldum. öyle acılı korkutucu bi şey değildi. Deneme derken kateterle sıvı verildiği için deneme demişler. Bu sıvı yerine embriolarını vericez o yüzden deneme gibi olacak senin için dedi. 2 minik myom var benim rahim içinde onların transfere engeli olur mu olmaz mı ne durumda onu kontrol etmek amaçlıymış aslında..Sonuç olarak onların herhangi bir baskısı zararı olmayacak bizim için. Kateter gayet rahat ilerledi.Yumurtalıklar rahim iç dokusu herşey güzel dedi. 3. adet günü gideceğim ve transfer olacak. Bat 5 Kasım.. Hepinize kolaylıklar diliyorum kızlar.. Allah yardımcımız olsun kucaklarımızı tez zamanda sağlıklı sıhhatli yavrularımızla doldursun..

Merhabalar. Benimde 14 ekimde 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transfer günü ve sonrası dinlenmeye özen gösterdim. Bugün itibariyle günlük işlerimi yavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum. Transferi olduğum ilk gününden beri kasik agrim var bugün hafif bacak agrisida eşlik ediyor. Transfer olan arkadaşlarım sizlerinde oldu mu?

Bugün opu yapıldı eğer bi aksilik çıkmazsa çarşamba benim transferim yapılacak sorun çıkarsa da sonra ki aya kalacak bakalım hayırlısı

Merhaba kızlar. Bugün transferin 5.günü ve test yaptım. Dün normal test yapmıştım negatif çıkmıştı. Çatlatma iğnesinin etkisinin geçip geçmediğini görmek için. Ayın 5i çatlatma iğnesi yaptırmıştım. Onun etkisi değildir dimiii

Eklentiler

• 0F7F276E-EC89-4828-B653-5210A7A48035.webp
    0F7F276E-EC89-4828-B653-5210A7A48035.webp
    17 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar bişey sorucam bu ilacı ne için içiyoruz günde bir tane içecekmişim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 28
Yok Allah’a şükür gittiğim hastanede her tüp bebek yaptırana veriyorlar bunları . Kortizonluk ne işimiz var ki neden kortizon veriyorlar
Ben mesajdan sonra biraz netten okudum da, bağışıklık sistemini baskılamak için de veriliyormuş. Heralde transferden sonra vücudun bebeği kabullenmesi için doktorun vermiştir. Hayırlısıyla güzel sonuçlar almanı dilerim 🙏🏻

Back
X